Dannert Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Valóban nagyon szép lett a fényezés (így képről). Ilyen jellegű munkánál mennyire szedik szét az autót (mi marad bent/fent, mit vesznek le)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Tudtok Pesten olyan bontót, ahol normális árban lehet kapni kormány légzsákot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Tudtok Pesten olyan bontót, ahol normális árban lehet kapni kormány légzsákot? Mi a normális ár? Amelyik kopásmentes, azt nem fogja senki olcsón odaadni, kopott meg van mindenki másnak is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Sziasztok! Kérnék egy gyors helpet! Astra G Caraván, hátsó kárpit levételéről van szó. Összes csavar kint, bolhák kipattintva. Az ablak alatti résznél nem enged!!! Ott merre kell húzni? Valamikor az F-nél csak felfele kellett emelni és lejött. Itt most megállt a tudomány......... Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Sziasztok! Kérnék egy gyors helpet! Astra G Caraván, hátsó kárpit levételéről van szó. Összes csavar kint, bolhák kipattintva. Az ablak alatti résznél nem enged!!! Ott merre kell húzni? Valamikor az F-nél csak felfele kellett emelni és lejött. Itt most megállt a tudomány......... Köszi előre is! Itt is felfele kell húzni. Kicsit nehezen indul meg, de utana jön könnyen. Kicsit nyúlj alá csavarhúzóval oldalról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Mi a normális ár? Amelyik kopásmentes, azt nem fogja senki olcsón odaadni, kopott meg van mindenki másnak is. :) A normális a kopásmentes.Nincs még felpúposodva sem a dudagomb, nemhogy kiszakadva.Opel jel van rajta, nem Vauxhall. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Itt is felfele kell húzni. Kicsit nehezen indul meg, de utana jön könnyen. Kicsit nyúlj alá csavarhúzóval oldalról! Thx! Megtaláltam a kis fém "körmöket, azt feltoltam csavarhúzóval, és már jött is! :) Köszi még egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Valóban nagyon szép lett a fényezés (így képről). Ilyen jellegű munkánál mennyire szedik szét az autót (mi marad bent/fent, mit vesznek le)? Mivel gyári színre lett festve, így nem szedték nagyon szét. Lámpák, díszlécek, kilincsek, küszöbök, tetősínek, kerékdobok, lökhárítók, díszrács. Az ablakok bent maradtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 (edited) Valaki már rájött (aki hasonló cipőben jár), hogy mitől zörög a kesztyűtartó? Ha nyomom/szorítom befelé (nyitott ajtónál magát a keretet, vagy zártan magát az ajtót) elhallgat. Próbáltam már a csavarokon húzni ill öntapadós szivaccsal is körbeburkoltam a keret alatt, de ugyanúgy szól. A másik, főleg hullámos utakon jön elő, az 5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább. Módosítva Július12, 2014 : gedikart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Valaki már rájött (aki hasonló cipőben jár), hogy mitől zörög a kesztyűtartó? Ha nyomom/szorítom befelé (nyitott ajtónál magát a keretet, vagy zártan magát az ajtót) elhallgat. Próbáltam már a csavarokon húzni ill öntapadós szivaccsal is körbeburkoltam a keret alatt, de ugyanúgy szól. A másik, főleg hullámos utakon jön elő, az 5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább. Nekem a csomagtér lecsukásakor és rázós úton a rendszámtábla tartó zörgött annyira, hogy behallatszott. Lehet neked is az rezonál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Na ezt így fejből nem tudom hogy kell állni, ma megnézem és ha addig senki nem írja meg akkor este megírom nekem hogy van. Sikerült megnézned? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Sikerült megnézned? köszi Elfelejtettem, illetve ma nem jártam a kocsi környékén, de holnap megnézem le is fényképezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 A normális a kopásmentes.Nincs még felpúposodva sem a dudagomb, nemhogy kiszakadva.Opel jel van rajta, nem Vauxhall. Egy ilyen légzsák 15-20magyarpénzbe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Thx! Megtaláltam a kis fém "körmöket, azt feltoltam csavarhúzóval, és már jött is! :) Köszi még egyszer! Helló! A kis fém "körmök" merre vannak, mert én egyszer már próbáltam és feladtam. Köszi X Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Thx! Megtaláltam a kis fém "körmöket, azt feltoltam csavarhúzóval, és már jött is! :) Köszi még egyszer! Helló! A kis fém "körmök" merre vannak, mert én egyszer már próbáltam és feladtam. Köszi X Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 (edited) c Módosítva Július16, 2014 : DM101 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Sikerült megnézned? köszi Szia, megnézem le is fényképeztem neked. Rá kell takarjon a műanyagra: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
koopal Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 mitől zörög a kesztyűtartó? ... 5. ajtó vagy a kalaptartónál valami, de még menet közben nem másztam hátra fülelni :) Ez hangra kb olyan, mint amikor csukódik le az ötödik ajtó és rezonál egyet az üveg is, csak tompább. A kesztyűtartóra nincs ötletem, hidegben néha nekem is zörög, de már többnyire nem is hallom. A hátsó rendszámtábla nekem is zörgött, elnémítottam, arra már nem emlékszem, hogyan. Viszont kellett állítanom a kocsi páréves korában az ajtó zárján is, vagy a gumi nyomódott össze valamennyire az évek során, vagy a gyárban "merült az aksi" a csavarbehajtóban. Szóval ha ezek valamelyike a zajforrás, akkor könnyen orvosolható a probléma. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Műszerfalat ki mivel ápol? Illetve mivel ne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Műszerfalat ki mivel ápol? Illetve mivel ne? :) Popsitörlő.Nem vicc!!Libero, vagy Auchan márka mert nálam a többi szöszölt.Ezekből is az aeloverás változat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Műszerfalat ki mivel ápol? Illetve mivel ne? :) Én is babatörlőt használok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Műszerfalat ki mivel ápol? Illetve mivel ne? :) Én is popsitörlőt használok. (innen kaptam a tippet :icon1: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Köszi. Az van otthon nagy mennyiségben... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Helló! A kis fém "körmök" merre vannak, mert én egyszer már próbáltam és feladtam. Köszi X AMi az ablak és a kárpit között található fekete szövetes csík alatt van(Ami "törli" az üvegek mikor letekered.). Azt megemeled és ott lesznek. Kb 4-5 db van alatta. Csavarhúzóval szépen ki lehet onnan emelni és lejön a kárpit szépen. Visszatenni mókásabb, kis türelem játék. :D ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Popsitörlő.Nem vicc!!Libero, vagy Auchan márka mert nálam a többi szöszölt.Ezekből is az aeloverás változat. Én is azt használom. A legjobb még kárpittisztításra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts