gezoli Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Ez a beszéd! :D :icon13: Amúgy nálam is ez a felállás,gondolkodtam a citromsárgán is,de a piros maradt Megmosom az autót és dobok föl róla képet. Jöhet a közvélemény kutatás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Megmosom az autót és dobok föl róla képet. Jöhet a közvélemény kutatás! Én nem mutogatom az enyémet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok! Csatlakozom az előttem "szólókhoz",nekem is festve vannak a féknyergek elöl-hátul,mégpedig piros Hammerite-val. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicso1976 Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok!A féknyereg és a fékdob is le van kenve pirosra!Miért?Jobban néz ki,mint a rozsdásodó fékdob(szerintem)!Mivel?Ezzel(nem reklám...):http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Maling-og-lakk/Caliperlakk-36334/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok! Tudja valaki hogy a képen látható alkatrész pontosan mire való? Esetleg hol lehetne beszerezni egyet? Köszi A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Megmosom az autót és dobok föl róla képet. Jöhet a közvélemény kutatás! Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek. 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sziasztok! Tudja valaki hogy a képen látható alkatrész pontosan mire való? Esetleg hol lehetne beszerezni egyet? Köszi Megnézem neked ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 (edited) On 2014. 09. 20. at 22:51, szürkeastra írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Képpel idézés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 szerelték : 1845064 és 1845098 alvázszámfüggő hogy melyik van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 szerelték : 1845064 és 1845098 alvázszámfüggő hogy melyik van benne A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2. De elkérem az alvázszámot. Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát? Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 A kép BEHR 90710 U 3, amit kivettek a kocsiból, elméletileg BEHR 90710 U 2. De elkérem az alvázszámot. Ennek a motornak a meghibásodása okozhatja azt, hogy automata klímás gépnél nem lehet állítani a levegő befújásának az irányát? Most csak szélvédőre fúj, elég kellemetlen, főleg klímával. Köszi szóval ez digit klíma szervó motorja ?? mert én a zsalu motorját néztem :) elégé hasonló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 (edited) On 2014. 09. 21. at 7:52, szürkeastra írta: On 2014. 09. 21. at 8:16, Mc-elek írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek. ges/xzukl5daluu34vs1z5s2.jpg Like! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sziasztok! Valakinek volt már csomagtartó beázása? Nekem úgy tűnik, megvan a hely honnan csöpög, de az kb a hátsó szélvédő bal alsó sarkára esik. Létezhet hogy a szélvédő körüli guminál beázik? A sarok elég puha, az üvegtől fel tudom emelni a gumit. Később a sarkon túl már ráfeszül. Ez gyárilag tömítve van valamivel vagy csak a gumi feszül rá az üvegre és a kasztnira? Valaki tudna ebben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Valaki tudna ebben segíteni? Az első és a hátsó szélvédő is ragasztott. Ha jól van beragasztva, akkor nem ázhat be. A külső gumi kb csak dísz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Valaki tudna ebben segíteni? Anno az F első szélvédője mellett be tudott ázni az autó, nem igazán sikerült jól a gyári ragasztás. Ua vettem észre a csomi ajtó alsó élénél is, csak ott nem volt annyira drasztikus... Újraragasztás után megszűnt a jelenség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek. Nekem bejövős a piros féknyereg,jól néz ki,de az autó is nagyon szép, mutatós ebben a bordó színben. :icon13: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek. Szép a gép! Ugyanilyen felnit vettem én is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Nekem bejövős a piros féknyereg,jól néz ki,de az autó is nagyon szép, mutatós ebben a bordó színben. :icon13: Az F Astrám is bordó volt. Amikor ezt vettük akkor már tudatosan kértem ezt a színt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Az F Astrám is bordó volt. Amikor ezt vettük akkor már tudatosan kértem ezt a színt. Jól mutatna rajta egy szép fekete ablakfóliázás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Itt a kép az autóról. Jöhetnek a vélemények, ne kíméljetek. Szia Zoli! Mutatós a gépezet:)! Összefuthatnánk majd a közeljövőben! Befejeztem pár új apróságot az autón (navi irmscher felni meg ilyenek)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Szia Zoli! Mutatós a gépezet:)! Összefuthatnánk majd a közeljövőben! Befejeztem pár új apróságot az autón (navi irmscher felni meg ilyenek)! Képeket küldhetnél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Anno az F első szélvédője mellett be tudott ázni az autó, nem igazán sikerült jól a gyári ragasztás. Ua vettem észre a csomi ajtó alsó élénél is, csak ott nem volt annyira drasztikus... Újraragasztás után megszűnt a jelenség... Köszönöm! Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Köszönöm! Mivel lehet ezt jól betömíteni? Pl átlátszó ecetes sziló vagy valami speciális anyag kell hozzá? Szilót még véletlenül SE! Azzal megindítod a rozsdásodást. Lehet kapni kimondottan erre a célra készült ragasztót, de nem éri meg megvenned, mert jó eséllyel drágább mintha bemész egy szélvédőshöz és ő megcsinálja. (Neked lehet h nem fog annyi kelleni mint amennyit kiszerelésben lehet venni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 A múltkor a Tescoban kezembe akadt egy STP üzemanyag adalék.Valakinek van tapasztalata erről?Nem került sokba 1000Ft, de nem mertem megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts