Amusing Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ejha, jó magas vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ejha, jó magas vagy :) Annyira azért nem (186)... Csak nem szoktam túlzottan hátratolni az ülésemet :roll: Tudod, hogy azért tudjak padlózni ha kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Pedig lehet azt a kormányt ki be húzni, meg föl le. Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Pedig lehet azt a kormányt ki be húzni, meg föl le. Vagy nem? Az teljesen jó helyen van. Ha túl kihúzom magam felé, akkor nyújtózkodva érem el a műszerfalat... vagy spiccel tudok csak padlózni, ha nagyon hátratolom az ülést :). Jó ez így... Szeretem a közelemben tudni a kezelőszerveket :roll:. Annyira szeretem őket... :wink: Rájöttem: hosszú a lábam a kezemhez képest relatíve... :roll: Meg különben a kép kicsit csalóka, nem szorongok én ott egyáltalán. Nem ütközik sose a lábam a kormányba fékezéskor vagy beszálláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én is így vagyok asszonnyal.. Bár ő nem dorombol olyan szépen... Én akkor szoktam rá a hátratolt ülésre, amikor görcsbeállt a lábam egy Scenic-ben, mert ahhoz h elérjem a kormányt rendesen, magam alá kellett húzni a lábaimat. Egész nap hajlított térddel nyomni a pedált pedig fárasztó. Juj mekkora rakat kaka volt az az autó. Ált az a bajom, hogy ha 99% nyújtott lábbal nyomom ki a kuplungot, ahogy elő van írva, akkor a kormányt nem érem el, kiv ha előre döntöm az ülést, az meg hülyén fest. Mintha karót nyeltem volna. Pucsítva amúgy sem tudok (nem akarok) vezetni. Az astra G az egyetlen, amiben nem volt ilyen gondom, mert kihúzható a kormánya. Nyújtott lábbal is kényelmesen lehet kormányozni és a hátam is egyenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én is így vagyok asszonnyal.. Bár ő nem dorombol olyan szépen... Én akkor szoktam rá a hátratolt ülésre, amikor görcsbeállt a lábam egy Scenic-ben, mert ahhoz h elérjem a kormányt rendesen, magam alá kellett húzni a lábaimat. Egész nap hajlított térddel nyomni a pedált pedig fárasztó. Juj mekkora rakat kaka volt az az autó. Ált az a bajom, hogy ha 99% nyújtott lábbal nyomom ki a kuplungot, ahogy elő van írva, akkor a kormányt nem érem el, kiv ha előre döntöm az ülést, az meg hülyén fest. Mintha karót nyeltem volna. Pucsítva amúgy sem tudok (nem akarok) vezetni. Az astra G az egyetlen, amiben nem volt ilyen gondom, mert kihúzható a kormánya. Nyújtott lábbal is kényelmesen lehet kormányozni és a hátam is egyenes. Engemet annyira nem zavar a hajlított térd. Horvátba is levezettem simán. Én pont a túlzottan kinyújtott lábat nem szeretem... Persze beállíthatnám úgy is ahogy te írtad, csak az nem az én stílusom. Én ráadásul szeretek picit függőlegesebb (na azért nem teljesen karó :roll: ) háttámlával vezetni, minél magasabban ülve (kormányom és ülésem maximum magasan vannak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ...amikor görcsbeállt a lábam... Ezt ismerem. Volt hogy én is padlógázzal jöttem végig az M3-ason, pedig nem is siettem, csak beleállt a görcsöcske a jobb vádlimba. A nagy gáz az lett volna, ha még a Kacsóh Pongrácnál se múlik el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Srácok (aga, BallaImi, Hegalex, npasi)! Vmikor jó lenne összejönni egy kis dumcsira, hogy megismerkedjünk egymással és megbeszéljük a leendő szekciónkkal kapcsolatos dolgokat (mi legyen a szekció név, tali-tervek/programtervek, weblap tervek meg mittoodmén még mi...) Hegalex már jelezte, hogy neki jó a budapesti helyszín. Vmelyik szép tavaszi hétvégére gondolok, csak sajnos a mostani nekem nem jó... (kár, pedig most hétvégén elvileg BallaImi és aga is lehet, hogy mennek a Lurdy-hoz) Bocsika... Akár mi is szervezhetnénk mini-talit, amire természetesen mindenkit szeretettel várnánk, de fontos lenne, hogy ti ott legyetek mindnyájan... Vélemény? Esetleg időpontjavaslat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Van valaki gépnél?! Nekem csak az 1500-as javasolt olajcserét mondták, de most hoztam fel a szervízkönyvet és ott egy hónapon belüli átvizsgálás is kötelező. Nekem ezt nem mondták így 5 napot kések. Holnap viszem, de attól tartok, ha ezt a dátumot bepecsételik vége a garinak. ez disznóság lenne. Való az aggódásom? Addjak lét, hogy előbbi dátum legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Van valaki gépnél?! Nekem csak az 1500-as javasolt olajcserét mondták, de most hoztam fel a szervízkönyvet és ott egy hónapon belüli átvizsgálás is kötelező. Nekem ezt nem mondták így 5 napot kések. Holnap viszem, de attól tartok, ha ezt a dátumot bepecsételik vége a garinak. ez disznóság lenne. Való az aggódásom? Addjak lét, hogy előbbi dátum legyen? Sztem ne aggódj! Még ha kötelezővé is tették (nálam nem volt még ilyen), akkor is az 5 nap késés még belefér. Azt biztosan tudom, hogy éves kötelezőnél 1 hónapot lehet késni pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Telo tessék olvasni privátottt!! :) .........ja és sziasztok! :oops: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Azt írja:dátum+max 1 hónap vagy 30.000 km+max 1500 km. Tudom, hogy kis esély van rá,de jogi vitáknál számíthat. én az 1500-ra néztem mint egy szamár, mert ez biztosan nem jogos, és azaz érzésem így vezettek el a lényeg mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hurcolkodok ám ide is csak annyira befészkeltem magam Kméti sexció topikba, hogy Telonak eddig tartott kirobbantani! Ha már itten vagyok minnyá OFF-olok is kicsit (majd a Pista átrakja) Szal hogy lehet a hátsó ajtón az ablaktekerőt leszerelni?? Mert nem úgy mint az F -es Astrán az biztos!! :)( Vagy csak én vok pöcs?? :roll: A kilincsemet kéne "összekötni" a zárral, mert most csak kívűlről lehet ajtót nyitni, de nem a gyerekzár miatt! Privátot is fogadok! :) Nekem az Astra G -velnincsensemmi bajom, csak nehezen tudom elképzelni matrinyának, vagy más hivatalos kiírásnak...a civilek nem is biztos, hogy értik...E kadett, C Corsa stb... A dolognak csak az a szépséghibája, hogy nekem se jut eszembe semmi okosság! :) ..de azé' ne aggyuk fel Béláim! ...hátha... Persze ha G Astrát akartok akármelyik formájában aztán tőlem lehet. 8) Csak azért vettetm fel, hogy nehogy má' ilyen eccerű legyen szekciót csinálni! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Azt írja:dátum+max 1 hónap vagy 30.000 km+max 1500 km. Tudom, hogy kis esély van rá,de jogi vitáknál számíthat. én az 1500-ra néztem mint egy szamár, mert ez biztosan nem jogos, és azaz érzésem így vezettek el a lényeg mellett. Álllj, állj, állj!!! Te sztem félreérted a dolgokat! Ez azt jelenti, hogy első revízióra maximum 1 év+1 hónap, azaz 13 hónap-os koráig viheted az autót, vagy 30000 km+max 1500 km, azaz max 31500 km futásteljesítményig, hogy ne vesszen el a gari... Pont erről beszéltem az előbb. Szóval ne izgulj! Nekem is pont ez van a szervízkönyvben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hali Szerintem is gondolkodjunk a neven, hátha valakinek eszébe jut valami tuti. A másik kérdés: ha Telo vállalja Én benne vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Üdvözlet Mindenkinek! :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Álllj, állj, állj!!! Te sztem félreérted a dolgokat! Ez azt jelenti, hogy első revízióra maximum 1 év+1 hónap, azaz 13 hónap-os koráig viheted az autót, vagy 30000 km+max 1500 km, azaz max 31500 km futásteljesítményig, hogy ne vesszen el a gari... Pont erről beszéltem az előbb. Szóval ne izgulj! Nekem is pont ez van a szervízkönyvben :wink: Akkor nem izgulok:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hali Szerintem is gondolkodjunk a neven, hátha valakinek eszébe jut valami tuti. A másik kérdés: ha Telo vállalja Én benne vagyok. Felőlem lehet "Astra Classic 2 szekció" is... Az talán a köznépnek (bár furcsa), de ismertebb lehet... Telo mit vállal? Telo vállal mindent :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ja és Telo elnézést kér Hagalex-től, amiért következetesen "e"-vel (Hegalex) írta a nevét! Elnézést kérek Hagalex! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nnnah!! :) Most hogy Telo is megadta magát szerintem csak haggyuk meg G Astrának! :) :) :P Márcsak azért is, mert az Astra Classic 2 ha lehet mondani még izébb..tudod!...olyanabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Sztem legyen Astra - G oszt maximum ha akarjuk majd megváltoztassuk!! A pártok is úgyis eszt csinájják!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A G astra nekem is jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Kötőjel nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Felőlem lehet "Astra Classic 2 szekció" is... Az talán a köznépnek (bár furcsa), de ismertebb lehet... Telo mit vállal? Telo vállal mindent :roll: Az "ASTRA G & go" jobb választás szerintem. A Classic jelző később ragadt rá és így csökkentené a létszámot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Hagalex szerint (kecskeméti szekciós tapasztalatokra alapozva) lehet, hogy érdemesebb lenne az első szekciós talinkat szűk körben rendezni, mert így jobban meg tudjuk beszélni a dolgainkat... Lehet benne valami... Vélemények? Sztem még a MOTE vezetőségéből érdemes lenne meghívni pár embert... Hasznos tanácsokat illetve információkat adhatnának. Első időpont javaslat: április 10. Írjon akinek nagyon nem lenne jó! Mindenképp ehhez az időponthoz kéne igazodnunk Hagalex miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts