Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Pedig van! Mechanikus. Ha ciripelo hangot hallasz akkor az azt jelenti, hogy elerte a kopashatart!

A hatso tarcsafeknel is ugyanigy mukodik!

Az a betét kopásjelzője, nem a tárcsáé... ;)

Elküldve

Az a betét kopásjelzője, nem a tárcsáé... ;)

Legyszives olvasd el az elozmenyeket es akkor meglatod, hogy senki nem beszelt tarcsa kopasjelzorol! Bocs!

Egyebkent talalkoztal mar tarcsa kopasjelzovel? ;)

Elküldve

Ez a szerkezet folyamatosan ad ciripelő hangot vagy csak fékezéskor? Nekem ABS-es 2002-es ("Cool" felszereltségű) Z16XE-m van (pár hónapja), nincs tapasztalatom és ismeretem -egyelőre- az autót illetően...

Attol fugg, hogy mennyire kopott a betet. Eloszor csak fekezeskor ciripel, de ha mar annyira kopott akkor folyamatosan, mert akkor mar mindig eri a tarcsat.

• Like 1
Elküldve

Sziasztok érdeklődnék, hogy Astra G-be első (alsó) hangszórót be lehet tenni hátsó (alsó) helyre? ill. Mekkora hangszóró fér be hátulra?

Köszönöm

Elküldve

Sziasztok érdeklődnék, hogy Astra G-be első (alsó) hangszórót be lehet tenni hátsó (alsó) helyre? ill. Mekkora hangszóró fér be hátulra?

Köszönöm

az első 165mm a hátsó 130mm

• Like 1
Elküldve

Olvasgattam kicsit lámpa polír témában. Nálam is be van mattulva az egyik fényszóróm. Kinek mi vált be? Csak simán a polír vagy utána le is kell lakkozni? Van aki azt írja, hogy a lakk ugyanúgy besárgul... Mi az igazság?

Elküldve

az első 165mm a hátsó 130mm

Én is agyaltam rajta, hogy hátra kéne rakni nagyobbat, de igen erősen át kéne faragni a kárpitot, és egyedi kiemelő keretet kellene gyártani. Úgyhogy 13-centis ment bele.

Elküldve

Olvasgattam kicsit lámpa polír témában. Nálam is be van mattulva az egyik fényszóróm. Kinek mi vált be? Csak simán a polír vagy utána le is kell lakkozni? Van aki azt írja, hogy a lakk ugyanúgy besárgul... Mi az igazság?

A jó minöségü lakk nem hinném , hogy sárgulna, de sajnos le fog pattogni a felületről. Legalábbis ez a tapasztalat. Polír után fóliázni érdemes. Az tovább kitart.

grofbandi

Akartam már kérdezni: előre milyet dobtál bele? Mármint hangsugárzót?

• Like 1
Elküldve

A jó minöségü lakk nem hinném , hogy sárgulna, de sajnos le fog pattogni a felületről. Legalábbis ez a tapasztalat. Polír után fóliázni érdemes. Az tovább kitart.

grofbandi

Akartam már kérdezni: előre milyet dobtál bele? Mármint hangsugárzót?

Audio system x165 szettet talaltam az egyik automban. Elfert a gyari karpit mogott kiemelovel.
Elküldve

Egy másik kérdés. Az mitől lehet, hogy néha ha hátra menetbe kapcsolok és kitolatok, akkor miután kiteszem üresbe a váltót, a gyűrű ugyanúgy fennakad, nem ugrik le szépen, csak akkor ha teljesen áthúzom az 5ösig a kart. Utalhat ez valamilyen későbbi problémára, vagy nem kell ügyet csinálni belőle? Mondanom sem kell, idegesít...

Elküldve

Egy másik kérdés. Az mitől lehet, hogy néha ha hátra menetbe kapcsolok és kitolatok, akkor miután kiteszem üresbe a váltót, a gyűrű ugyanúgy fennakad, nem ugrik le szépen, csak akkor ha teljesen áthúzom az 5ösig a kart. Utalhat ez valamilyen későbbi problémára, vagy nem kell ügyet csinálni belőle? Mondanom sem kell, idegesít...

Pedig vissza kellene ugrania. Meg kellene nézni, nem-e csak kenőanyag hiány, vagy valami be van rágódva...

• Like 1
Elküldve

Köszi! A többi része a hifinek: JBL CS1204B láda http://www.work4web.hu/pic/prod_big/10261.jpg

JBL GT5-A402 erősítő http://www.work4web.hu/pic/prod_big/10488.jpg

Pioneer DEH-X7500SD fejegység http://www.interhifi.hu/images/fullscreen/AUTOHIFI/cd-mp3/pioneer/PIONEER%20DEH-X7500SD.jpg

Így most szépen szól, de lehetne még fejleszteni. Talán később...

Biztos szépen szól! Én ugyan az erősítő + mélyláda kettösből már kinőttem, van helyette állandó közép (az asszony) :D , igy a "hihfi" fejlesztése kimerül egy jó fejegység és egy pár azaz kettő pár hangsugárzó az ajtókba, a gyáriak helyére.

Elküldve

Biztos szépen szól! Én ugyan az erősítő + mélyláda kettösből már kinőttem, van helyette állandó közép (az asszony) :D , igy a "hihfi" fejlesztése kimerül egy jó fejegység és egy pár azaz kettő pár hangsugárzó az ajtókba, a gyáriak helyére.

Amit en irtam szettet az elado. :)
Elküldve

A beltérben, a küszöbnél lévő műanyagokat mivel lehetne megtisztítani, illetve eltüntetni róluk a cipőnyomokat?

Nedves kefével átdörzsölöd, ezt követően nedves ruhával áttörlöd. Vársz amíg megszárad, és átfújod műszarfal ápolóval. A Turtle-nak létezik beltéri műanyagokra (és mindenre ami nem kárpit) egy illatosított termékcsaládja. Iszonyat jó, és még hetekig illata is van, a port meg hetekkel később is száraz ruhával le lehet törölni és mintha nem is lett volna poros...

Elküldve

Azt hogyan lehet kinőni, anélkül nincs rendes hifi... :confused:

:D akkor én is most fejlődtem vissza, mert 2 hete bekerült a jobb hangzás érdekében :)

Elküldve

Sziasztok,

Tudna valaki segíteni ????

Hogy kell a G astra -ba gyertyát cserélni?????

Ha ennyi segítség elég, akkor jó, ha ez nem segítség, akkor inkább ne állj neki...

:-)

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.