redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Npasi, redline: voltatok szombaton? Sajna nem láttalak titeket. Bocsi, hogy előtte nem válaszoltam ide, de szombaton nem neteztem... Amúgy már nem sokkal 7 után elkezdődhetett a buli, mert mire kiértem (talán fél 8 körül), a Re-G már játszott, átadva a közönségnek a Rasta életérzést... :roll: :( bocs de én későn értem haza, 9 körül már nem láttam értelmét elindulni :? pedig haverok is irták, hogy jóvolt.....elb@sztam...ezt is :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Üdv, Fejek! Telo, köszi az elismerő szavakat! Örülök, h személyesen is, s annak végképp, h jól érezted magad! Ha tudsz, gyere el minél több koncertünkre! Ez szól MINDENKINEK. A honlapon megtaláltok minden hasznos infót. Bár most éppen Szlovákia és Jugo van soron... Remélem, utóbbinál nem lesz semmi para... :roll: :? Szlovákiába meg hazajárunk. (Király a sztrapacska és persze a csapolt Kelt söranyag :lol: :lol: :lol: ; már amikor nem én vezetek. De ez most így lesz, bakker!!!) :lol: :( Nnno, meséljetek Ti is! Tal? Sültkolbászlángospalacsinta? Sülthalkovászosubi??? Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Üdv, Fejek! Telo, köszi az elismerő szavakat! Szivi... :roll: :( Itt van néhány a képeid közül: Az összes kép itt: http://telo-opel.uw.hu/RASTA/RASTA.ZIP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Telo, újra csak köszíííí... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 szép ez az autó, mennyit van ültetve? Rasta téged sem érdekel a klubbtagság? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 szép ez az autó, mennyit van ültetve? Rasta téged sem érdekel a klubbtagság? :? Köszi. Elöl kb. 60 mm, hátul vmivel kevesebb, de tervbe van véve egy komolyabb sportfutómű. Talán majd egyszer... Kes kérdése... A klubtagság mindenképpen érdekel, de erre is csoportosítani kell... you know... Ez van. Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Nnno, meséljetek Ti is! Tal? Sültkolbászlángospalacsinta? Sülthalkovászosubi??? Peace Vmikor mehet majd a dolog, csak egyeztetni kéne időpontot. Most hétvége pl nem jó nekem. De vmelyik hétköznap este OK.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Nnno, meséljetek Ti is! Tal? Sültkolbászlángospalacsinta? Sülthalkovászosubi??? nem csak ez az egy topik van :( :lol: kukkants át a többibe is, most igy nyáron baromi gyakran vannak össznépi megmozdulások Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Köszi. Elöl kb. 60 mm, hátul vmivel kevesebb, de tervbe van véve egy komolyabb sportfutómű. Talán majd egyszer... Kes kérdése... A klubtagság mindenképpen érdekel, de erre is csoportosítani kell... you know... Ez van. PíszMost milyen futómű van alatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hi Rastalos! Te fújtad le a középkonzolt, meg a szellőző rostély körüli kereteket és a kartámasz első részét vagy vetted valahol? A váltó körüli króm keretet, hol lehet olcsón szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Szasztok, hey! Coupenak: gyári gátlók a régi F kombim ültetőrugóival... Ez volt a pincében... Nem igazán hozzá való érzetileg, ezért akarok G-hez való komolyat, esetleg állít6ót. Az lenne ám a kúúúl... 8) 8) 8) NeedForSpeed! A középkonzol, stb. ki lett szerelve, fényező, visszaszerel. A váltó körüli krómkeretet a haverom vette, asszem, a Homasitában. De ne az Opelhoz valót vedd, mert az béna, az enyém a Z3-as BMW-be(!) való. Kétoldalú ragasztóval bőröztem bele, a csavarok díszek. Azér' szépen néz ki... :( 8) See you tomorrow. Dolgozom, több időm lesz. Most viszont a családi élet... :lol: Peace&Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 A kerék nem ér bele a sárvédöbe?nekem állítható keménységü koni gátlom van és így is beleér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Az a rugótól függ hogy bele ér, vagy sem. Vagy keményittesd fel a rugót, vagy egyáltalán abba való? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Yo reggaelt, Mindenki! Szép nap ez a mai... Coupe! Ha a földig ülteted, előfordul6, h beleér. Mekkora kerék van fönt? A gyári v esetleg sokkal szélesebb, mert akkor is esélyes. Nekem azokon a képeken, ahol iszonyat ültetést láttok, azok kissé csalókák, mert a garázsfelhajtón, a púpon készültek, és csak arra voltam kíváncsi, h max mennyire ér bele a kerék a sárvédőbe a legszélsőségesebb esetben. S a garázsbejáróm tekinthető annak... No meg a Szentendrei út... :? :? :? Azonkívül, ezeken a képeken 225/45 17 volt fent (a felni 7,5x17"), amiket azóta lecseréltem 215/40-re, mert elöl ki kellett beleznem a sárvédőből a műanyag betétet, mert minden buckától felütött a kerék és a széle rendesen beleért. A cimbim 1.8-asán 18"-asok vannak, agyig leültetve, szintén állít6ó futóművel, asszem 225/35-ös gumikkal, hátul a sárvédőperem (csak a vízszintes része, ami befelé megy) fel van kalapálva, kb. 5 cm-es pogácsákkal, szal, elmebeteg módon k... jól néz ki; nos, neki csak akkor ér bele, ha beülnek hátra ketten-hárman. Na, az a vas nem kispályás... Képzeljétek, tavaly polírozott 18-as A8-felnik figyeltek rajta... És ahogy megy! Volt szerencsém kipróbálni. Az 1.2 után... Éreztem a nyomatékot a talpam alatt. Ajjajjaj... Szal, szerintem a Konikkal nincs para. Bár már az enyémbe is befigyelhetnének már... Na, szép napot, Fejek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 ő véletlen nem a 11be lakik? mert kísérteties a hasonlowság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 ő véletlen nem a 11be lakik? mert kísérteties a hasonlowság De bizony ott... S van még a környéken pár atomtuning ismerős verda. GSI, arany Irmscher Coupe, Tigra, ya, és egy hiper fekete Steinmetz-Omega 19-es Porsche görgőkkel... Eladó, ha érdekel vkit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hey! Most veszem csak le, "újonc"-ból "érdeklődő"-vé léptem elő (elő?) a ranglétrán! Klubtag leszek! Klubtag leszek! :( :lol: 8) 8) :shock: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hey! Most veszem csak le, "újonc"-ból "érdeklődő"-vé léptem elő (elő?) a ranglétrán! Klubtag leszek! Klubtag leszek! :( :lol: 8) 8) :shock: Peace ahoz még neked tenned kell bizonyos dolgokat :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Tudom én azt, kérem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Lépj, be gyorsan és akkor már ketten leszünk piros G Astrások :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Az a rugótól függ hogy bele ér, vagy sem. Vagy keményittesd fel a rugót, vagy egyáltalán abba való? :wink:A rugó gyári nem vészesen ér bele,igazán csak akkor ha 3-an ülünk benne.de az autó nincs leültetve.(még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy G Astra-ból hogyan jön ki a középkonzol alatti hamutartó? Látszólag 2 csavar tartja amit persze kiszedtem, de akár hogyan feszegetem nem jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy G Astra-ból hogyan jön ki a középkonzol alatti hamutartó? Látszólag 2 csavar tartja amit persze kiszedtem, de akár hogyan feszegetem nem jön ki. Azt hiszem az "Így csináld" könyvben benne van, de most meg nem mondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy G Astra-ból hogyan jön ki a középkonzol alatti hamutartó? Látszólag 2 csavar tartja amit persze kiszedtem, de akár hogyan feszegetem nem jön ki. Hi, Gyula! Nem 1szerű, de nem is bonyolult. Ki kell szedegetni először a váltó körülötti műanyagot, aztán az előtte levő kicsi darabot. Óvatosan, de 6ározottan. Ekkor már látszik, h lejjebb, bizony van még, asszem, két csavar. Bocs, én már elég rég beleztem ki az enyémet. Szal, aztán vedd ki a szivargyújtót, nyisd ki a hamutartót, és szép óvatos mozdulattal huzigáld le a körülötte levő műanyag lapocskát. Ekkor szabaddá válik a hamveder. Ami csavart még találsz, kitekered, oszt kész. Vissza, értelemszerűen fordított sorrendben. Jó szórakozást! Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hi Rastalos! Mi még nem nagyon beszéltgettünk, de majd egyszer személyesen is. Ismered az Easy Star All-Stars:Dub Side of the Moon-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts