gezoli Elküldve Január18, 2016 Megoszt Elküldve Január18, 2016 Keresek szélvédőre ragasztható parkolójegy tartót. Ha valakinek van otthon elfekvőben szívesen átvenném, vagy tippet, hogy hol lehet beszerezni. Erre gondolok. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 Sziasztok! Bár nem G Astra, de Opel témában kérdeznék Tőletek. Egyik ismerősöm kinézett egy C Corsa-t, pontosabban ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_c/opel_corsa_c_1.0_12v_club_vonohorgos._friss_muszakis-9730683 Női városi harcosi szaladgálós kocsinak kellene, elérhető áron. Ha jól gondolom, akkor ez a Z10XE kódú motor. Tudja valaki, hogy mit kell ennél a típusnál megnézni, ami jellemző hiba lehet? Esetleg akinek volt/van/használt már ilyen autója, mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 34 minutes ago, nemeth_laca írta: Sziasztok! Bár nem G Astra, de Opel témában kérdeznék Tőletek. Egyik ismerősöm kinézett egy C Corsa-t, pontosabban ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_c/opel_corsa_c_1.0_12v_club_vonohorgos._friss_muszakis-9730683 Női városi harcosi szaladgálós kocsinak kellene, elérhető áron. Ha jól gondolom, akkor ez a Z10XE kódú motor. Tudja valaki, hogy mit kell ennél a típusnál megnézni, ami jellemző hiba lehet? Esetleg akinek volt/van/használt már ilyen autója, mik a tapasztalatok? Hát...minden télen ilyet használok, de az enyém állatorvosi ló, folyton előjön rajta valami. Legutóbb például egyszerűen kilyukadt a műanyag szívósor, ami pedig messze nem típushiba... Igazából ahogy nézem, ez is olyan puritán hogy nincs mi elromoljon rajta, egyetlen típushibája talán a váltó műanyag kapcsolórudjának szétugrása (a motortérben), ez az enyémen is előjött már, de lehet hozzá javítószettet kapni. Amúgy biztos hogy szervo nélküli autót akarsz női szaladgálósnak? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 4 minutes ago, tgabika76 írta: Hát...minden télen ilyet használok, de az enyém állatorvosi ló, folyton előjön rajta valami. Legutóbb például egyszerűen kilyukadt a műanyag szívósor, ami pedig messze nem típushiba... Igazából ahogy nézem, ez is olyan puritán hogy nincs mi elromoljon rajta, egyetlen típushibája talán a váltó műanyag kapcsolórudjának szétugrása (a motortérben), ez az enyémen is előjött már, de lehet hozzá javítószettet kapni. Amúgy biztos hogy szervo nélküli autót akarsz női szaladgálósnak? Belevaló a csajos, szerintem megbirkózik vele. Annyi lenne a lényeg, hogy egy megbízható, strapabíró autót szeretne. Láttam a dokumentációdat a Corsa topicban, hát... elég kemény a kilyukadás is, meg az is, hogy mi várt belül.. Km-ben, hogy áll a Tied? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 (edited) On 2016. 01. 11. at 22:05, Janó32 írta: On 2016. 01. 17. at 20:44, ftamas0201 írta: Köszönöm Nektek, körülnézek akkor a piacon hogy mi, hol, mennyibe kerül és akkor veszek valamit. A távolsági fény az milyen foglalatú? Valahol olvastam hogy HB3 de azért találomra nem vásárolgatnék. HB 3 a távolsági izzó.Én is Hella longlife-t vettem bele az Osram nightbreaker helyett.Fene akarja cserélgetni az izzót havonta:)Ráadásul károsodik néha a foglalat is.Na ez most hogy került ide ? Módosítva Január19, 2016 : Geopake 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 Szerintetek normális,hogy csak eddig megy fel a mutató?Télen-nyáron itt áll.Fűtéssel nincs probléma,bár ebben a nagy hidegben lehetne melegebb is benne. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mxtv2bbs3s561exhxc9l.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 14 minutes ago, Geopake írta: Szerintetek normális,hogy csak eddig megy fel a mutató?Télen-nyáron itt áll.Fűtéssel nincs probléma,bár ebben a nagy hidegben lehetne melegebb is benne. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mxtv2bbs3s561exhxc9l.jpg Nekem is pont ezt mutatja -ilyen hidegben- városon kívül. Városban most is beáll 90-re kb 4km megtétele után (főleg reggel amikor garázsból futunk neki a napnak). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 Szia! Az enyémben is megáll itt. Nem tartom hibára utaló jelenségnek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 Köszi.Akkor nem futok neki termosztát cserének.Nekem akkor is itt áll meg ha meleg van,meg akkor is ha hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 6 hours ago, Geopake írta: Szerintetek normális,hogy csak eddig megy fel a mutató?Télen-nyáron itt áll.Fűtéssel nincs probléma,bár ebben a nagy hidegben lehetne melegebb is benne. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mxtv2bbs3s561exhxc9l.jpg Fél éve cseréltem termosztátot és ugyanígy áll a mutató. Araszolgatásnál megy föl 90oC-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 @Geopake Teljesen normális, nagyon "nehéz" 86,5 C fölé vinni a mutatót. Nálam szivárgó fűtéscsőnél (a kiegyenlítőtartály 50 km-enként kiürült) autópályás menetben 400 km - 88 fokig sikerült "feltornázni". Kánikulában, Pesti araszolásnál esetleg túlszárnyalható a 90 C fok, de ha a venti beindul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 6 hours ago, gezoli írta: Fél éve cseréltem termosztátot és ugyanígy áll a mutató. Araszolgatásnál megy föl 90oC-ra. senki többet harmadszor:2 hónapos termosztát mellett is ennyi a vízhőfok Tehát ez így ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 1 hour ago, csicsó írta: senki többet harmadszor:2 hónapos termosztát mellett is ennyi a vízhőfok Tehát ez így ok Még én sokadszor: nálam is ennyit mutat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 Van esetleg valakinek jó ajánlása lengéscsillapító ügyben? Milyen érdemes, mennyiért? Erősített/ nem erősített? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 1 hour ago, balu a kapitány írta: Van esetleg valakinek jó ajánlása lengéscsillapító ügyben? Milyen érdemes, mennyiért? Erősített/ nem erősített? Köszi előre is! Biztos vannak tőlem okosabbak akik megmondják, hogy milyen szempontokat szem előtt tartva érdemes választani, de szerintem a Sachs-ban nem fogsz csalódni, nálam is bevált. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 2 hours ago, balu a kapitány írta: Van esetleg valakinek jó ajánlása lengéscsillapító ügyben? Milyen érdemes, mennyiért? Erősített/ nem erősített? Köszi előre is! Nekem két éve lett cserélve elöl, Sachs ment bele. Nincs vele gondom, teszi a dolgát (jól belegondolva, még a gyári is elment volna jó ideig, de kiderült hogy már nem igazán van a helyzet magaslatán így cseréltettem). 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 (edited) 5 hours ago, peacetrang írta: Még én sokadszor: nálam is ennyit mutat! Nálam is :D Bár tegnap -10 C fokban éppen feltornásztam idáig a 4 KM alatt, rányomtam a fűtést maxra, ventilátor 3 fokozat és már szédült is lefelé a mutató. :D Gondoltam magamban, a visszafelé vezető 4 KM-en jobb ha nem fűtök. :D Persze hozzá tartozik a mániám, hogy mindig letekerem teljesen a hőfokszabályzót és csak azt követően kapcsolom rá a fűtést, ha már üzem meleg a motor. Addig a ventit se kapcsolom be, hacsak nem párásodik. Lehet, hogy hülyeség, de inkább érje el hamarabb a motor az üzemi hőmérsékletet. Módosítva Január20, 2016 : Szemilan 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 (edited) 21 hours ago, Geopake írta: Szerintetek normális,hogy csak eddig megy fel a mutató?Télen-nyáron itt áll.Fűtéssel nincs probléma,bár ebben a nagy hidegben lehetne melegebb is benne. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mxtv2bbs3s561exhxc9l.jpg Hi. Nekem is itt van és u.a tudom írni mint a többiek. 90et nem érte el nekem. Fűtés van. Ha pályázok elég az 1 fokozat és középre tekerni a hőfokot. SZerk: 3 fokozaton fullon nekem se akarta elhagyni a 80 fokot de amint letekerten 2re és lejjebb a hőfokot máris felment a mutató. Módosítva Január20, 2016 : Atala Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 23 hours ago, nemeth_laca írta: Km-ben, hogy áll a Tied? 168000 körül, de szerintem még a fojtószelepház se volt levéve soha... Az ott tapasztaltakból kiindulva amúgy szerintem tavasszal EGR lezárás lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 4 hours ago, balu a kapitány írta: Van esetleg valakinek jó ajánlása lengéscsillapító ügyben? Milyen érdemes, mennyiért? Erősített/ nem erősített? Köszi előre is! Koni rövidített szárú! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 1 hour ago, Szemilan írta: Nálam is :D Bár tegnap -10 C fokban éppen feltornásztam idáig a 4 KM alatt, rányomtam a fűtést maxra, ventilátor 3 fokozat és már szédült is lefelé a mutató. :D Gondoltam magamban, a visszafelé vezető 4 KM-en jobb ha nem fűtök. :D Persze hozzá tartozik a mániám, hogy mindig letekerem teljesen a hőfokszabályzót és csak azt követően kapcsolom rá a fűtést, ha már üzem meleg a motor. Addig a ventit se kapcsolom be, hacsak nem párásodik. Lehet, hogy hülyeség, de inkább érje el hamarabb a motor az üzemi hőmérsékletet. Én is pont ilyen hülyeséget szoktam csinálni reggelente Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 Tudja valaki hogy ez milyen alkatrész lehet? Olyan mintha valami csatlakozóból hullott volna ki. A szőnyegen találtam, elvileg akár a cipőm talpán is bevihettem, de ahhoz túl tiszta.. Mellesleg a feltölthető képméret miért 0.01Mb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 1 hour ago, kobraCode írta: Én is pont ilyen hülyeséget szoktam csinálni reggelente Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen zizzent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január20, 2016 Megoszt Elküldve Január20, 2016 Akkor megnyugodtam,ha mindenkinek ilyen a hőfok Reggel garázsból indulok.7-8 C fok körül van benne,így hamar bemelegszik.Én nem tekergetem a hőfokszabályzót.A ventilátort szoktam csak levenni 0-ra,aztán ha bemelegszik akkor rakom 1-esre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január21, 2016 Megoszt Elküldve Január21, 2016 12 hours ago, Geopake írta: Akkor megnyugodtam,ha mindenkinek ilyen a hőfok Reggel garázsból indulok.7-8 C fok körül van benne,így hamar bemelegszik.Én nem tekergetem a hőfokszabályzót.A ventilátort szoktam csak levenni 0-ra,aztán ha bemelegszik akkor rakom 1-esre. Én is így szoktam. Bírom mikor pl. kint áll a kocsi és beülünk -10fokban, kedves asszonyaink meg már tekerik 2-es, 3-as fokozatra, hogy fűtsön 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts