gezoli Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Értem mire gondolsz de én a sedánnál lehajtás nélkül gondoltam,ugye mert az mélyebb. De nekem is 5 ajtós, inkább lehajtok :D. Sedánba sztem az s51et nem raktam volna be. :D Persze még mindig tartom magamat ahhoz, h kinek mi, ki mit és mennyit pakol. Hagyjuk már ezt a "kakaskodást", 4 ajtós vs. 5 ajtós! Egyébként pedig olyan életszerű, hogy Simsont hordozgatok az autómmal nap mint nap! :omg: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Az én Szimóm a saját lábán megy mindenhova :P Lassan, de biztosan. :D '86-os 7000 km-rel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 nemeth_laca, on 06 Feb 2015 - 06:34 AM, said: Az én Szimóm a saját lábán megy mindenhova :P Lassan, de biztosan. :D '86-os 7000 km-rel :) 7000km? Az nem arra utal, hogy "mindenhova" megy! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 7000km? Az nem arra utal, hogy "mindenhova" megy! :evilgrin: Az is lehet, hogy már 89 ben nem mért a km óra. Így már reális az érték! Eladáskor még jó lehet a kevés km! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Nono, egy ismerős öreg bácsitól vettem, aki anno a fiának vette, de az nem motorozott, így a garázs végében állt letakarva, 4000 km-rel :) Én csak ritkán ülök rá, inkább csak hobbiból, meg néhány közeli találkozóra :) Távolabbra a fater 800-as Kawa Vulcanját nyúlom le xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Nono, egy ismerős öreg bácsitól vettem, aki anno a fiának vette, de az nem motorozott, így a garázs végében állt letakarva, 4000 km-rel :) Én csak ritkán ülök rá, inkább csak hobbiból, meg néhány közeli találkozóra :) Távolabbra a fater 800-as Kawa Vulcanját nyúlom le xD Sajna nekem nem fér el két motor a garázsban, így a Simsonnak mennie kellett, bár szerettem és egy nyár alatt beletekertem 2700km-ert :D Így maradt az MZ, aztán az SV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Tavaly sajnos már adóbevallás után találtam meg ezeket az adatokat. Honnan tudod hogy nem utalták át? Januárban küldtek egy levelet... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 nemeth_laca, on 06 Feb 2015 - 11:00 AM, said: Nono, egy ismerős öreg bácsitól vettem, aki anno a fiának vette, de az nem motorozott, így a garázs végében állt letakarva, 4000 km-rel :) Én csak ritkán ülök rá, inkább csak hobbiból, meg néhány közeli találkozóra :) Távolabbra a fater 800-as Kawa Vulcanját nyúlom le xD Az első motorom egy Simson Scwalbe volt, fateromtól kaptam 14-évesen. Nem szerettem, 800km-rel adtam el. Pedig újonnan vettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Az első motorom egy Simson Scwalbe volt, fateromtól kaptam 14-évesen. Nem szerettem, 800km-rel adtam el. Pedig újonnan vettük. Én az egyszerűségét imádom. Jól kilettek ezek találva. Nem véletlenül fut még belőlük ennyi, még ha széthajtva is. A scwalbe is egy legenda, bár nekem se jön be annyira a formavilága. Volt egy Sr50-es szimóm is, az is szépen hasított, de jó árat ajánlottak érte, így eladtam. Így vettem a kis libazöld bokorugrót és ezt nem is adom el soha :) Ez is egy bolondéria, de imádom a kis pattogós hangját, néha találkozókon jobban megnézik, mint a fater Kawáját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 230kmet nem akartam letekerni vele, így maradt a szállítás. De sajnos a nagyvárosi élet miatt el kellett adnom. Jó gép volt csak 40-50kmént megállt, vmitért bedugult a karbi, pedig már szűrő hegyek voltak benne(tankok is kimostam). Na mindegy, ami volt az elmúlt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Sziasztok. A hetekben emlegettétek itt a havazást, hát itt délen délnyugaton kaptunk eleget, 30 centi és még szakad, szekszárd és környéke katasztrofálisan rossz közlekedésben, csúszik, fagyott, ónos esőre ráesett a hó az egész aszfalt lekotrás után még rosszabb mint havasan, mindenhol hó hegyek, két óra hólapátolás meló utáni levezetésnek teljesen optimális, szoval akinek hiányzik, van szabad hólapát kiadó reggelre :D Óvatos és balesetmentes közlekedést nektek a behavazót megyékben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 A hátsó prickolót lehet állítani? A nagyvilágba prickol, nem az ablakra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 A hátsó prickolót lehet állítani? A nagyvilágba prickol, nem az ablakra... Igen, hasonló mint az elsők. (J-n nem lehet állítani, és csak 'pisil' az üvegre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Igen, hasonló mint az elsők. (J-n nem lehet állítani, és csak 'pisil' az üvegre) Az irányára gondoltam. Az enyém szórja, de leginkább az úttestre a kocsi mögött... 5 ajtósról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Az irányára gondoltam. Az enyém szórja, de leginkább az úttestre a kocsi mögött... 5 ajtósról van szó. Lehet, de nem a leg könnyebb, kis állítás is nagyban módosítja a sugár irányát. Hagyományosan, csak beleszúrsz egy tűt és tekergeted. Nekem meggyűlt vele a bajom mert pont habosodásra hajlamos ablakmosóm volt, de síma vízzel már be bírtam állítani. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Meg vannak a ledek, le is cseréltem a helyzetjelzőt, nem üt el színben az osram night breaker mellett sem, még maradt pár db, ha esetleg valakit érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 TYC ködlámpák 2 év alig használat után, H3 55W-os izzókkal járatva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 TYC ködlámpák 2 év alig használat után, H3 55W-os izzókkal járatva: Megolvadt, vagy mi is? :O Mindenesetre nem jó előjel. Nekem a Depo jó volt, csak nekiállt párásodni, azon segített a sziloplaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Megolvadt, vagy mi is? :o Mindenesetre nem jó előjel. Nekem a Depo jó volt, csak nekiállt párásodni, azon segített a sziloplaszt. A fényvisszaverő felölet a tetején szétment. Legközelebb ha veszek valami jó állapotban lévő gyárit fogok keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 A fényvisszaverő felölet a tetején szétment. Legközelebb ha veszek valami jó állapotban lévő gyárit fogok keresni. Mikor én tettem bele a bontott ködlámpákat, még azon morogtam, hogy ennyiért újat is vehettem volna...... Megérte azokat kitakarítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Mikor én tettem bele a bontott ködlámpákat, még azon morogtam, hogy ennyiért újat is vehettem volna...... Megérte azokat kitakarítani. Pont így voltam vele anno mint te. Annyiba került volna a bontott mint az új. Ezért vettem meg az újakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 (edited) TYC ködlámpák 2 év alig használat után, H3 55W-os izzókkal Na ezért spóroltam egy hónappal többet és vettem hellákat az utángyártott helyett. Módosítva Február7, 2015 : beghyn Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Na ezért spóroltam egy hónappal többet és vettem hellákat az utángyártott helyett. én nem is tudom mikor használtam a ködlámpát. lehet már nem is működne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Valakinek nem kell gyári G szőnyeg garnitúra + lefogató? http://olx.hu/hirdetes/astra-g-gyari-szonyeg-lefogato-az-uj-ar-40-aert-ID34KPH.html?action=show&id=45462349&utm_source=serviceletterAdRefresh&utm_medium=email&utm_campaign=displayLink#xtor=EREC-52-[id1]-20150208-[displayLink]-3024871@1-20150208095108 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Valakinek nem kell gyári G szőnyeg garnitúra + lefogató? http://olx.hu/hirdetes/astra-g-gyari-szonyeg-lefogato-az-uj-ar-40-aert-ID34KPH.html?action=show&id=45462349&utm_source=serviceletterAdRefresh&utm_medium=email&utm_campaign=displayLink#xtor=EREC-52-[id1]-20150208-[displayLink]-3024871@1-20150208095108 Chromaxban 13.976.- a vadiúj gyári ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts