Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Köszönöm mindenkinek a aki segített megoldani a média lejátszóval kapcsolatos problémámat! :)

Legfőképp köszönöm scream24 cartársnak aki megtalálta és megosztotta velem a megoldást! :hiya:

Elküldve

Köszönöm mindenkinek a aki segített megoldani a média lejátszóval kapcsolatos problémámat! :)

Legfőképp köszönöm scream24 cartársnak aki megtalálta és megosztotta velem a megoldást! :hiya:

Örülök, hogy sikerült. Remélhetőleg sok kellemes orát fog okozni. :)

Elküldve

Nem tudom, de én most sokat járok Ukrajnába, és ott tankolom mindig tele benzinnel, és gázzal. Gázból több belemegy valahogy, van mikor az 53l-es tankomba 47l, de többet el is megyek vele... úgyhogy nem tudom. Ebből a benzinből sem eszik többet, mert ha tudom, hogy ide jövök, akkor Mo-on nem tankolok gázt sem, mert kint annyi a gáz, mint nálunk a benzin.

Elküldve

A március 29-én Kiskunlacházán megrendezésre kerülő gyorsulási verseny keretein belül tartott Opel találkozó már nem MOTE rendezés? Vagy erről tud vki vmit mondani? Tavaly még megtaláltam a rendezvények között itt a fórumon, de most annyira ki lett herélve az a topic, hogy semmi nincs.

Elküldve

Múlt héten vizsgázott a gépezet :)

Átment szépen, de kell majd cserélnem:

- első motortartó bak (gyári még)

- hosszbordásszíj (gyári még)

128.000km-nél járok ebből 35e gázzal.

Az első lengéscsillapítók miatt kicsit aggódtam, de simán jó volt a még gyári gátló (75ekm Budapesten ment bele), asszem nem kérdés hogy mire cserélem...

Elküldve

Gondolkodom nyomatékkulcs beszerzésén. Milyet javasoltok? Méréshatárok mekkorák legyenek (tól-ig)? Tavaly láttam az Aldiban, érdemes vele foglalkozni?

Vagy maradjunk a húst a húsboltban, vasat a vasboltban?

Esetleg valakinek meghúzásinyomaték-táblázat?

Előre is köszi!

Elküldve

Gondolkodom nyomatékkulcs beszerzésén. Milyet javasoltok? Méréshatárok mekkorák legyenek (tól-ig)? Tavaly láttam az Aldiban, érdemes vele foglalkozni?

Előre is köszi!

nem rossz az aldis...

de elég kicsi tartományt fed le .

kell neked egy alacsony tartományú (5Nm-től- kb 30-40Nmig )

40-tól 90ig

90tól-210ig

210-400ig

A megfelelő nyomatékot és ráhúzási szöget (ahol van) megtalálod a gyári szerviz programban :)

• Like 1
Elküldve

Múlt héten vizsgázott a gépezet :)

Átment szépen, de kell majd cserélnem:

- első motortartó bak (gyári még)

- hosszbordásszíj (gyári még)

128.000km-nél járok ebből 35e gázzal.

Az első lengéscsillapítók miatt kicsit aggódtam, de simán jó volt a még gyári gátló (75ekm Budapesten ment bele), asszem nem kérdés hogy mire cserélem...

tudod kit kell keresni :)

Elküldve

Előre is köszi!

Az Aldiban és a Lidlben vehető kulcsok elég pontatlanok.

Én a ZS+U-nál vettem egy kicsi és egy nagyobb Jonnesway nyomatékkulcsot. Ezekhez jár bizonylat is a pontosságáról. Nem olcsók, de csak egyszer kell megvenni.

• Like 1
Elküldve

Csak az a baj, hogy ismét elfelejtették az értelmesebben motorizált példányokat.

Ismerem Andrást (a cikk szerzőjét), jó srác, de a cikk azért több sebből vérzik. Ő cikkíró, sok információt csak összeszedni tud innen-onnan (és ha gáz az informátor...), annyi tapasztalata értelem szerűen nincs Opel-ek terén mint nekünk... :D

Elküldve

HELP NEKEM :)

Olyan kérdésem lenne, hogy a vezető oldali ajtómban valami rezeg-rezonál alapjáraton...le szeretném venni a kárpitot, hogy megnézzem mi lehet az.

Tudnátok e segiteni mire figyeljek...bolhák vagy patentok vagy mik tartják.. hogyan álljak neki, hozzá. elektromos ablak van a kocsiban tehát ugy van vezetékelve....esetleg ne is próbálkozzak meleg idők előtt???

Köszönöm

Elküldve

Nekem is le kell szednem a kárpitot.Vettem olyan kilincset amin nincsen kulcslyuk azt akarom belerakni.Szerintem nincs annyira hideg,hogy eltörjön valami.Azért veszek egy pár kárpitpatentot biztos ami biztos.

Elküldve

Ugyan nem tudom hogy, mivel szerviz csinálta, de mintha azt mondták volna, valami vezerlő verődött neki valaminek, az keltette a zajt. (?) Némi szivacs orvosolta a problémát.

HELP NEKEM :)

Olyan kérdésem lenne, hogy a vezető oldali ajtómban valami rezeg-rezonál alapjáraton...le szeretném venni a kárpitot, hogy megnézzem mi lehet az.

Tudnátok e segiteni mire figyeljek...bolhák vagy patentok vagy mik tartják.. hogyan álljak neki, hozzá. elektromos ablak van a kocsiban tehát ugy van vezetékelve....esetleg ne is próbálkozzak meleg idők előtt???

Köszönöm

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.