Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
DE Soltvadkerten mindent megbeszéltünk :( szted a többiek tudják miért kezdtünk bele ?

velem nem beszélted meg!!!!!!!

nem tudják szerintem, de lehet még mi sem, vagy igen???, :lol:

Elküldve
hát mert az én szeretett uram és parancsolóm, vezérem már nagyon-nagyon hiányolt minket :wink:

és kissé fel akartuk dobni a topicot a tartalmas csevejünkkel :( :lol: :lol: és innen indult minden :wink:

Elküldve
azt hisezm ehhez az adminoknak lesz 1-2 szava :(

miért ? régen sem lettünk kitörölve....és egyszer már kikáltottuk az anarchiát nem ? nem emlékszel ? :evil1:

Elküldve

miért ? régen sem lettünk kitörölve....és egyszer már kikáltottuk az anarchiát nem ? nem emlékszel ? :evil1:

törölve nem, de még a végén megint át lesz nevezve a topic :lol: bár akkor nagyon büszek voltam magamra, hogy ilyen hamar az "élre" törtem :lol:

Elküldve
ahhoz képest elég ritkán járok vissza :oops:

hát igen kirepültél a fészekből....én szoktam itt olvasgatni de elég komoly témák vannak itt :( okoskodni meg nem szeretek...

De ha jól látom itt van NPasi is.... :wink:

Elküldve

hát igen kirepültél a fészekből....én szoktam itt olvasgatni de elég komoly témák vannak itt :lol: okoskodni meg nem szeretek...

De ha jól látom itt van NPasi is.... :wink:

bezzeg akkor éjszaka hiába jöttem haza, mki aludt, senki nem volt itt hogy segítsen :(

Elküldve
bezzeg akkor éjszaka hiába jöttem haza, mki aludt, senki nem volt itt hogy segítsen :(

miért ne mhívtál fel..abban még én is tudtam volna segíteni :wink:

kiváncsi leszek reggel a többiek fejére..bár elvileg itt nem is tudunk offolni nem ?

Elküldve
miért ne mhívtál fel..abban még én is tudtam volna segíteni :wink:

kiváncsi leszek reggel a többiek fejére..bár elvileg itt nem is tudunk offolni nem ?

mert a balatonon voltál :lol:

ez egy cseverészős topic :(

Elküldve

a mobil odáig is elér te Nyúl :twisted:

és G astra tulaj vagy..és tul.kép én is hsiz van G astránk...télleg nem is láttad még..vagy igen ? :roll:

Elküldve
a mobil odáig is elér te Nyúl :twisted:

és G astra tulaj vagy..és tul.kép én is hsiz van G astránk...télleg nem is láttad még..vagy igen ? :roll:

jó de mit tudtunk volna csinálni??????de legközelebb felhívlak, de remélem nem kocsiügyben kell :wink:

csak képen egy szép bordó színű, ugye?

Elküldve
na azé..igen egy bordó sasmadár :( :lol: :lol:

Telo mekorát fog nézni reggel :shock:

igen majd azt hiszi, mennyi sok új infót serénykedtek itt össze a tagok

néha bánom is hogy nem értek jobban a kocsikhoz, akkor talán lehetne néhány értelmes hozzászólásom is :lol:

Elküldve
néha bánom is hogy nem értek jobban a kocsikhoz, akkor talán lehetne néhány értelmes hozzászólásom is :(

nemááá téged úgy szertünk ahogy vagy...én is itt vagyok kb 1600 hozzászólással és nem is értek a kocsikhoz.....és ezek közül volt kb 100 értelmes :lol: az is kérdés :lol: :lol: :lol:

Elküldve
nemááá téged úgy szertünk ahogy vagy...

én is itt vagyok kb 1600 hozzászólással és nem is értek a kocsikhoz.....és ezek közül volt kb 100 értelmes :( az is kérdés :lol: :lol: :lol:

kösz ezt a burkolt helyeslést :lol: :lol:

húha akkor iparkodnom kell, 500-zal le vagyok maradva :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.