szpeki Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Valaki szerelt már be hasonlót? (márka stb) vélemények? http://www.racing-autoalkatresz.hu/Opel-Astra-FK-AK-Street-Allithato-Magassagu-Futomu-Evj-1998-03-2004-02-d144494.htm Most szeretnék beszerelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Valaki szerelt már be hasonlót? (márka stb) vélemények? http://www.racing-autoalkatresz.hu/Opel-Astra-FK-AK-Street-Allithato-Magassagu-Futomu-Evj-1998-03-2004-02-d144494.htm Most szeretnék beszerelni! Ha rám hallgatsz nem veszel állíthatót. Az összes szar, vagy az lesz hamar. Mondjuk amíg jó, addig jó. Állítgatni meg úgysem fogod. Inkább egy jó fix. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 17-est? 4x100-ba nagyon ritka.... :( Egy szóval nem mondtam, hogy amit láttam az 17"-os! 16-os Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Egy álmom teljesült ezzel a felnivel :) Már többször láttam képeken, de élőben még szebb. (tudom koszos az autó :D ) :icon13: Nagyon szép. Mutatós. Gratula! :) Ui: a múlt héten nem jártál véletlenül Nemesvámoson? A Vámosi kútnál fordult ki egy ugyanilyen szép kék színű g Astra a Vázsonyi útra Veszprém felé. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Egy álmom teljesült ezzel a felnivel :) Már többször láttam képeken, de élőben még szebb. (tudom koszos az autó :D ) Nem ez volt hirdetve a Vaterán is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 (edited) Az OLX-en vagy a Jófogáson láttam 60-ért. Keress rá! pénteken lementem, megnéztem, azt ami fóton van. ecsééém..... javítgatott újrafestett glettelt kotvány volt az egész! olyan szinten volt ótvar a javítás, hogy a glettelést egyáltalán nem csiszolták le festés előtt!!! kérdeztem is az embert, hogy telefonban szép állapotúra mondta, akkor ez most what da fck??? volt még vagy 3-4 garnitúrája az embernek ilyesmi 16-os gyári, de komolyan mondom egy garnitúrát nem tudtunk összeválogatni amit ne kellett volna javíttatni hegesztéssel is! a végére itt az "üzlet" weboldala, háát felnit senki ne akarjon innen venni! Módosítva Március28, 2015 : wakond 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Én is ilyen 17"-os D corsa felniket akartam venni,de nem volt csak drágán.Így inkább maradt a 16"-os.Erre is bőven elég gumikat venni :)Na meg ahol én lakom olyan jók az utak,hogy ez is kényelmetlen.Vehetek egy Nivát melóba járni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Ha rám hallgatsz nem veszel állíthatót. Az összes szar, vagy az lesz hamar. Mondjuk amíg jó, addig jó. Állítgatni meg úgysem fogod. Inkább egy jó fix. Sajnos nem tudom, hogy mekkora mértékű ültetés állna jól, mit bírna el a kaszni (hozzáér nemérházzá).. ez miatt gondoltam erre a megoldásra! Ha esetleg csak ültető rugót tennék be akkor kellene kutyacsontot cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 (edited) :icon13: Nagyon szép. Mutatós. Gratula! :) Ui: a múlt héten nem jártál véletlenül Nemesvámoson? A Vámosi kútnál fordult ki egy ugyanilyen szép kék színű g Astra a Vázsonyi útra Veszprém felé.Köszi. Minden nap ott vagyok, mert ott dolgozom. :) Könnyen lehet hogy én voltam. Módosítva Március29, 2015 : pszaby Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Nem ez volt hirdetve a Vaterán is? Szerintem csak olx-en volt meg jófogáson.Gumival együtt volt.Pirelli P7 meg Falken gumikkal van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Sajnos nem tudom, hogy mekkora mértékű ültetés állna jól, mit bírna el a kaszni (hozzáér nemérházzá).. ez miatt gondoltam erre a megoldásra! Ha esetleg csak ültető rugót tennék be akkor kellene kutyacsontot cserélni? 4 centiig csak rugót cserélsz, sem lengéscsillapító, sem rövidített kutyacsont nem kell. Megoldás lehet a 35-ös eibach. 50 körül már lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Egy álmom teljesült ezzel a felnivel :) Már többször láttam képeken, de élőben még szebb. (tudom koszos az autó :D ) Nagyon jól néz ki! :icon13: Gratula! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Szerintem csak olx-en volt meg jófogáson.Gumival együtt volt.Pirelli P7 meg Falken gumikkal van. Akkor ez nem az amit néztem a vaterán. 80E-ért árulták csak a felniket,de nagyon szép volt,szemeztem vele,de nem engedett belőle,így maradt a 16' RC felni,amit tegnap fel is dobtam :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Sajnos nem tudom, hogy mekkora mértékű ültetés állna jól, mit bírna el a kaszni (hozzáér nemérházzá).. ez miatt gondoltam erre a megoldásra! Ha esetleg csak ültető rugót tennék be akkor kellene kutyacsontot cserélni? 4 centiig csak rugót cserélsz, sem lengéscsillapító, sem rövidített kutyacsont nem kell. Megoldás lehet a 35-ös eibach. 50 körül már lehet kapni. Igen, az eibach jó megoldás lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Ha már ültetés, annó nézegettem 4 centist de ugye akkor 15' kerekek voltak. 16' lesz alatta akkor is jó lenne esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 wakond, on 29 Mar 2015 - 1:24 PM, said: Ha már ültetés, annó nézegettem 4 centist de ugye akkor 15' kerekek voltak. 16' lesz alatta akkor is jó lenne esetleg? 17-esre is lehet ültetni annyit, feltéve ha a gumi váltóméret. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 17-esre is lehet ültetni annyit, feltéve ha a gumi váltóméret. 205/50 R16? Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Szeretnék igazán jó minőségű fékbetétet venni. Tanácsot tud adni valaki mit érdemes? Még a gyári tárcsához lesz. A gyári beszerelésű betétek vannak még bent, de szerintem csere érett. Ma tettem fel a nyári gumit, és megnézve még ugyan biztonságosnak tartom, de az ennél kopottabbaknál, már meg szokták jegyezni a szerelők, hogy látják végig ki volt fizetve az a betét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 wakond, on 29 Mar 2015 - 3:37 PM, said: 205/50 R16? Az tökéletes. Az ET is számít, de 35-49 között van gondolom, az meg jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 merenyi85, on 29 Mar 2015 - 4:12 PM, said: Szeretnék igazán jó minőségű fékbetétet venni. Tanácsot tud adni valaki mit érdemes? Még a gyári tárcsához lesz. A gyári beszerelésű betétek vannak még bent, de szerintem csere érett. Ma tettem fel a nyári gumit, és megnézve még ugyan biztonságosnak tartom, de az ennél kopottabbaknál, már meg szokták jegyezni a szerelők, hogy látják végig ki volt fizetve az a betét. A Textar-t sokan dicsérik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Köszi. Minden nap ott vagyok, mert ott dolgozom. :) Könnyen lehet hogy én voltam. Akkor szerintem Téged láttalak. :) Szüleim ott laknak,meg ott van a telephelyünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 4 centiig csak rugót cserélsz, sem lengéscsillapító, sem rövidített kutyacsont nem kell. Megoldás lehet a 35-ös eibach. 50 körül már lehet kapni. 1: A két első lengéscsillapítóm is kivan. (cromaxnál 54ezer a 2db olajos csillapító előre! Márkából (nem eredeti opel) mit tudtok ajánlani? Mert én is tudom, hogy nem nagyon állítgatnám! 2: Sok helyen azt olvastam, hogy 4cm ültetésnél már kell rövidített kutyacsont. Mert feszül a gyári! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 205/50 R16? Nekem 205/55r16 volt 35mm ültetéssel, soha, semmibe nem ért bele et49 felnivel... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 1: A két első lengéscsillapítóm is kivan. (cromaxnál 54ezer a 2db olajos csillapító előre! Márkából (nem eredeti opel) mit tudtok ajánlani? Mert én is tudom, hogy nem nagyon állítgatnám! 2: Sok helyen azt olvastam, hogy 4cm ültetésnél már kell rövidített kutyacsont. Mert feszül a gyári! Nem kell. Kayaba gázos jó megoldás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március30, 2015 Megoszt Elküldve Március30, 2015 Anyósülés alatt mi az a kábel, meg csatlakozó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts