KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Pontosítanátok egy picit ezt a hangot? Búgó-morgó, mélyebb hang? Bentről a műszerfal felől? Leállítás után 1-2 perccel? Lemaradtam, miről van szó? Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Engem egy dolog ami zavar: 95 -110 között van egy rezonancia, de csak hideg motornál. Kuplungot kinyomva sem szűnik meg, talán a gumi vagy váltó. Ugyanezt tapasztaltam a tesztkocsinál is tehát lehet típushiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Engem egy dolog ami zavar: 95 -110 között van egy rezonancia, de csak hideg motornál. Kuplungot kinyomva sem szűnik meg, talán a gumi vagy váltó. Ugyanezt tapasztaltam a tesztkocsinál is tehát lehet típushiba. Hideg motorral még nem nagyon mentem 95-110 között... Mit értesz rezonancián? Hanghatás vagy inkább vmiféle enyhe rezgés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Pontosítanátok egy picit ezt a hangot? Búgó-morgó, mélyebb hang? Bentről a műszerfal felől? Leállítás után 1-2 perccel?Szerintem búgó. Olyan mint egy tárcsahang a vonalas telefonban. Én egy szervomotorra saccoltam a műszerfalban. Az előbb ki is próbáltam: bepöccintettem a hideg motort egy fél percre. Leállítás után hallható a hang. Nem hinném, hogy ez valamilyen hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Szerintem búgó. Olyan mint egy tárcsahang a vonalas telefonban. Én egy szervomotorra saccoltam a műszerfalban. Az előbb ki is próbáltam: bepöccintettem a hideg motort egy fél percre. Leállítás után hallható a hang. Nem hinném, hogy ez valamilyen hiba. Nem tom... Most hirtelen nem ugrik be hogy hallottam volna már ilyet. Milyen rendszerű a klíma/szellőző berendezésetek? Automata (digitális) vagy manuális (tekerős)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Szerintem búgó. Olyan mint egy tárcsahang a vonalas telefonban. Én egy szervomotorra saccoltam a műszerfalban. Az előbb ki is próbáltam: bepöccintettem a hideg motort egy fél percre. Leállítás után hallható a hang. Nem hinném, hogy ez valamilyen hiba. nem jól raktad vissza a telefont a helyére..... :laughing3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 nem jól raktad vissza a telefont a helyére..... :laughing3: Hellóka uhuka! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nem tom... Most hirtelen nem ugrik be hogy hallottam volna már ilyet. Milyen rendszerű a klíma/szellőző berendezésetek? Automata (digitális) vagy manuális (tekerős)? Sima manuális, de a tesztautóban nem volt. Nem búgás inkább mintha rázna. Olyan mint amikor a gumi nincs rendesen kiegyensúlyozva. ja DUNLOP 195-ös van a gépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Sima manuális, de a tesztautóban nem volt. Nem búgás inkább mintha rázna. Olyan mint amikor a gumi nincs rendesen kiegyensúlyozva. ja DUNLOP 195-ös van a gépen. A klímarendszert nem tőled kérdeztem KoPi... :roll: A tiedét amúgy is tudom... de azért köszi a választ :lol: Szóval ráz egy picit, de csak hideg motornál 95-110-ig? Hmmmmm.... Majd egyszer kipróbálom... Csak itt városon belül nehéz lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nem tom... Most hirtelen nem ugrik be hogy hallottam volna már ilyet. Milyen rendszerű a klíma/szellőző berendezésetek? Automata (digitális) vagy manuális (tekerős)? Digitklímám van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Találkozó? Itt kezdődött egy a LURDY-nál. minitalik topic jó a csütörtök?Lurdy Tali , Lurdy-Ház, 2005.08.18, tali : 19.00 óra A vidékiek miatt jobb lenne 17.00 óra vagy még korábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Digitklímám van. És Gyulának? Mert arra gondoltam, hogy vmelyik levegőszabályzó elektromotor lehet, ha digitklímás az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Egy találkozót? :lol: Valahol délen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Egy találkozót? :lol: Valahol délen. Nekem jó lenne, csak ne most hétvégén... Vagyis igazából nem értem ezt most mire írod... :oops: Dél = Paks? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nekem jó lenne, csak ne most hétvégén... Csütörtök? Lurdy 17:00? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Ma taliztam GSI Tomival és meghozta a blitzről a motortéremelő telóimat. Tök egyszerű volt beimplantálni. Itten vala pár kép. Atom egy forgalom volt a hungárián az árpád hidi baleset miatt is. Én a béke út felé kerültem, de épp az orrom elött ment bele egy astra f kombi egy fiestába. Csúnya ügy! :x u.i.: a csütörtöki Lurdy tali nekem pl. megfelelne. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Csütörtök? Lurdy 17:00? Szóval akkor: most beszéltem KoPi-val: csütörtök 19:00-kor talizunk a Lurdynál... Nem tudom, most lesz-e általános Lurdy mini-tali 19:00-kor, de ha nem lesz is, mi akkor is talizunk. Egyébként tervezzük, hogy idővel majd átmegyünk a felvonulási térre az @rc koncertre, ami szintén már 19-kor elkezdődik. Aki akar, velünk tarthat! Kedves G Astrások: aki tud, jöjjön el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 ....Nem tudom, most lesz-e általános Lurdy mini-tali 19:00-kor.... Miért is ne lenne ? :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Miért is ne lenne ? :lol: :) :( :D Mindegy, nem érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Mindegy, nem érdekes... Ha belekezdtél, akkor légy oly kedves lełrni mire gondoltál, mert kiváncsi vagyok mi indłtott a fenti mondat megfogalmazására, 1 szerintem egyértelmű helyzet esetén. ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Ha belekezdtél, akkor légy oly kedves lełrni mire gondoltál, mert kiváncsi vagyok mi indłtott a fenti mondat megfogalmazására, 1 szerintem egyértelmű helyzet esetén. ???? Bazs hozzászólásai alapján nem volt teljesen egyértelmű nekem illetve KoPinak sem: "bazs - csak arról volt szó, hogy beugrunk a Hemihez taliról szó sem esett KoPi - akkor lesz tali? bazs - hát én kurv.ra nem emlékszem ilyenre mindegy" Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 szóval tali lesz..... tessék jönni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 szóval tali lesz..... tessék jönni!!! OKSI, megyünk! :lol: Így is úgy is mentünk volna, úgyhogy ezért mondtam, hogy nem érdekes... Hülye vagyok, de ez az én bajom, nem érdekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Bazs hozzászólásai alapján nem volt teljesen egyértelmű nekem illetve KoPinak sem: "bazs - csak arról volt szó, hogy beugrunk a Hemihez taliról szó sem esett KoPi - akkor lesz tali? bazs - hát én kurv.ra nem emlékszem ilyenre mindegy" Jó. Fontosabb mozzanatok. Step 1: Bełrok 3 nevet Step 2: Balázs megkérdezi : "mér, én megyek :roll:" de nem jelzi hogy nem ér rá. Step 3: Ákos felrja magát és Katit a listára - 5 ember a listán - Step 4: Tom felrja magát - 6 ember a listán - Step 5 : Gabi jelzi, hogy lehet ő is kinéz + Balázs megjegyzi : "én nem biztos, hogy ráérek csüt este" Step 6 : Gabi is felkerül a listára igaz kérdőjel kiséretében, Balázs ugyanezen "státuszban" - 5 ember biztos ott lesz -. Step 7 : KoPi a listán - 6 ember kérdőjel nélkül -. Step 8 : KoPi kérdése, Anti egyértelmű válasza "Hát hogyne lenne... stb. Az, hogy azt łrtam Balázs miatt is lett csütörtököt és ő talán mégsem jön, az nem azt jelenti, hogy nem lesz tali. Lesz, max ő nem teszi tiszteletét. A "hát én" kezdetű mondatot nekem łrat Balázs, mégpedig erre : "Nem persze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ui: mondhatnám azt, hogy mostantól hangfelvételeket késztek a beszéltgetéseinkről, de a lényegen ez sem változtatana, max. azt mondanád "jéééé, tényleg gy volt" Mr. SzitaAgy :P" ui: a felsorolásból kihagytad Anti egyértelmű válaszát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Jó. Fontosabb mozzanatok. Step 1: Bełrok 3 nevet Step 2: Balázs megkérdezi : "mér, én megyek :roll:" de nem jelzi hogy Nem kell itt magyarázkodnod, mondom, hogy nem érdekes, amúgy is mentünk volna, meg amúgy is én vagyok a hülye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts