grofbandi Elküldve Június23, 2015 Megoszt Elküldve Június23, 2015 peacetrang, on 23 Jun 2015 - 12:12 PM, said: Z14XEP motorba GM gyertyán kívül van más alternatíva amire esetleg érdemes(ebb) cserélni? Az iridiumos nekem bevált, kocsiba is, motorba is. Nem is tervezek mást venni. NGK vagy Denso. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Totál matt az első fényszóróm már egy ideje, ráadásul csupa víz a belseje a nagy esőzések óta... Úgy nézem TYC lámpát tudnék venni 7-8.000 Ft/db-ért, nekem ennyit megérne. Sokan azt mondják, inkább a gyárit políroztassam fel, miért? Amúgy mekkora meló (szerelőnek) 2 fényszórót kicserélni? Motoros magasságállítás is van jelenleg benne. Kell venni valami tömítést is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mspike Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 (edited) Totál matt az első fényszóróm már egy ideje, ráadásul csupa víz a belseje a nagy esőzések óta... Úgy nézem TYC lámpát tudnék venni 7-8.000 Ft/db-ért, nekem ennyit megérne. Sokan azt mondják, inkább a gyárit políroztassam fel, miért? Amúgy mekkora meló (szerelőnek) 2 fényszórót kicserélni? Motoros magasságállítás is van jelenleg benne. Kell venni valami tömítést is? 8 csavar + 4 pattanto... most csereltem nem reg. A felpolirozas utan fel evvel megint xar az egesz, mert lepolirozod a kulso kemenyebb reteget. Persze ez csak sajt velemeny... Szerk: ebayrol rendelt ket szorohoz minden megvolt kiveve a motor amit a regibol kitekersz az ujba bele. Nem vettem mast csak a ket szorot. Módosítva Június24, 2015 : mspike 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Totál matt az első fényszóróm már egy ideje, ráadásul csupa víz a belseje a nagy esőzések óta... Úgy nézem TYC lámpát tudnék venni 7-8.000 Ft/db-ért, nekem ennyit megérne. Sokan azt mondják, inkább a gyárit políroztassam fel, miért? Amúgy mekkora meló (szerelőnek) 2 fényszórót kicserélni? Motoros magasságállítás is van jelenleg benne. Kell venni valami tömítést is? Úgy olvastam itt korábban ha polírozod a fényszórót akkor utána érdemes lefóliáztatni átlátszó fóliával és nem lesz vele gond. Kiszerelés házilag is megy, aláírásomban ott van a menete hogyan kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Úgy olvastam itt korábban ha polírozod a fényszórót akkor utána érdemes lefóliáztatni átlátszó fóliával és nem lesz vele gond. Kiszerelés házilag is megy, aláírásomban ott van a menete hogyan kell. Nekem fóliázták is, majd idővel kiderül, hogy ér e valamit. (mondjuk előtte sem volt még teljesen matt, csak kicsit homályosabb, mint szerettem volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Nekem fóliázták is, majd idővel kiderül, hogy ér e valamit. (mondjuk előtte sem volt még teljesen matt, csak kicsit homályosabb, mint szerettem volna) Biztos nem lesz már olyan mint az eredeti mikor kigurult a gyárból, de az tuti hogy többet ér mint a sima polír és hogy utána nem csinálsz vele semmit sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június27, 2015 Megoszt Elküldve Június27, 2015 Mai kiruccanás egyik pihenője: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Ahhoz képest hogy mit kapott, meglepően egyben maradt... http://www.vezess.hu/hirek/nap-kepe-osszeroncsolodott-auto-budapesten/61808/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Ahhoz képest hogy mit kapott, meglepően egyben maradt... http://www.vezess.hu/hirek/nap-kepe-osszeroncsolodott-auto-budapesten/61808/ ...és hogy tudta ott így eldobni? Mármint szoktam járni arra, de nehezen tudom elképzelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Ahhoz képest hogy mit kapott, meglepően egyben maradt... http://www.vezess.hu/hirek/nap-kepe-osszeroncsolodott-auto-budapesten/61808/ durva, minden nap erre járok a céghez (RG)........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 ...és hogy tudta ott így eldobni? Mármint szoktam járni arra, de nehezen tudom elképzelni. Talán műszaki hiba, vagy bealudt, fene tudja. De nem hinném hogy ezt mind 50-nel/60-nal sikerült kivitelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Sziasztok, Bocsi, hogy nem Astra de elcsábultam. :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signum/opel_signum_1.9_cdti_cosmo_sport_mp3_navi._xenon._ulesfut-9120731 Ha minden így van ahogy leírta szerintem nem lehet rossz vétel. Viszont attól tartok, hogy Astrát nem tudom eladni, fenn van 2 hete de még csak egy telefon sem érkezett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Sziasztok, Bocsi, hogy nem Astra de elcsábultam. :)http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signum/opel_signum_1.9_cdti_cosmo_sport_mp3_navi._xenon._ulesfut-9120731 Ha minden így van ahogy leírta szerintem nem lehet rossz vétel. Viszont attól tartok, hogy Astrát nem tudom eladni, fenn van 2 hete de még csak egy telefon sem érkezett... Két hét nem sok, legyél türelmes. Ha nem megy, lejjebb kell vinni az árat sajnos. A végső megoldás pedig a beszámíttatás. Engem sem hívtak még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Egy kis szösszenet... Mit kér a bevándorló a kocsmában? Kerítésszaggató pálinkát... xD :D 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 9év... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Van úgy ,hogy nem számít, milyen idő lesz másnap... :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 jól felhuzták Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Van úgy ,hogy nem számít, milyen idő lesz másnap... :w00t: A hölgyemény elég erősen TESTHIBÁS. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Végre megvagytok, már azt hittem, ellopták a fórumot! :wacko: :icon14: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 bocs, on 01 Jul 2015 - 9:37 PM, said: A hölgyemény elég erősen TESTHIBÁS. :) Egy hibája van csak: hogy másé... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Végre megvagytok, már azt hittem, ellopták a fórumot! :wacko: :icon14: Hát, már én is azt hittem hogy befellegzett a fórumnak. :icon11: Már vizionáltam, hogy a szerelők/szervizek összefogtak ellenünk, mert így a kisebb hibákkal nem megyünk hozzájuk, sőt mi magunk javítjuk/vagy mi mondjuk el nekik hogy mit és hogyan kellene... :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 Egy hibája van csak: hogy másé... :devlish: Ez igaz,test hibás pedig azért,mert hiányzik belőle az,ami belőlem kiáll.... :D :w00t: :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 bocs, on 03 Jul 2015 - 9:38 PM, said: Ez igaz,test hibás pedig azért,mert hiányzik belőle az,ami belőlem kiáll.... :D :w00t: :whistle: Vágd le, add oda neki. Így mindketten hibátlanok lesztek. :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Vágd le, add oda neki. Így mindketten hibátlanok lesztek. :whistle: ÁÁÁÁÁÁ.. az felejtős,fúj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Ma érdekes napom volt. Reggel felhívott egy kereskedő, és 400-ezret ajánlott az autómért. Nemet mondtam. Később SMS érkezett, amiben 450-et kínált látatlanban. Természetesen téli kerékkel, zene nélkül adtam volna ennyiért. A hibákat tisztáztuk, és a hirdetésben is le van írva. Megtárgyaltuk az asszonnyal, és beleegyeztünk, tisztában vagyok vele hogy nehéz eladni ezzel a motorral, cserélendő vezérműlánccal, rossz klímával. Délutánra megbeszéltünk egy találkozót, addig lemostam. Jött is a fickó, és kicsit leesett az álla. Beismerte, hogy rosszabbra számított. Lemosva igen jól mutat a gép fényezett kilincsekkel, küszöbökkel, díszlécekkel, új lámpákkal. Mentünk egy kört, igazán nem tudott belekötni semmibe. Mikor visszaértünk hímezett, hámozott, és 400-ezret kínált. Nem teljesen értettem, hiszen előtte már megbeszéltük hogy annyiért nem adom. De hogy drága a vezérlés, és a klímának is ki tudja mi a baja stb. Pont ezért adnám oda ennyiért, mondtam, és nem 700-ért. Magamban meg arra gondoltam, nekem ne mesélje már be, hogy ő ki fogja cseréltetni a vezérlést. Ki hiszi már el? Különben is tele a tank, mondtam. Na erre ajánlott 420-at. Jó, mondom, köszönjünk el egymástól. Nem 420, nem 430, nem 449. 450-ezer de csak ma. Úgyhogy nem lett üzlet. Még jó hogy nem szereltem ki a hifit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts