Dannert Elküldve December11, 2015 Megoszt Elküldve December11, 2015 Ma beültem egy K Astrába próbaképpen. Nem rossz autó, ami meglepő, hogy semmivel nem nagyobb a G-nél a belseje. Formára nekem tetszik, bár erős a mezőny, mert manapság számomra sok tetszetős formájú autót gyártanak. Elfogadnám, de a kiállított autó 6,5 milliós ára kissé... Nem az én világom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve December11, 2015 Megoszt Elküldve December11, 2015 Én csak képen nézem, és abból is inkább a caravan a bejövős. A sima már nagyon futurisztikus. De még a karavánnak is lehetne meredekebb a hátulja. hm.. Nem szólom le mert nem az enyém, de valszeg nem is lesz az Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 22 hours ago, Janó32 írta: Pont ez az amiért ódzkodok ettől az egésztől. Nekem kora-tavasz óta már csepeg is, kb átlag havi 1-2dl-t kell után tölteni (nekem is a szaggal kezdődött, majd kiderült hogy a hűtő oldalán lévő műanyag alól könnyezik). Félek tőle, hogy pont most, az ünnepi rokonlátogatásba adja be teljesen a kulcsot több száz km-re otthonunktól, ezért nézegettetem tegnap egy autósboltban (fagyállóért mentem) a Prevent féle mókát. Ellenben pont ezen időszakban (karácsony), nem igazán van "felesleges" 30-35-40 ezrem egy hűtő cserére (bár a szerelő pár hete olajcserekor azt mondta, ez eldurranni nem fog, max a lyuk lesz nagyobb és jobban fog csöpögni és majd akkor fogom hozni ha már unom h két naponta az egész kiegyenlítő lefogy)... Nekem a termosztát cserével megszűnt ez a probléma:a tömítésnél szivárgott A vízhőfok sem hűl vissza már,85 foknál nem megy lejjebb 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 2 hours ago, csicsó írta: Nekem a termosztát cserével megszűnt ez a probléma:a tömítésnél szivárgott A vízhőfok sem hűl vissza már,85 foknál nem megy lejjebb Az oké, csak nekem 100% hogy a hűtő oldala ereszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 4 hours ago, Janó32 írta: Az oké, csak nekem 100% hogy a hűtő oldala ereszt... Nekem is! Egyenlőre nem foglalkozom vele. Hetente ellenőrzöm a kiegyenlítőtartályban a szintet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 29 minutes ago, gezoli írta: Nekem is! Egyenlőre nem foglalkozom vele. Hetente ellenőrzöm a kiegyenlítőtartályban a szintet. És nekem is! :D Két évig meggyógyult magától minden télen. Idén folyamatosan folyik az orra, de veszélytelen még, úgyhogy együttélek a dologgal. Reggelre egy kb. 7 cm-es folt van alatta mindig. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 On 12/10/2015 at 3:20 PM, Janó32 said: Örülök hogy bevált a dolog! Mint jeleztem előzetesen, tudtommal az X16XEL nem zárható le úgy mint pl a Z16XE. Neked vagy le kell programozni, vagy egy EGR cheater-t kell venni (pl ebay-ről) és ezzel átverni a rendszert... OP-COM-mal lehetseges ? Rendeltem egyet, persze kina On 12/10/2015 at 10:20 PM, Stofl said: Én voltam legutóbb! 2004-es EGR nélküli Z14XE szoftvert kell rámásolni Tech2 segítségével, előtte pedig átírni op-commal az alvázszámot ennek megfelelően, majd az új szoftver után visszaírni azt. https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/150227_EGRLezaras Huh, nem biztos, hogy szivesen lebombaznam az eredeti szoftware-t csak ezert, kulfoldi forumon azt javasoljak furjak ra egy 5mm-es lyukat attol megnyugszik az ecu... az Z14XE szoftware-et honnan szerezted ? Es ha torrentrol huztad le, akkor azota kuld spam-ot a gepsarkany ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 5 minutes ago, mspike írta: OP-COM-mal lehetseges ? Rendeltem egyet, persze kina Huh, nem biztos, hogy szivesen lebombaznam az eredeti szoftware-t csak ezert, kulfoldi forumon azt javasoljak furjak ra egy 5mm-es lyukat attol megnyugszik az ecu... az Z14XE szoftware-et honnan szerezted ? Es ha torrentrol huztad le, akkor azota kuld spam-ot a gepsarkany ? :D Azért ez nem olyan egyszerű, hogy csak letöltöd az https://ncore.cc/torrents.php -ról 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 (edited) 1 hour ago, mspike írta: OP-COM-mal lehetseges ? Rendeltem egyet, persze kina Huh, nem biztos, hogy szivesen lebombaznam az eredeti szoftware-t csak ezert, kulfoldi forumon azt javasoljak furjak ra egy 5mm-es lyukat attol megnyugszik az ecu... az Z14XE szoftware-et honnan szerezted ? Es ha torrentrol huztad le, akkor azota kuld spam-ot a gepsarkany ? :D Én tuti nem csesztetném az ECU-t, persze ez az én véleményem. Az OP-COM hasznos lesz majd máskor is, én inkább a cheater megoldás felé tapogatóznék. Módosítva December12, 2015 : Janó32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve December12, 2015 Megoszt Elküldve December12, 2015 1 hour ago, Janó32 írta: Én tuti nem csesztetném az ECU-t, persze ez az én véleményem. Az OP-COM hasznos lesz majd máskor is, én inkább a cheater megoldás felé tapogatóznék. Tapogatózzunk! Van valaki aki már látott házi barkácsból olyat ami működött? Vagy valakit aki már látott valakit akinek működött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 19 hours ago, nemeth_laca írta: És nekem is! :D Két évig meggyógyult magától minden télen. Idén folyamatosan folyik az orra, de veszélytelen még, úgyhogy együttélek a dologgal. Reggelre egy kb. 7 cm-es folt van alatta mindig. Akkor beszállok én is. :D Nekem is fogy, fingom sincs honnan. Nem látok szivárgást, tócsát cseppet sehol... 3E km-en töltök utána 2-3 decit... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 14 hours ago, Janó32 írta: Én tuti nem csesztetném az ECU-t, persze ez az én véleményem. Az OP-COM hasznos lesz majd máskor is, én inkább a cheater megoldás felé tapogatóznék. Nekem a cheater megoldában az nem tetszik, hogy szét kell bontani a kábelkorbácsot, és oda is forrasztani két drótot a chetaterből. Így már nem "visszalakítható"... Az a szépség, hogy pl a VW a dízelbotrány nyomán gyárilag akar csítelni :D http://www.autopro.hu/gyartok/igy-veri-at-a-VW-sajat-csalo-rendszeret/17123/ Ehhez képest az EGR cheater már elegens megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 13 hours ago, SargaRigo123 írta: Tapogatózzunk! Van valaki aki már látott házi barkácsból olyat ami működött? Vagy valakit aki már látott valakit akinek működött... Balu a kapitány kollégának X14XE motorral működik a cheater... Így kell hekkelni a kábelkorbácsot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 Jó jó, de mi van a dobozkában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 3 hours ago, outsider írta: Akkor beszállok én is. :D Nekem is fogy, fingom sincs honnan. Nem látok szivárgást, tócsát cseppet sehol... 3E km-en töltök utána 2-3 decit... szintén zenész 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 20 hours ago, Janó32 said: Én tuti nem csesztetném az ECU-t, persze ez az én véleményem. Az OP-COM hasznos lesz majd máskor is, én inkább a cheater megoldás felé tapogatóznék. Na ezzel teljesen egyet ertek, bar telefonon, oran, mikron siman hackolok firmware-t az auton inkabb kihagynam :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 19 hours ago, SargaRigo123 said: Tapogatózzunk! Van valaki aki már látott házi barkácsból olyat ami működött? Vagy valakit aki már látott valakit akinek működött... En attol tartok, hogy nem lehet ez olyan 1xu, amit lattam az a map drotjaira is ramegy es mindent jol atver, a furcsa szamomra az, hogy az utazasi ido kb. 10-20%-aban jon csak elo a hiba... legalabbis nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 Gondolom azért, mert abban a 20%-ban akarna környezetet óvni. Addig meg nem érdekli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 2 minutes ago, SargaRigo123 said: Gondolom azért, mert abban a 20%-ban akarna környezetet óvni. Addig meg nem érdekli. Szerintem gyakrabban megprobalja azert... napi 2x50 kilometert megyek es csak minden 2. -3. napon jon elo a hiba... olyan mintha nem ellenorizne mindig, vagy azt tudom meg elkepzelni, hogy csak igen jelentos visszacsatolasnal kepes merni a dolgot... esetleg csak amikor nem nyomom a gazt... mert altalaban dugoban jon elo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 7 hours ago, outsider írta: Akkor beszállok én is. :D Nekem is fogy, fingom sincs honnan. Nem látok szivárgást, tócsát cseppet sehol... 3E km-en töltök utána 2-3 decit... Kezd valami össznépi bulihoz hasonlítani ez a hűtőfolyadék-fogyás... Csak nem még egy típushiba? Szaga nincs? Hosszabb út (vagy ha már bemelegedett kellően) után nekem anno lehetett érezni, pláne a garázsban, akkor nem kellett a hűtőmaszk környékén szaglászni sem, megtöltötte a légteret az édeskés illat... Eleinte szag, aztán a padlón egy-két csepp, most már 8-10 óra alatt egy tenyérnyi folt összejön... 6 hours ago, outsider írta: Akkor beszállok én is. :D Nekem is fogy, fingom sincs honnan. Nem látok szivárgást, tócsát cseppet sehol... 3E km-en töltök utána 2-3 decit... A Z14XE vagy a Z16XE lefalazással könnyen gyógyítható (khm, átverhető), ha a szelep nem ragad, akkor nálunk ugyebár nincs gubanc. Az X16XEL-el küzd a kolléga, annál kell más (tartósabb megoldás), ezért gondoltam a cheater-re mintsem a hibátlan ECU-t "bántlmazni"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 Hűtővíz fogyáshoz egy tipp: pár hónapja nálam is volt ilyen probléma, hogy a kiegyenlítő tartályban egyre kevesebb folyadék volt. 1-2deci fogyott havonta. Aztán meglett a probléma...azt hittem, hogy vízpumpa, de kiderült, hogy a pumpának semmi baja, viszont van egy műanyag csonk amire ugye rámegy a vízcső. Na ez a műanyag csonk szépen elért az évek alatt és eltört. Érdemes ellenőrizni, sajnos típushiba, később már ha jól tudom nem műanyagból készült. Erre gondolok: https://cromax.hu/vizcsocsonk_vizpumahoz_opel_53453?kereso_marka=---&kereso_modell=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petyyyyy Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 (edited) Ha már itt tartunk: tudja valaki mitől lehet, hogy a két szélső rostélyon meleg, a középsőkön viszont hideg levegőt fúj a gépezet? Módosítva December13, 2015 : Petyyyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 @Petyyyyy Fűtésbox valamelyik bowden, vagy kar nem mükszik.... Az F astránál pl. gyárilag így van, de ennél jönnie kell a melegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 21 hours ago, outsider said: Balu a kapitány kollégának X14XE motorral működik a cheater... Így kell hekkelni a kábelkorbácsot... Megrendelem en is, aztan meglassuk, a kabelekre lehet rakni csatit es akkor "vissza alakithato" (majdnem). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petyyyyy Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 1 hour ago, flali írta: @Petyyyyy Fűtésbox valamelyik bowden, vagy kar nem mükszik.... Az F astránál pl. gyárilag így van, de ennél jönnie kell a melegnek. Digit klíma van, így gondolom csak a fűtésbox marad. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts