grofbandi Elküldve Július5, 2013 Elküldve Július5, 2013 Srácok, gondolkodom egy tuning-topic létrehozásán. Mindenféle nem gyári átalakításokról lehetne beszélgetni. Sportfutómű, nem gyári hifi, motortuning, optika stb. Lenne rá igény? Vagy csak nekem hiányzik? :blush:
tgabika76 Elküldve Július5, 2013 Elküldve Július5, 2013 Srácok, gondolkodom egy tuning-topic létrehozásán. Mindenféle nem gyári átalakításokról lehetne beszélgetni. Sportfutómű, nem gyári hifi, motortuning, optika stb. Lenne rá igény? Vagy csak nekem hiányzik? :blush: Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 1
grofbandi Elküldve Július5, 2013 Elküldve Július5, 2013 Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 Nem is néztem, mindig egyből ide jövök. Nincs mondjuk túl nagy forgalom ott...
imy Elküldve Július5, 2013 Elküldve Július5, 2013 Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 Ezt én sem tudtam, habár logikusabb lenne innen mint a többi G topic. :blush:
spzoli Elküldve Július6, 2013 Elküldve Július6, 2013 Srácok van egy gyári bc-m eladó. Szokásosan pixelhibás, de ha kell megjavíttatom. Akit érdekel dobjon egy püt.
mr. bb Elküldve Július7, 2013 Elküldve Július7, 2013 sziasztok valaki betudná nekem linkelni a kapcsrajzot a xenon lámpa és állító bekötéséről?
kobraCode Elküldve Július8, 2013 Elküldve Július8, 2013 Sziasztok, Glare68 cartársról nem tudotok valami infót véletlenül? Régen járt már erre.
banjani Elküldve Július8, 2013 Elküldve Július8, 2013 Sziasztok! Az alábbi kapcsolóra lenne szükségem. Sajnos megadta magát és le kellett húzni róla a sarut, mert bezárás után 10 másodperccel beriasztott az autó. Természetesen megvásárolnám a kapcsolót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
kobraCode Elküldve Július8, 2013 Elküldve Július8, 2013 Sziasztok! Az alábbi kapcsolóra lenne szükségem. Sajnos megadta magát és le kellett húzni róla a sarut, mert bezárás után 10 másodperccel beriasztott az autó. Természetesen megvásárolnám a kapcsolót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Szia! Szerintem bármilyen nyitás érzékelő megfelel oda, még után gyártott vagy univerzális is, a lényeg hogy kapcsolja a testet ha kinyitják a motorházat. Nekem ilyen van: http://www.metroman.hu/product/Autoriaszto-kozpontizar-ablakemelo/-Szerelesi-anyag/Motorterkapcsolo-ajtokapcsolo-univerzalis-409-PS
DM101 Elküldve Július9, 2013 Elküldve Július9, 2013 Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet venni olyan gégecsövet, ami a veramonnal együtt volt a csomagban?
astra 1 Elküldve Július9, 2013 Elküldve Július9, 2013 Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet venni olyan gégecsövet, ami a veramonnal együtt volt a csomagban? http://www.alkatreszt.hu/hu/online-katalogusok/kategoria/7798/alkatr%C3%A9sz-kateg%C3%B3ria-szerint/zsugorcs%C5%91,-k%C3%A1belcsatorna 1
DarthVödör Elküldve Július9, 2013 Elküldve Július9, 2013 (edited) On 2013. 07. 07. at 12:40, mr. bb írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
DM101 Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni?
jamies Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni?A valós, vagy amit az óra mutat? :)
potyo Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni? Nekem a használt "prémium" dízelről az a vicc jut eszembe, aminek a vége úgy van, hogy "vadász, vadász, te szopni jársz ide"
opi_ka Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Sziasztok! Hűtőfolyadék cserén gondolkozom, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek van a hűtőtartálynak valami leengedő csavarja? Mert, ahogy nézegettem, arra jutottam, ha nincs rajta valamilyen leengedő, akkor nem lesz egyszerű. Ugyanis nehéz hozzáférni az alsó gumicsőhöz. Valami jó megoldás nem ártana. :icon1: Előre is, köszi. opi_ka
Lanti Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 gyári hűtőn elvileg van leeresztő csavar, ha szembe állsz az autóval balra lent.. van 1-2 hűtő amiről már ezt lespórolták...
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni? ez attól függ hogy CR és/vagy van e benne kettős tömegű...
csicsó Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 ez attól függ hogy CR és/vagy van e benne kettős tömegű... És CR vagy PD?Tesómnak PD van A4 220 ezer km-el eddig no problem :icon1:
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 És CR vagy PD?Tesómnak PD van A4 220 ezer km-el eddig no problem :icon1: CR=common rail hogy a PD mit takar azt nemtom :)
potyo Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 CR=common rail hogy a PD mit takar azt nemtom :) A PD a CR elődje volt a VW-nél, de aztán ők is áttértek a CR-re. http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe_D%C3%BCse A gond vele, hogy mivel csak a VW használta, ezért alkatrész tekintetében horror ára van (valami közel 1000€/befecskendező rémlik). A jó hír viszont, hogy voltak valami híresen problémás sorozatú PD elemek, amiket mostmár a VW ingyen cserél javítottra akkor is, ha még nem hibásodott meg. De ennek azért utána kell járni, hogy mik a feltételei (kell-e hozzá esetleg, hogy végig márkaszervízbe hordták az autót vagy ilyesmi). VW fórumon meg tudják mondani. De az 1.9TDI szerintem pont az a motor, amit nem azért vettek, hogy nézegessék a garázsban. Biztos van belőle kevesebb futott is, de ritka lehet, mint a fehér holló, mivel vélhetően elég kedvező a fogyasztása, olyanok vették, akik nagyon sokat mentek vele.
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 A PD a CR elődje volt a VW-nél, de aztán ők is áttértek a CR-re. http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe_D%C3%BCse A gond vele, hogy mivel csak a VW használta, ezért alkatrész tekintetében horror ára van (valami közel 1000€/befecskendező rémlik). A jó hír viszont, hogy voltak valami híresen problémás sorozatú PD elemek, amiket mostmár a VW ingyen cserél javítottra akkor is, ha még nem hibásodott meg. De ennek azért utána kell járni, hogy mik a feltételei (kell-e hozzá esetleg, hogy végig márkaszervízbe hordták az autót vagy ilyesmi). VW fórumon meg tudják mondani. De az 1.9TDI szerintem pont az a motor, amit nem azért vettek, hogy nézegessék a garázsban. Biztos van belőle kevesebb futott is, de ritka lehet, mint a fehér holló, mivel vélhetően elég kedvező a fogyasztása, olyanok vették, akik nagyon sokat mentek vele. na így már tudom miről van szó :) szerintem... használt CR dizelt venni nagy bátorságra val :) de ez szigorúan az én privát véleményem :) épp múlt héten volt egy nagyon csinos történet ..... ha lesz rá igény akkor elmesélem :)
potyo Elküldve Július11, 2013 Elküldve Július11, 2013 na így már tudom miről van szó :) szerintem... használt CR dizelt venni nagy bátorságra val :) de ez szigorúan az én privát véleményem :) épp múlt héten volt egy nagyon csinos történet ..... ha lesz rá igény akkor elmesélem :) 1 igény lenne rá
Recommended Posts