uhuhu Elküldve Július7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2005 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy G Astra-ból hogyan jön ki a középkonzol alatti hamutartó? Látszólag 2 csavar tartja amit persze kiszedtem, de akár hogyan feszegetem nem jön ki. itt egy topik rá... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=459 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nem 1szerű, de nem is bonyolult. Ki kell szedegetni először a váltó körülötti műanyagot, aztán az előtte levő kicsi darabot. Óvatosan, de 6ározottan. Ekkor már látszik, h lejjebb, bizony van még, asszem, két csavar. Bocs, én már elég rég beleztem ki az enyémet. Szal, aztán vedd ki a szivargyújtót, nyisd ki a hamutartót, és szép óvatos mozdulattal huzigáld le a körülötte levő műanyag lapocskát. Ekkor szabaddá válik a hamveder. Ami csavart még találsz, kitekered, oszt kész. Vissza, értelemszerűen fordított sorrendben.Szia. Köszi a választ, megyek és megnézem. Van itt nekem közvetlenül a váltó és a hamutartó között 2 kapcsoló is az ülésfűtéshez, remélem nem fog bekavarni... itt egy topik rá... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=459 Szia. Végigolvastam, hogy ne fárasszalak benneteket de ebből számomra nem derült ki pontosan. Viszont a középkonzolt ez alapján már ki lehetne szedni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Na, meg is van. A lényeg, hogy a kézifék és a váltó közötti takarólemezt kell leszedni először. Azután jön 2 csavar, ami a váltókart takaró lapot tartja. Végül kézzel alulról kinyomni azt a takaró lemezt ami a hamutartó és a váltókar között van, ezek után hamutartó kiemelhető. Sikerült is megjavítani, most már záródik. Köszi minden segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Na, valamelyik nap volt szerencsém megnézni közelebbről megnézni Rastalos autóját. Közelről is szép. :( Jól láttam, hogy valahol eléggé lent van a rádiód, szóval nem a gyári helyen? Sötét volt. :lol: Békás, csarnok oldala, sellkútnál álltál, és a shopban be is azonosítottalak, de mondom nem megyek oda hozzád, mert minek. :lol: Krómkeretes műszerek gyáriak, vagy utólag tetted rá a krómgyűrűket? Nekem is kéne olyan, de ahol néztem a gyűrűt, ott nagyon drágának találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Na, meg is van. A lényeg, hogy a kézifék és a váltó közötti takarólemezt kell leszedni először. Azután jön 2 csavar, ami a váltókart takaró lapot tartja. Végül kézzel alulról kinyomni azt a takaró lemezt ami a hamutartó és a váltókar között van, ezek után hamutartó kiemelhető. Sikerült is megjavítani, most már záródik. Köszi minden segítséget. Hi, Gyula! Tényleg először azt a takarólemezt kell kipattintani. Bocs a félrevezetésért, én már rég szedtem szét, rosszul emlékeztem. A lényeg, h sikerült megoldanod a feladatot. Gratula! Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Hi Rastalos! Mi még nem nagyon beszéltgettünk, de majd egyszer személyesen is. Ismered az Easy Star All-Stars:Dub Side of the Moon-t? Üdv, NPasi! Ya, remélem, minél előbb sikerül összehozni egy mítinget. Easy Star kúúúl zene, nekem egy koncert-cd-m van tőlük. Fent nevezett albumot ismerem, csak sajna, nem hallottam még. Ha esetleg a birtokodban van, az egy okkal több a találkozásra... :( :lol: :lol: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Na, valamelyik nap volt szerencsém megnézni közelebbről megnézni Rastalos autóját. Közelről is szép. :( Jól láttam, hogy valahol eléggé lent van a rádiód, szóval nem a gyári helyen? Sötét volt. :lol: Békás, csarnok oldala, sellkútnál álltál, és a shopban be is azonosítottalak, de mondom nem megyek oda hozzád, mert minek. :lol: Krómkeretes műszerek gyáriak, vagy utólag tetted rá a krómgyűrűket? Nekem is kéne olyan, de ahol néztem a gyűrűt, ott nagyon drágának találtam. Hi, Pierreone! Köszi. A rádió a gyári tárolórekesz helyére került, a rekesz pedig a rádióéba. Nekem így bejön, tudom piszkálni a váltó markolászása közben is (3-as fokozat előnyben :lol: ), meg aztán, talán kevésbé feltűnő ott lent. Talán annyi a hátránya, h a gyári helyen van belül még egy keret, ami támasztja a rádiót. Nekem az most a pincében van... De így is áll a helyén a "hifi". "Króm"-gyűrűk matt aluból vannak, utólag tettem rá a műszerekre, asszem, úgy 3000-ért vettem anno. Ya és még NEM volt meg az autó... Fej! Oszt mé' nem jöttél oda hozzám? Nem harapok ám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Milyen egy rendes raszta emberünk van! Mindenkinek kimerítően válaszol szépen egyenként... :roll: :( Kezdesz belejönni rasssszti! 8) És szépen idézgetsz is! Látod, megy ez neked! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Milyen egy rendes raszta emberünk van! Mindenkinek kimerítően válaszol szépen egyenként... :roll: :lol: Kezdesz belejönni rasssszti! 8) És szépen idézgetsz is! Látod, megy ez neked! :wink: Hey, Telo Haver! Asszem, így illik. Aki kérdez tőlem, annak válaszolok. Azért még lehet finomítani az idézgetéseimen. A pici kis részletek, azok kellenének még :( . Emberem, hívlak du-este, a telcsim most "formatálódik", ezért nem érsz el (ha kerestél már). Az ügy folyamatban. Max Respect Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Hey, Telo Haver! Asszem, így illik. Aki kérdez tőlem, annak válaszolok. Azért még lehet finomítani az idézgetéseimen. A pici kis részletek, azok kellenének még :( . Emberem, hívlak du-este, a telcsim most "formatálódik", ezért nem érsz el (ha kerestél már). Az ügy folyamatban. Max Respect Respect! :smt109 8) Szóval ilyen jól megy? Új telefon meg minden? :wink: :lol: Persze, hívj ha gondolod... :roll: Ha van vmi fejlemény vagy ilyesmi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Ya, én vagyok a gizdagazdag, multimilliomos reggae-dobos... Hát NEM. Elmesélem, hogyan lett új tel-m, nehogy az legyen, h itt sírok, h nincs zsé MOTE-tagságra, oszt újatelcsije :oops: :x 8) :idea: Régitel elad, platinapontok bevált, minimálkes, havi részlet... Hát így. 20-a táján várok anyagiakat, kb. onnantól válok aktív taggá. Uff, én beszéltem... Vmit elszúrtam az idézésnél, TELO! Ezek a tag-ek... a sírba visznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Csak vicceltem teló ügyben, nehogy komolyan vedd! :( Nem kell magyarázkodnod egyáltalán. Meg különben is, nem is emlékszem, hogy nagyon sírtál volna, sőt az utóbbi időkben az volt a kérdés, miképp tudsz mihamarabb klubtag lenni.... :lol: Látszólag nem szúrtál el semmit. Mondjuk azt, hogy nem is akartál idézni... :lol: Egyébként sem kell mindig idézni, csak akkor hasznos, ha sokan dumálnak egyszerre keresztül-kasul, és átláthatatlanná válna az egész, vagy ha vmi régebbi hozzászólásra reagálsz... ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Azér' uram, mert átszerkesztettem, s kitöröltem az elejéről az egész hozzászólásod. Már megint nem értem, h a (quote) és a (/quote) tag-eket miért nem tudom beszúrni az idézet elejére, ha elszúrtam a törlést :shock: Asszem, egyszer személyes szemléltető oktatást kell kérnem a gépnél ülve, mutogatva... :evil: :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Azér' uram, mert átszerkesztettem, s kitöröltem az elejéről az egész hozzászólásod. Már megint nem értem, h a (quote) és a (/quote) tag-eket miért nem tudom beszúrni az idézet elejére, ha elszúrtam a törlést :shock: Asszem, egyszer személyes szemléltető oktatást kell kérnem a gépnél ülve, mutogatva... :evil: :x Mi majd jól elmutogatjuk neked... :roll: Legközelebbi talira visszük a laptopot... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Yeah Man! Thx. De mikor lesz a legközelebbi már :?: :?: :?: :!: :!: :!: akár egy laza esti parkolós megfejtés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Yeah Man! Thx. De mikor lesz a legközelebbi már :?: :?: :?: :!: :!: :!: akár egy laza esti parkolós megfejtés... Ja???????? Hát aztat meg kő szervezni! :( Esetleg tudsz vmi jó kis helyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Yeah Man! Thx. De mikor lesz a legközelebbi már :?: :?: :?: :!: :!: :!: akár egy laza esti parkolós megfejtés... vmelyik találkozok topikban van olyan hogy "lurdy talik" ott lehet noszogatni a népet..de amig ilyen trágya idő van nem sokan fognak kimerészkedni..és igazuk van Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 vmelyik találkozok topikban van olyan hogy "lurdy talik" ott lehet noszogatni a népet..de amig ilyen trágya idő van nem sokan fognak kimerészkedni..és igazuk van Kéne vmi jó kis hangulatos zárt hely az ilyen időkre. A Lurdy kicsit uncsi.... De persze nekem sem jut semmi jobb eszembe :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Milyen egy rendes raszta emberünk van! Mindenkinek kimerítően válaszol szépen egyenként... :roll: :lol: Kezdesz belejönni rasssszti! 8) És szépen idézgetsz is! Látod, megy ez neked! :wink: Naná, hogy nem lehet rossz ember, hisz piros Astrája van :( Bár a fényezett tükör, hát hm...... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zajcev Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 szasztok! vettem egy G astrát és kivettem belőle a gyári magnót és beraktam az sajátomat(Blaupunkt Valencia),bele is csatlakozott gond nélkül de nem tudom bekapcsolni? miért? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Naná, hogy nem lehet rossz ember, hisz piros Astrája van :( Bár a fényezett tükör, hát hm...... :lol: :lol: :lol: Hey, Jim! Piros Astrások, tartsunk össze! Mi a para a SZÉP fényezett tükörrel :?: Nem fotoshop-pal készült :?: :lol: Magyarázatot követelek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 zasztok! vettem egy G astrát és kivettem belőle a gyári magnót és beraktam az sajátomat(Blaupunkt Valencia),bele is csatlakozott gond nélkül de nem tudom bekapcsolni? miért? köszi Egy ismim volt hasonló helyzetben, a hátulján a cstin meg kellett csertézni két vezetéket, és működött.Szal vidd el villanyászhoz.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Hey, Jim! Piros Astrások, tartsunk össze! Mi a para a SZÉP fényezett tükörrel :?: Nem fotoshop-pal készült :?: :lol: Magyarázatot követelek... Huhhh ez egy hosszú történet. Ha találkozunk személyesen, vagy találkozol Teloval vagy Npasival, akkor szívesen elmondják, hogy szíták az emberek a vérem a fényezetlen tükröm miatt :lol: Egyébként meg nagyon tetszik a géped, remek darab. Gratula hozzá. Én is szeretnék egy kis optikai tuningot, de mindig elmegy másra a pénzmag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Kéne vmi jó kis hangulatos zárt hely az ilyen időkre. A Lurdy kicsit uncsi.... De persze nekem sem jut semmi jobb eszembe :shock: majd ha lesz plázs meg dunaterasz (vagy mi az ami a müegyetem elött szokott lenni nyáron) oda lehet menni lerészedegni...mondjuk az nemzárt de a célnak megfelel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Huhhh ez egy hosszú történet. Ha találkozunk személyesen, vagy találkozol Teloval vagy Npasival, akkor szívesen elmondják, hogy szíták az emberek a vérem a fényezetlen tükröm miatt :( Egyébként meg nagyon tetszik a géped, remek darab. Gratula hozzá. Én is szeretnék egy kis optikai tuningot, de mindig elmegy másra a pénzmag :lol: Értem. Eddig össz két fényezetlen tükrű G-t láttam, az egyik agy áruszállító caravan volt. A Tied ClassicII? Talán azok némely típusának fekete, ha jól tudom... De lehet, h tévedek. Köszi az elismerő szavakat :!: A "lé"-ről ne is beszéljünk... Egyetértünk... Tal-ügyben töröm ám a fejem :!: Azért nem lesz tartós a szar idő! Tal6unk akár a Duna-parton, akár Pesten, akár Budán. Tessék: pesti oldal, Dráva u. végén, alsó rakpart (a Helia hotel alatt, ahol a helikopterek leszállnak, amikor Forma1 van). Csak 1 5let... Az időpont 1eztetés kérdése. Vmelyik késő du-kora este... Írjatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts