grofbandi Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 én nem értek a lovakhoz.... de akármikor vészhelyzet lehet , és pár centin is múlhatnak emberéletek szerintem ;) Az a pár centi nagyobb sebességnél pár méter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 Sziasztok! Az a problémám, hogy a mélynyomó miatt ütemre ugrál a rendszámtáblám és eléggé idegesít. Hozzáteszem, nem azért van, hogy vagánykodjak, hanem azért, mert szeretem :D A keret mögött már megoldottam a rezonanciát, de az a baj, hogy maga a rendszámtábla rezeg a keretben. Szerintetek, mi lenne a megoldás? Láttam néhány verdán ezt a ragasztott rendszámot, de eléggé idegen nekem ez a megoldás, jobbat meg nem nagyon tudok :unsure: Ha ilyen dinamikusan szeretsz zenét hallgatni, érdemes lenne kiszigetelned a hátsó ajtót. Persze a legjobb lenne mindegyiket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 Erről jut eszembe. ABS nélküli Astrában van fékerőelosztó? Mert van, ahol azt írták, gyárilag mindben van, van ahol meg azt, hogy felszereltségfüggő +extra. Valóban volt mindegyikben, csak nincs bekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Az a pár centi nagyobb sebességnél pár méter. :icon13: szerintem is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Valóban volt mindegyikben, csak nincs bekötve. Akkor továbbmegyek. 1. Honnan tudom, hogy nálam be van-e kötve. 2. Ha nincs bekötve, mi kell(ene) hozzá hogy működjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Akkor továbbmegyek. 1. Honnan tudom, hogy nálam be van-e kötve. 2. Ha nincs bekötve, mi kell(ene) hozzá hogy működjön? Minden ABS nélküli autóban kell hogy legyen fékerőszabályzó, ami a fékezés intenzitásától függően a hátsó kerekekre jutó fékerőt mérsékli, a megcsúszás elkerülésére. Amennyiben erről van szó, az be kell hogy legyen kötve gyárilag. De ez egy egyszerű, mechanikusan működő szerkezet. Az elektronikus fékerő elosztó az más, aligha van a te autódban. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Létezik olyan rendszámtábla tartó, amelyiknél nem oldalról kell belefűzni (tolni), hanem egy keret rögzíti rápattintás után a rendszámtáblát (1000 Ft körül van egy pár). No, ennél tudod azt csinálni, hogy a kocsira szerelhető részt felcsavarozod (mögé a rezgéscsillapítót), ezt követően pedig vagy a rendszámtábla hátára vagy a felszerelt (csavarozott) részre ragasztasz szivacscsíkokat (pl a boltban kapható nyílászáró szigetelő szivacs tökéletes -jól bírja az időjárás viszontagságait, ennek ragasztós a hátulja, néhány száz Ft pár méter). Ezt követően a keretbe csak behelyezed a helyére és körbe összepattintod. A szivacs miatt feszülni fog a keretben a tábla, nem fog rezonálni (kitölti a teret). Ennyi. Ez már jó párszor bejött (extrázhatod is, ha kétoldalú ragasztót is használsz, onnantól tényleg nulla az esélye arra hogy megnyikkanjon). Csak szivaccsal kiragasztva addig lesz jó míg egyszer vizet nem kap és össze nem esik a szivacs. Én is így vagyok vele. A kétoldalú ragasztót nem próbáltam még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Csak szivaccsal kiragasztva addig lesz jó míg egyszer vizet nem kap és össze nem esik a szivacs. Én is így vagyok vele. A kétoldalú ragasztót nem próbáltam még. En azzal a csavarral ami fogja a rendszamtablatartot, atcsavaroztam a rendszamtablat is. Igy elszornisem tudom es eggyaltalan nem rezeg. Csak a rendor ne vegye eszre Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Sziasztok! Astra Classicban,1.4 twinpport,2007 évjárat,van e az első fékbetéteknek kopásjelzője,ami bejelez ha elkoptak nagyon a betétek,vagy nincs?ha van,és betétet veszek,akkor mindegyiknél van benne jelző? Köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Sziasztok! Astra Classicban,1.4 twinpport,2007 évjárat,van e az első fékbetéteknek kopásjelzője,ami bejelez ha elkoptak nagyon a betétek,vagy nincs?ha van,és betétet veszek,akkor mindegyiknél van benne jelző? Ja,és még annyi,hogy mennyi a tárcsavastagság ennél a tipusnál ami még jó?Ha betétet cserélek csak nem gond hogy a tárcsa pereme,szélén,van egy kis él,tehát ahol nem érte a fékpofa ugye a kopás hatására,ott nem kopott el a tárcsa,csak azért kérdezem,hogy betét cserénél ez a megmaradt él nem ront valamit a cserén,vagy érdemesebb egyben tárcsával cserélni? Köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Csak szivaccsal kiragasztva addig lesz jó míg egyszer vizet nem kap és össze nem esik a szivacs. Én is így vagyok vele. A kétoldalú ragasztót nem próbáltam még. A kétoldalú ragasztó működik. Nekem konkrétan Tesa márkájú van már 3 éve, és a rendszám nemhogy nem esik le magától, de ha le akarnám szedni sztem akkor is csak festékkel együtt jönne. Nem hiába van ráírva a ragasztó csomagolására hogy 1 méter belőle 10kg-nyi terhet bír el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Sziasztok cartársak! Remélem jó helyre írok, az lenne a tisztelet teljes kérésem, hogyha van valakinek esetleg elfekvő vagy tud olyan helyett ahol van bőr kormány akkor ne tartsa magában és szóljon! Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Sziasztok cartársak! Remélem jó helyre írok, az lenne a tisztelet teljes kérésem, hogyha van valakinek esetleg elfekvő vagy tud olyan helyett ahol van bőr kormány akkor ne tartsa magában és szóljon! Előre is köszönöm. Van egy opc kormanyom lukacsos borozessel. Teteje kicsit kopott, de foszlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Köszönet a Nagyúrnak az elektronikáért :icon13: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Na, nem is rossz! Ahogy telefonban mesélted, úgy annyira nem tetszett az ötlet (elsőre kicsit bazárinak gondoltam), de a valóság mást mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Na, nem is rossz! Ahogy telefonban mesélted, úgy annyira nem tetszett az ötlet (elsőre kicsit bazárinak gondoltam), de a valóság mást mutat. élőben sokkal jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Köszönet a Nagyúrnak az elektronikáért :icon13: Mit kellene látni a képen, és mit tud az az elektronika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 A kétoldalú ragasztó működik. Nekem konkrétan Tesa márkájú van már 3 éve, és a rendszám nemhogy nem esik le magától, de ha le akarnám szedni sztem akkor is csak festékkel együtt jönne. Nem hiába van ráírva a ragasztó csomagolására hogy 1 méter belőle 10kg-nyi terhet bír el... Ezt kipróbálom de én a rendszámtábla tartóra fogom felragasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Mit kellene látni a képen, és mit tud az az elektronika? fényerő különbséget :) az elektronika vált normál fény és csökkentett között mindként esetben szabályozható a fényerő kb ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 fényerő különbséget :) az elektronika vált normál fény és csökkentett között mindként esetben szabályozható a fényerő kb ennyi :) Hát, most nem kritizálni akarom a dolgot, de számomra ez a ködlámpa ködös kívüli bekapcsolása (még akkor is, ha ez csak valami led csík a ködlámpa körül) egyike azon tevékenységeknek, ami miatt ott helyben venném el a jogsit... Mondjuk eleve a ledes menetfénynek sem vagyok híve, szerintem pont az egésznek az értelmét veszi el azzal, hogy ugyanolyan a szine, mint a visszacsillanó napfénynek. Egy kadmiumsárga menetfény sokkal értelmesebb volna, eleve már a halogén sárgásabb fénye is sokkal feltűnőbb szerintem, mint a fehér akár led, akár xenon. Csak ugye itt is az van, hogy nem azt rakjuk fel (beleértve az autógyárakat is), ami a biztonságot növelné, hanem azt ami a divatos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Hát, most nem kritizálni akarom a dolgot, de számomra ez a ködlámpa ködös kívüli bekapcsolása (még ha ez gondolom csak valami led csík a ködlámpa körül) egyike azon tevékenységeknek, ami miatt ott helyben venném el a jogsit... Nem a ködlámpát kapcsolja, hanem körülötte van ledekből egy gyűrű nappali menetfénynek... Amúgy KRESZ szerint már nem csak ködben szabad ködfényszórót használni, hanem rossz látási viszonyok között is. Azaz neked elég annyit mondani hogy világító ködlámpával jobban látsz akár fényes nappal is, és máris szabályos a dolog. Pláne hogy sok autó az egyik oldali ködlámpát felkapcsolva kanyarfényként is használja azt, így pl. Mc-Elek képen látható Vectrája is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Hát, most nem kritizálni akarom a dolgot, de számomra ez a ködlámpa ködös kívüli bekapcsolása (még akkor is, ha ez csak valami led csík a ködlámpa körül) egyike azon tevékenységeknek, ami miatt ott helyben venném el a jogsit... Mondjuk eleve a ledes menetfénynek sem vagyok híve, szerintem pont az egésznek az értelmét veszi el azzal, hogy ugyanolyan a szine, mint a visszacsillanó napfénynek. Egy kadmiumsárga menetfény sokkal értelmesebb volna, eleve már a halogén sárgásabb fénye is sokkal feltűnőbb szerintem, mint a fehér akár led, akár xenon. Csak ugye itt is az van, hogy nem azt rakjuk fel (beleértve az autógyárakat is), ami a biztonságot növelné, hanem azt ami a divatos... ennyi :) kinek pap ,kinek a papné direkt nem csíkot raktam fel ... ilyet még nem láttam a köd lámpáért én is harapok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Pláne hogy sok autó az egyik oldali ködlámpát felkapcsolva kanyarfényként is használja azt, így pl. Mc-Elek képen látható Vectrája is... ;) az biza nem :) nekem külön kanyarfény van a lámpatestben :) mert van lóvé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Van egy opc kormanyom lukacsos borozessel. Teteje kicsit kopott, de foszlik. És mennyire tartod, a véget nem teljesen értem (de foszlik) magyarul javitani kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 És mennyire tartod, a véget nem teljesen értem (de foszlik) magyarul javitani kéne? Aww. Azt akartam irni hogy NEM foszlik :) 13penz. Multis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts