hosszug Elküldve Február18, 2016 Megoszt Elküldve Február18, 2016 6 órája, gezoli írta: Mennyibe került? Nekem is cserélni kellene. https://cromax.hu/szelvedooldaluveg/elso_szelvedo_es_alkatreszei/elso_szelvedo_uveg_alkatreszei/elso_szelvedo_also_diszlec_opel_astra_g_36973 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Február18, 2016 Megoszt Elküldve Február18, 2016 Kicsit jobb idő lesz le is cserélem, köszönöm az infókat még annyi hogy első stabilizátor szilent csere előtt állok, cserénél mire figyeljünk? Szélvédő díszlécből valamint szilentböl is GM-et rendeltem, mégiscsak gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 6 órája, hosszug írta: Kicsit jobb idő lesz le is cserélem, köszönöm az infókat még annyi hogy első stabilizátor szilent csere előtt állok, cserénél mire figyeljünk? Szélvédő díszlécből valamint szilentböl is GM-et rendeltem, mégiscsak gyári. Arra, hogy a kocsi egész elejének a levegőben kell lennie. Ha csak az egyik oldalt emeled meg, akkor a másik oldal feszíteni fogja visszafele, így nemtudsz cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 Rozsdásodik a szélvédőnél a tető (nem nagyon, de meg akarom előzni a "nagyont"). Ahogy látom bent van a szélvédő tartó gumi perem alatt is. Ki lehet ezt úgy takarítani hogy a szélvédőt ne kelljen kivenni? Mi ennek a módja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rocher Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 Sziasztok! Van itt valaki vagy tudtok valakit aki foglalkozik ECU javítással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helgi Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 15 órája, kobraCode írta: Illetve annyival egészíteném ki hogy takarítás közben nagyon figyelj a szélvédőre, ne kapargasd csavarhúzóval az alját stb stb. Inkább nedves ronggyal próbáld kitörölni a vájatot. Felrakáskor is csak óvatosan nyomkodd a díszélcet, nehogy megrepedjen a szélvédőd. Én kb 2,5 hónapja jártam így. Lecseréltem, utána az olajat, mire végeztem lett egy 20-25 cm-es repedés a bal alsó sarokban --> szélvédőcsere. Hi, nekem a két vége engedte el magát. Vissza lehet azt nyomkodni, vagy ki kell venni, tisztítani és vissza mehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 12 órája, hosszug írta: Kicsit jobb idő lesz le is cserélem, köszönöm az infókat még annyi hogy első stabilizátor szilent csere előtt állok, cserénél mire figyeljünk? Szélvédő díszlécből valamint szilentböl is GM-et rendeltem, mégiscsak gyári. Minél kisebb legyen a keze annak aki cseréli. Nagyon macerás hozzáférni. Nekem még a bölcsőt is leengedték hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 On 2016. 02. 17. at 0:44, trassher írta: OP-COM alatt a szoftvert értjük. Most attól hogy a dobozra is rá van írva az egy dolog. A kínai OBD2 olvasóval is lehet használni a szoftvert. Ez bizony akárhogy nézem, hardver. Nyilván szoftverre is szükség van a használatához. Most akkor a tyúk volt előbb vagy a tojás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 Sziasztok! Nemtudja valaki, hogy lehet félteni win7 64bit-ér a "tis 2000 Opel/vauxhall" programot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 22 órája, nemeth_laca írta: Ígyvan, egyértelműen semmi szilárd tárggyal való kapargatás! De, hogy repedt el Neked? Ez egy külön vájat. A gumi csak előlről érintkezik a szélvédővel, alulról nem. Nem feszül be a szélvédő alá. Jó kérdés, díszléc csere, majd olaj csere, és a végére megvolt a repedés. Többen azt mondták lehet feszültség volt az üvegben és ahogy hozzányúltam megadta magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 7 órája, helgi írta: Hi, nekem a két vége engedte el magát. Vissza lehet azt nyomkodni, vagy ki kell venni, tisztítani és vissza mehet? Típushiba, nekem is ilyen volt, cserélni lehet javítani nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 5 órája, morattila írta: Sziasztok! Nemtudja valaki, hogy lehet félteni win7 64bit-ér a "tis 2000 Opel/vauxhall" programot? Ugyan úgy mint bármi másra, nálam is ezen fut. küldök pm-ben bár opciót. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 Sziasztok Fényszóró/ködlámpa panelt hogy tudom legegyszerűbben kiszedni hogy ne törjek el semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 1 óra, Giri187 írta: Sziasztok Fényszóró/ködlámpa panelt hogy tudom legegyszerűbben kiszedni hogy ne törjek el semmit? Oldalt amint a képen is látszik betolsz vmi laposat. Én mondjuk csavarhúzóval szedtem ki amikor cseréltem. Határozottan kell kiszedni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február19, 2016 Megoszt Elküldve Február19, 2016 9 órája, outsider írta: Ez bizony akárhogy nézem, hardver. Nyilván szoftverre is szükség van a használatához. Most akkor a tyúk volt előbb vagy a tojás? Jó kérdés. Nekem mindig a programot jelenti az OP-COM de tény hogy van hozzávaló hardver is. Ezen szerintem nem fogunk összeveszni. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 18 órája, Atala írta: Oldalt amint a képen is látszik betolsz vmi laposat. Én mondjuk csavarhúzóval szedtem ki amikor cseréltem. Határozottan kell kiszedni. Én javítani akarom, a ködlámpa kapcsolója sztem szétesett, viszont akkor óvatosan bánok vele nem szeretném a csavarhúzóval szétbarmolni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 Sziasztok! Keresek egy fekete műszerfalpárnát, aminek nincs hibája, nem berhelték szét csavarhúzóval, nem lomok közt agyonnyomva áll évek óta Neten tudok keresgélni, bontókban is, de olyanokba futok hogy: " 25 ezeréé a kupac tetején amibe belevágott józsi egy vadásztőrrel" Vaterán is van 4 EFt-ért de vagy megfelel, vagy nem, ha már kicserélem hibátlant akarok.. Esetleg ha itt lenne valakinek vagy lenne tuti forrás az írjon már nekem kérem szépen Utaslégzsákos (persze a légzsák nem kell) állítható kormányoszloppal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 1 órával ezelőtt, Giri187 írta: Én javítani akarom, a ködlámpa kapcsolója sztem szétesett, viszont akkor óvatosan bánok vele nem szeretném a csavarhúzóval szétbarmolni. Köszi! Ha kétoldalt a karmoknál egy-egy vékony műanyag lapot (pl. telefonkártya, mágneskártya) betolsz és a fényszórókapcsolónál fogva húzod, simán ki tudod emelni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 2 órája, Giri187 írta: Én javítani akarom, a ködlámpa kapcsolója sztem szétesett, viszont akkor óvatosan bánok vele nem szeretném a csavarhúzóval szétbarmolni. Köszi! Azzal nem fogod ;). Persze a kártya még jobb. Utána amint kint van a többi adja magát. Burkolatot még le nyugodtan le tudod szedni, utána kell figyelni a rugókra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 13 órája, Déneske írta: Sziasztok! Keresek egy fekete műszerfalpárnát, aminek nincs hibája, nem berhelték szét csavarhúzóval, nem lomok közt agyonnyomva áll évek óta Neten tudok keresgélni, bontókban is, de olyanokba futok hogy: " 25 ezeréé a kupac tetején amibe belevágott józsi egy vadásztőrrel" Vaterán is van 4 EFt-ért de vagy megfelel, vagy nem, ha már kicserélem hibátlant akarok.. Esetleg ha itt lenne valakinek vagy lenne tuti forrás az írjon már nekem kérem szépen Utaslégzsákos (persze a légzsák nem kell) állítható kormányoszloppal. Kérdezd meg ezt a srácot: 30/5980250 Mátészalkán van. Én csütörtökön hoztam el Tőle az üléseket. A műszerfal még benne volt és ahogy láttam rendben is volt. Állítható magasságú a kormány is. Mátészalka Vágóhíd út 26 vagy 29 már nem emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 Sziasztok! Szeretnék klubtag lennie, de elakadt ott a dolog, hogy Mackósajt nem válaszol a befizetés jelentésemre. Valaki tudja, kihez fordulhatnék? Köszi! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyil Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 Hali, fűtés venti gondom van. Mégpedig az, hogy a venti nem mindig indul el. Ha megmozdítom kézzel akkor minden fokozatban tökéletesen működik. Csere vagy lehet javitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 (edited) 4 órája, Nyil írta: Hali, fűtés venti gondom van. Mégpedig az, hogy a venti nem mindig indul el. Ha megmozdítom kézzel akkor minden fokozatban tökéletesen működik. Csere vagy lehet javitani? HI! Szerintem a problémát elég 1-szer a meg fellelő topik-ba írni biztos akad segítség,de én nem fújnám be a WD -40-el mert minden sz@r beleragad,én ilyet használok már évek óta.És a másik ebben csúszócsapágy van ami nem tartalmaz görgőt vagy tű görgőt..De ha kell a szétszedettről kép akkor privátban egy e-mail cím és elküldöm. http://webshop.wuerth.hu/kezdolap/?menuID=30080901 ez a kenőanyag a zárbetéthez is kiváló, és nem sokkal drágább Módosítva Február21, 2016 : astra 1 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 11 órája, gezoli írta: Kérdezd meg ezt a srácot: 30/5980250 Mátészalkán van. Én csütörtökön hoztam el Tőle az üléseket. A műszerfal még benne volt és ahogy láttam rendben is volt. Állítható magasságú a kormány is. Mátészalka Vágóhíd út 26 vagy 29 már nem emlékszem. Ez a szalkai srác rendszeresen bont g astrát? Itt lenne a közelben és szétnéznék ha foglalkozik a típussal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 14 órája, gezoli írta: Kérdezd meg ezt a srácot: 30/5980250 Mátészalkán van. Én csütörtökön hoztam el Tőle az üléseket. A műszerfal még benne volt és ahogy láttam rendben is volt. Állítható magasságú a kormány is. Mátészalka Vágóhíd út 26 vagy 29 már nem emlékszem. Köszi, holnap rácsörgök. Ajtókárpitot is ma vettem volna de végül nem olyan volt mint amilyet szeretnék. Addig dobálják kiszedve míg ronda nem lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts