nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Tetszik a rövid is meg a hosszú is?... :roll: :wink: meg a kerek, meg a kocka 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Úgy értem, a négy- és ötajtós is! Tényleg, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyivel hosszabb egy Astra G, mint a Corsám? A garázs miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Úgy értem, a négy- és ötajtós is! Tényleg, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyivel hosszabb egy Astra G, mint a Corsám? A garázs miatt. Én most másra gondoltam.... :roll: Na de ne menjünk bele... piszkos a fantáziám :wink: Hogy mennyivel hosszabb, azt nem tudom, de ha minden igaz, az 5 ajtós 4110mm, a 4 ajtós 4252mm hosszú. A caravant most nem tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Én most másra gondoltam.... :roll: Na de ne menjünk bele... piszkos a fantáziám :wink: :smt045 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Tényleg, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyivel hosszabb egy Astra G, mint a Corsám? Igen, abban már lehet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Igen, abban már lehet. :wink: :smt045 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Igen, abban már lehet. :wink: Mit?!!!!! :shock: :shock: Mit lehet abban csinálni??!! Ha arra gondolok, amire ti, akkor a válaszom az, hogy a Corsa is tökéletesen alkalmas rá. :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Ha arra gondolok, amire ti, akkor a válaszom az, hogy a Corsa is tökéletesen alkalmas rá. :wink: :lol: a kis kocsi és a magasság nem akadály :( lehet h ezért sajnálom eladni az asconámat ? :lol: :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 a kis kocsi és a magasság nem akadály :( lehet h ezért sajnálom eladni az asconámat ? :lol: :lol: :roll: ugyan már így a cabrióval tiéd a tér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Hi A caravan 4288mm és 1967mm széles a tükrökkel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Köszi! :wink: Igazából az 5 ajtóssal szemezek, bár lehet, hogy a Skoda-projekt miatt kicsit csúszik a dolog..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Heló Opelesek! G-Astrások figyelem. Megvalósult az egyik tuti tuning a gépen. Bent van a motortér-tető teleszkóp. Krómos csoda, úgy emeli, hogy csak na! Beépítési trükk két korsó sörééé átadó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Heló Opelesek! Beépítési trükk két korsó sörééé átadó. :( ehhe én már tudom...eggyezünk meg h meghívlak egy sörre :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 bazsja hát úgy könnyű kutya miatt mégegy autó... akinek jól megy... de ez itt már off _________________Az túlzás hogy jól megy de jobban járok ha veszek egy másik kocsit is mint a coupet tönkre tegyem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Az túlzás hogy jól megy de jobban járok ha veszek egy másik kocsit is mint a coupet tönkre tegyem! hát ja bár én nem tartanék inkább kutyát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 vagy mér nem valami régebbi? kadett pl. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 A kutya már rég megvan azért gondoltam a caravanra mert nem kis kutyus és legalább nem ugrál a nyakamon a kocsiba.Néztem 92-es 1.7D már 500e ft-ért.A nagyon öreg autókkal mindig rosszul jártam vagy rossz volt vagy totálkárosra törte valami idióta és kaptam érte pártízezer forintot.Legalább lesz egy autóm ami keveset fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 hát... 5 kilóért f dízel... az se mai csirke és nem is lehet túl jó akkor inkább valami olcsóbb és lesz miből rákölteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Majd kiderül.Várok míg lesz valami jó vétel végül is ráérek van mivel járnom.Tetszik az F caravan szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Majd kiderül.Várok míg lesz valami jó vétel végül is ráérek van mivel járnom.Tetszik az F caravan szép autó. szerintem is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
StonedRaiders Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Sziasztok! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Szia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisbalna Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Sziasztok! Nos, most írok először és rögtön arra kérésem volna. Első szervizelésem előtt állok az Astra Classic II kocsimmal és arra kérek mindenkit, ha teheti írje le véleményét arról az OPEL szervízről, ahol már ő vagy ismerőse járt és tud véleményt nyilvánítani. Viszonyítási alap lehet, ha megírjátok mely munkát, problémát hogyan orvosolták(anyagköltség, munkadíj, stb.). Szeretném tudni, hol a legjobb aszolgáltatás, stb. Első körben én a debreceni két OPEL kereskedésről írok röviden. Alapvető gond a debreceni kereskedésekkel, hogy nem ügyfélbarátok. Az OPEL Klassz már a vásárláskor lekezelt. Nem voltak kecsegtető ajánlatai, ha pedig konkrét, általam kiszámított ajánlattal mentem, akkor azt magyarázták: "Á, nem úgy van az! Ezt így kell számolni..." . A kettőnk számítása között 600Ft !!! eltérés volt!!! 3milliónál talán ennyi tévedés után mondhatták volna, hogy bocs... Most, szervíz előtt sincs semmi használható ajálatuk. Egy nem kötelező olajcsrére azt mondták, hogy kb: 25eFt (Nyíregyházán most akciósan 9900Ft, Mátészalkán kb:12eFt ajándék munkadíjjal)!!! És meg se próbáljak máshonnan olcsóbban (Csergő Alkatrész, stb.) hozni olajat mert garanciát vesztek... Ezek hogy kaptak kereskedői jogot??? Vagy ez tipikusmagyar mentelitás??? Köszi! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 És meg se próbáljak máshonnan olcsóbban (Csergő Alkatrész, stb.) hozni olajat mert garanciát vesztek... az olajcserekor szükséges alkatrészeket (olajszűrő, levegőszűrő, olaj) mind viheted magad, a gari nem veszik el persze ha full gagyit viszel, akkor bukhatod, de ha gyári minősítésnek megfelel, akkor ok szerintem felejtsd el ezt szervízt, vagy nyomd fel az opelnél :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dűzni Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Sziasztok! Nos, most írok először és rögtön arra kérésem volna. Első szervizelésem előtt állok az Astra Classic II kocsimmal és arra kérek mindenkit, ha teheti írje le véleményét arról az OPEL szervízről, ahol már ő vagy ismerőse járt és tud véleményt nyilvánítani. Viszonyítási alap lehet, ha megírjátok mely munkát, problémát hogyan orvosolták(anyagköltség, munkadíj, stb.). Szeretném tudni, hol a legjobb aszolgáltatás, stb. Első körben én a debreceni két OPEL kereskedésről írok röviden. Alapvető gond a debreceni kereskedésekkel, hogy nem ügyfélbarátok. Az OPEL Klassz már a vásárláskor lekezelt. Nem voltak kecsegtető ajánlatai, ha pedig konkrét, általam kiszámított ajánlattal mentem, akkor azt magyarázták: "Á, nem úgy van az! Ezt így kell számolni..." . A kettőnk számítása között 600Ft !!! eltérés volt!!! 3milliónál talán ennyi tévedés után mondhatták volna, hogy bocs... Most, szervíz előtt sincs semmi használható ajálatuk. Egy nem kötelező olajcsrére azt mondták, hogy kb: 25eFt (Nyíregyházán most akciósan 9900Ft, Mátészalkán kb:12eFt ajándék munkadíjjal)!!! És meg se próbáljak máshonnan olcsóbban (Csergő Alkatrész, stb.) hozni olajat mert garanciát vesztek... Ezek hogy kaptak kereskedői jogot??? Vagy ez tipikusmagyar mentelitás??? Köszi! Sziasztok! Budapesten is hasonló a helyzet. Ha amatőrnek néznek azonnal lehúznak. Több autó típust is használtam eddig, egy autó max. 2 év, de a kereskedői hálózat tapasztalatom eddig nem a legrosszabb, hanem "tragikus" besorolást kapta az opelnél. Kiváncsi lennék, hogy hol és melyik cég tanúsítja az ISO minősítésüket. :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts