uhuhu Elküldve Július12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2005 holnap megy a családi G astra műszakira...nemhinném h lesz vmi vele mert csak 10.000 van benne---.csak az dühít h már csak 2 évre kapja mert 6 éves :( pont ennél lesz majd jól berohadva a fék, kiszakadva a szilent, berohadva a kézifékkötél.... :roll: használni kell néha a gépállatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 pont ennél lesz majd jól berohadva a fék, kiszakadva a szilent, berohadva a kézifékkötél.... :roll: használni kell néha a gépállatot... Ákos ugye most csak viccelsz és ijjesztgetsz...???????????? a használat nem rajtam múlt eddig...a felét igy is én raktam bele 1 év alatt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Ákos ugye most csak viccelsz és ijjesztgetsz...???????????? a használat nem rajtam múlt eddig...a felét igy is én raktam bele 1 év alatt :roll: A állás a kocsi egyik legnagyobb ellensége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 ezt sajna én is tudom de azért amit Ákos irt...ajaj...akkor lehet h nyugodtabban megyek most az asconával karosszériáshoz mint holnap astrával vizsgázni :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Coupe és Cabrio gyárilag: Z16XE motorral 195/60R15,185/65R15,205/50R16 Z18XE, Z22SE motorral Coupe-nál ugyanezek + 215/40R17 Z20LET 205/50R16, 215/40R17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hali Köszi mindenkinek a felnivel és a gumival kapcsolatos hozzászólást. Rastalosnak: Szóval akkor szerinted penge lesz az 50-es gumi? Az a 9mm úgy sem vehető észre ránézésre. Gondolkodok azért az 55-ösön is. Annál elvileg a kocsi hasmagassága csak kb fél cm-ert nőne igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Az a 9mm úgy sem vehető észre ránézésre. Szvsz nem azért kell betartani a váltóméreteket, mert máshogy fog kinézni az autó! Inkább menettulajdonságok, futómű beállítások meg ilyenek. De vannak itt nálam sokkal okosabbak, majd ők megmondják! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Tudna valaki megadni valami jó kis internetcímet ahol vannak G Astrához spoilerek meg egyebek? kerestem már de amiket találtam semmi konkrét ár vagy ijesmi. Ha tud valaki írja meg. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Tudna valaki megadni valami jó kis internetcímet ahol vannak G Astrához spoilerek meg egyebek? kerestem már de amiket találtam semmi konkrét ár vagy ijesmi. Ha tud valaki írja meg. 8) Pl.: http://homes.col.hu/ap/ap.php?APC_LANG=hu&...CMD=b&APC_MF=12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2005 de ez a hely nagyondrága.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Árról nem volt szó! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2005 én itt néznék körül... http://82.131.181.197/web/spoiler/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hali Köszi mindenkinek a felnivel és a gumival kapcsolatos hozzászólást. Rastalosnak: Szóval akkor szerinted penge lesz az 50-es gumi? Az a 9mm úgy sem vehető észre ránézésre. Gondolkodok azért az 55-ösön is. Annál elvileg a kocsi hasmagassága csak kb fél cm-ert nőne igaz? Szasz, hey! Nézd meg az avatarom, ott a 205/50 16, már amennyi látszik belőle. Szép a vasad! A következő nekem is kombi lesz újra! Nagy motorral... "Még csak álom, de nem adom fel!" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Rastalos: Köszi szépen. A tiéd is király. Mekkora moci van bent? Az enyém 1.6 16v XE. Most nem megy rosszúl. Még a vágét nem próbáltam de az Opelnél az eladó esküdött a 200-ra. De attól félek ha ráveszem a széles gumit lefogja a teljesítményt. (Használtan vettem az Opelnél. Még nincs egészen 3 éves. A felszereltsége is király, korm.vez.rád, klíma stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Rastalos: Köszi szépen. A tiéd is király. Mekkora moci van bent? Az enyém 1.6 16v XE. Most nem megy rosszúl. Még a vágét nem próbáltam de az Opelnél az eladó esküdött a 200-ra. De attól félek ha ráveszem a széles gumit lefogja a teljesítményt. (Használtan vettem az Opelnél. Még nincs egészen 3 éves. A felszereltsége is király, korm.vez.rád, klíma stb) Hi, Szaby! Az enyém csak 1.2-es :lol: , de meglepően jól megy, amolyan "lendületautó". Tegnap Szlovákiában játszottunk, busszal és két kocsival mentünk, kicsit kiégettem az autópályán. Főleg visszafelé, mert a busz még maradt a többiekkel. Szal, tartós 150-160. Kellemes. Így nincs vele gáz, csak nagyon hiányzik belőle a nyomaték. Nagy végsebességgel ritkán kell járkálnom, annál többet a városi forgalomban. Itt van az, h néha gyorsan kell "eltűnni", kilőni, ilyesmi. Ekkor kéne még pár Nm. Azért nem panaszkodom, nem rossz a verda. Szeretem. De azért egy nagy motoros kombi... :( A szélesebb gumid nem igazán fog érezhető teljesítményromlást eredményezni, ne aggódj. Majd megtanulod használni. Ezekre egyébként is vmivel kevesebb súly jut (kg/cm2), mint a keskenyebb gumikra, de, mondom, ezek elenyésző különbségek hétköznapi használatnál. Gondolom, azért versenyezni nem akarsz vele... Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Rastalos: Hát versenyezni azért nem. De mindenképpen szeretném olyan királyra feloptikázni mindt te. Állati jól néz ki. :wink: Spoilerek felni szemöldök...... :( Mennyibe került kb mindez és hol csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Rastalos: Hát versenyezni azért nem. De mindenképpen szeretném olyan királyra feloptikázni mindt te. Állati jól néz ki. :wink: Spoilerek felni szemöldök...... :lol: Mennyibe került kb mindez és hol csináltattad? Köszi. Azért még nincs kész. Pl. a hátsó szoknya még kicsit várat magára. De, ami késik, nem múlik. :( Hogy hol: Uhuhu cartárs hozzászólásában említ egy honlapot: ez a hely. A cég neve: Autóplastic-A Kft. A szárny és az első szoknya tőlük származik, a szemöldök az Auto-Sun-tól (Hungária krt.). A fényezés Opel műhelyes. Összeg nem mérvadó, mert itt-ott szívesség, kapcsolatok, ismerősök, szal, nem az utcáról mentem... Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby21 Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Rastalos: Csak az a gáz hogy én Zalai vagyok. Itt a környéken kellene valami ilyen helyet találnom. Zalaegerszegen van de az a hej méregdrága, és még fel sem szerelik a cuccot csak meg lehet venni. Nem baj. Az Opeltalálkozóra majd a felnik már fent lesznek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zajcev Elküldve Július16, 2005 Megoszt Elküldve Július16, 2005 hali, akinek 1.2-ese van segítsen megmondani hogy van e neki elöl klíma hütő? vagy egybe van a ventivel és az végze el a munkát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 hali, akinek 1.2-ese van segítsen megmondani hogy van e neki elöl klíma hütő? vagy egybe van a ventivel és az végze el a munkát. Hi! Az enyémben elől csak hűtője van a klímának, de úgy tudom, hogy a régebbiekben még egy plusz ventillátor is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Hi! Az enyémben elől csak hűtője van a klímának, de úgy tudom, hogy a régebbiekben még egy plusz ventillátor is van. A 2003-as szériától már nem szerelnek plusz klímahűtő ventit... Viszont a rendes hűtőventinek adtak egy nagyobb teljesítményfokozatot, de lehet, hogy maga a venti is más. Ez a nagyobb fokozat a 3. fokozat (3 fokozatú lett a régi 2 helyett asszem, vagy lehet hogy erősebb lett a 3. fokozat, nem emlékszem pontosan). De ezzel együtt nemrég egy klímás azt mondta nekem, hogy azért ez így nem ugyanaz, mintha lenne még plusz egy venti... nem éri el azt a hűtőhatást 2-es venti fokozaton a sima venti, mint amit a két ventis megoldás elért. Csak legnagyobb fokozaton hűt jól, akkor meg már remeg az autó, és ez a fokozat eleve nagyon ritkán és a klíma szempontjából későn kapcsol csak be és eleve a hűtővíz hőfok tudja ezt a bekapcsolást triggerelni (ilyenkor már vmi nagyon nagy 20 bar fölötti is lehet a nyomás a klíma rendszerben, amitől morgó hangja van a kompreszornak). Az új megoldásnál a vezérlés nem sokat változott: alapból klímával is csak 2-es fokozatra kapcsol max a sima venti, és csak extrém esetben (nagy melegben) kapcsol 3-ast, amikor is a vízhőfok megkívánja. Szóval vmi ilyesmit mondott nekem a szaki, lehet, hogy nem teljesen jól adtam vissza, de erre emlékszem. 40-ért ajánlotta, hogy beszerel egy plusz klímahűtő ventit (nem gyárit, de állítólag jó fajtát: kb 28 maga a venti, de elvileg van olcsóbb 15 ért is...) Egyelőre még gondolkozom rajta... Mindenesetre azért attól nem kell félni (amivel rémisztgetett a klímás szaki), hogy hamar tönkremegy a kompresszor az új szériákban, erről azért uhu biztosított :roll: Tehát horvátba még nyugodtan lemehetek vele... :roll: És még utána is jó lesz... még sokáig :( Azért az Opel mérnökök is tudták, mire terveznek. Szóval jónak kell lennie ennek így ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Azért az Opel mérnökök is tudták, mire terveznek. Szóval jónak kell lennie ennek így ahogy van. Szerintem ez a kulcsmondat. Egyébként a hőszivattyúk (ez esetben a klíma) akkor működnek optimális hatásfokkal, ha a hőleadó oldal kb. 50-55 fokos, a hűtő oldal 5-10 fokos. Lehet, hogy a régebbi 2 ventis megoldás inkább túlhűtötte a meleg oldalt, és ezért csökkent a hatásfok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 hogy is volt a régi szép időkben ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 hogy is volt a régi szép időkben ? :roll: volt egyzser egy nyuszifül, aki nem az autókról cseverészett a topicban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 volt egyzser egy nyuszifül, aki nem az autókról cseverészett a topicban :( és pörköltet akartak csinálni belőle :lol: de Telo koma meghódította :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts