Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

szerelték :

1845064

és

1845098

alvázszámfüggő hogy melyik van benne

A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2.

De elkérem az alvázszámot.

Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát?

Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával.

Köszi

Megosztás:

A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2.

De elkérem az alvázszámot.

Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát?

Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával.

Köszi

szóval ez digit klíma szervó motorja ??

mert én a zsalu motorját néztem :) elégé hasonló :)

Megosztás:

Sziasztok!

Valakinek volt már csomagtartó beázása? Nekem úgy tűnik, megvan a hely honnan csöpög, de az kb a hátsó szélvédő bal alsó sarkára esik. Létezhet hogy a szélvédő körüli guminál beázik? A sarok elég puha, az üvegtől fel tudom emelni a gumit. Később a sarkon túl már ráfeszül. Ez gyárilag tömítve van valamivel vagy csak a gumi feszül rá az üvegre és a kasztnira?

Valaki tudna ebben segíteni?

Megosztás:

Anno az F első szélvédője mellett be tudott ázni az autó, nem igazán sikerült jól a gyári ragasztás. Ua vettem észre a csomi ajtó alsó élénél is, csak ott nem volt annyira drasztikus... Újraragasztás után megszűnt a jelenség...

Köszönöm!

Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá?

Megosztás:

Köszönöm!

Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá?

Szilót még véletlenül SE! Azzal megindítod a rozsdásodást. Lehet kapni kimondottan erre a célra készült ragasztót, de nem éri meg megvenned, mert jó eséllyel drágább mintha bemész egy szélvédőshöz és ő megcsinálja. (Neked lehet h nem fog annyi kelleni mint amennyit kiszerelésben lehet venni.)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.