Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Részemről megtörtént a dolog! :)

Akkor ezek szerint lehet "össze futunk" 16-án a ringen?

Megosztás:

Részemről megtörtént a dolog! :)

Akkor ezek szerint lehet "össze futunk" 16-án a ringen?

Köszi! :)

Én biztos megyek. ;) De hogy hol leszek, az kérdés... Biztos nem kerülök be, csak szokás szerint a puncsosok. Mikor az OPC autózás is volt, az is haveri alapon ment, érdekes, hiába álltál sorba...

Megosztás:

A saját konyhámban ugyan nem helyezném el, de az összeállítás és a szekrény/pult elhelyezkedések kifejezetten tetszenek. :) Merész színösszeállítás, viszont ha a konyha úgy lesz kialakítva hogy a fal színek is harmóniában legyenek az ajtólapok színeivel, akár még nagyot is lehet villantani egy ilyen összeállítással! :) Nem rossz! :)

Imy

Ment a like! Szép autó :)

Módosítva : ftamas0201
Megosztás:

hood 21, on 08 May 2015 - 9:23 PM, said:

Sziasztok!

Segítsétek munkám ha kérhetem, kinek hogy tetszik ez a színösszeállítás?! :https://www.facebook.com/830429350304215/photos/pb.830429350304215.-2207520000.1431112857./1008780305802451/?type=3&theater

Köszönöm! :)

Nem rossz, persze a konyha többi részét is hozzá kell tervezni, a falak színét, a széket, asztalt, stb. Ha sikerül egy jó összhatást elérni, azaz a megfelelő környezetbe beilleszteni, vinnék mint a cukrot, főleg a modern stílus kedvelői.

Megosztás:

Nem rossz, persze a konyha többi részét is hozzá kell tervezni, a falak színét, a széket, asztalt, stb. Ha sikerül egy jó összhatást elérni, azaz a megfelelő környezetbe beilleszteni, vinnék mint a

cukrot, főleg a modern stílus kedvelői.

Érdekes, én is így gondoltam mikor terveztem, kitaláltam milyen színe legyen a bemutatóteremben, mégis úgy vannak az emberek vele mint a zsiráffal!! ……Tetszik-tetszik nekik de azért otthonra nem kéne!! Persze plusszban tele van minden jóval, kamravasalat push-open fiókok, részben push-open ajtók.... Bár ezeket bármely konyhába be lehet építeni, vevő pénztárcája szabhat csak határt!!! :)

Megosztás:

hood 21, on 10 May 2015 - 1:30 PM, said:

Érdekes, én is így gondoltam mikor terveztem, kitaláltam milyen színe legyen a bemutatóteremben, mégis úgy vannak az emberek vele mint a zsiráffal!! ……Tetszik-tetszik nekik de azért otthonra nem kéne!! Persze plusszban tele van minden jóval, kamravasalat push-open fiókok, részben push-open ajtók.... Bár ezeket bármely konyhába be lehet építeni, vevő pénztárcája szabhat csak határt!!! :)

Ahová megyek, mindenhol a famintás konyhát erőltetik, pedig nekem az annyira nem jön be. Én is a modern stílust kedvelem, a miénket tavaly csináltuk, igaz még nincs teljesen kész.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=692868280833467&set=pcb.692872300833065&type=1&theater

Megosztás:

Sziasztok!!

Tudom hogy nem adok-veszek topik /ne kövezzetek meg/ van két első eladó sportülésem!!! :) Mindkét oldali magasságállítós fekete műanyag elemekkel,deréktámaszos, ülőlapja nem állítható combtámaszos! Vezető oldali patika, anyós ülés enyhén bolyhos/angol volt! Többit pü-ben!

ui.: Képeket tudok küldeni e-mailben

Széle sötétszürke, közepe szürke enyhén bordós plüss téglaalap mintás.....

Módosítva : hood 21
Megosztás:

Az akkumulátorokon szerepel valami gyártási idő vagy egyéb kód/számsor amiből ezen adat kiolvasható? (2013-ban ezzel az akkumulátorral vettük az autót, ki tudja mennyi idős. A logika azt adja, hogy mondjuk a gyárival elment 8 évet, akkor idén 5 éves az akksi. Ha 7 évet futott a gyári, akkor már 6 éves.)

Megosztás:

Az akkumulátorokon szerepel valami gyártási idő vagy egyéb kód/számsor amiből ezen adat kiolvasható? (2013-ban ezzel az akkumulátorral vettük az autót, ki tudja mennyi idős. A logika azt adja, hogy mondjuk a gyárival elment 8 évet, akkor idén 5 éves az akksi. Ha 7 évet futott a gyári, akkor már 6 éves.)

Ha találsz rajta betűket meg mellette számot, akkor az lesz az. Hasonló, mint a DOT a gumiknál, csak itt a betűk a hónapok, a számok az évek, bár elképzelhető, hogy máshogy -is- feltüntetik.

Nálam 5 vagy 6 évet bírt a gyári akksi, de 6tól többet nem, az tuti.

• Like 1
Megosztás:

Sziasztok Astra-sok !

Uj fiu vagyok a kornyeken elore is elnezest ha megszegek veletlen valamilyen szabalyt :)

Egy 99'es G Astra (X16XEL) "boldog" tulajdonosa vagyok, sajnos az elmult 16 ev meglatszott a kocsin, igy vizsga elott a kovetkezoket cserltem / csereltek:

Szerviz csinalta:

- Szelvedo

- Bal elso kerek csapagy

- 4 lengescsillapito

En csinaltam:

- olaj + szuro

- legszuro + kabin

- elso fek tarcsak + pofak

- pillango + EGR tisztitas

- uj gyujto trafo

- gyertyak

- uj oxigen szenzor

Azt hiszem ennyi :) Es nem tudom minek irtam meg, csak ugy orulok, hogy ezek rendben vannak :)

De :) Az uj "project", szeretnek egy "tempomat"-ot avagy ahogy az angolok irjak Cruise Control (mostantol CC).

Az X16XEL-en mechanikus pillango van, es sehol nem talaltam hozza CC-t, viszont kiderult hogy a Vectra B CC-je pont jo lesz :)

Megvan mar az index kar az uj gombokkal + a CC vezerlo + bowden,

ami meg hatra van:

- (be van-e veletlen kabelezve a kocsi) (barcsak barcsak barcsak...) ==> holnap kiderul

- Fek + kuplung kapcsolo

- Fizikai felszereles, sok sok "anyazas" :D

Amiben segitseget kernek,

- Esetleg valakinek valamilyen otlete a kabelezesre ? Eddig nem talaltam csak 1-2 kodos leirast, hogy melyik lab micsoda a vezerlon...

- Nincs sajnos csatlakozom a dobozhoz, otletek honnan szerezhetnek ? Esetleg egy komplett Vectra B CC kabel korbacs... az lenne a legjobb... :D

"Roviden" ennyi :)

Megosztás:

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy esetleg megtudjátok, azt mondani az autóm működik bluetooth elm327 mini-vel? Bármilyen ELM 327 egyáltalán tud kommunikálni az autóval, kábelessel usb laptopn működni a diagnosztika és a hibakód olvasás?

Mivel próbálom ELM 327 bluetooth mini de sajnos nem akar működni nem, tud kommunikálni az autóval. Mi lehet a próbléma?

Az autó Astra G 98-as x14xe.

Lehet, hogy ez a típus csak OP-com vagy Tech 2 tud kommunikálni hibakódot és diagnosztikát mutatni?

Válaszotokat és a segítséget előre köszönöm

Hello, nekem x16xel -el megy az ELM327 ScanMyOpel-lel Androidos telon.

Bocsi, tudom hulye kerdesek:

1 - gyujtast adtal neki ? ELM327 villog gyujtas nelkul is, de akkor nem talalja az ECU-t

2 - Milyen progival probalod ? ScanMyOpel megy szepen, de elotte parositani kell a BT-t.

Hatha ezek kozul az egyik ? :)

Megosztás:

Hello, nekem x16xel -el megy az ELM327 ScanMyOpel-lel Androidos telon.

Bocsi, tudom hulye kerdesek:

1 - gyujtast adtal neki ? ELM327 villog gyujtas nelkul is, de akkor nem talalja az ECU-t

2 - Milyen progival probalod ? ScanMyOpel megy szepen, de elotte parositani kell a BT-t.

Hatha ezek kozul az egyik ? :)

Sajnos van olyan ELM327 modul ami az X-es motorkódot nem szereti. 5 db-ot rendeltem, és egyik sem jó. Az alaplapot nézve egyértelmű különbségeket lehet felfedezni. Legyetek szívesek mind a ketten 1-1 képet feltenni a modul tetejéről , és hasonlítsuk össze.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.