Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Thx, Fejek! Asszem, kezdem érteni. Csak eddig nem vettem le, h az idézeteknél ki kell törölni a felesleges szöveget. Meg aztán, a képek elérhetőségét 1xűen átmásoltam Mélykék szaktárs üzenetéből tag-ek közé illesztve. Több-kevesebb sikerrel... :wink: Dremu kolléga! Honnan intézted a hátsó ablak fölötti kis szárnyadat? Érdekelne 1 ilyen. Főleg jó áron... Gratula, gyönyörű a vasad! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Nem tudni pontosan itt Orosházán egy szerelő gyerek intézte! Hogy honnan nem tudom! De ahol kaszniznak ott tudsz szerezni! aszem auto.lap.hu-n láttam már! Ahol bármit megcsinálnak! Nem tudom pontosan hol de megném! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 de megném! :oops: Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Már ég a szemem ugy keresem de nem nagyon találom! :lol: Searching... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van? Dolgozunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van? van egy csomo társalgós topik, nézz szét a fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 SzerBUSZtok! :hello2: Vki jön Kecskemétre szombaton a veterán Opel talira rajtam kívül G Astrás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 SzerBUSZtok! :hello2: Vki jön Kecskemétre szombaton a veterán Opel talira rajtam kívül G Astrás? Szeva! Együtt várjátok meg míg veteránok lesznek a G Astrák? Neked már a Rekordos, a más astrás stb nem is jó? Hát ember vagy te??? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Szeva! Együtt várjátok meg míg veteránok lesznek a G Astrák? Neked már a Rekordos, a más astrás stb nem is jó? Hát ember vagy te??? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :wink: Helló Gregó! Dehogynem jó! Csak gondoltam, ösztönzöm itt a G Astrásokat kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Naddon helyes, gyertek csak, iszunk majd söröt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Hey, Mindenki! Hát senki se nincs talpon e vidéken?! Én szedek itt egyedül Béres cseppet??? :lol: Hogy vagytok, G Astrások (és persze, Kedves Többiek)? T. Óbuda! 7végi halazáskolbászozáslángospalacsintaevészet aaa... Rómain pl.? Vasárnapi Kapcsolat-Koncert - Felvonulási tér (Lionel Richie, Jimmy Cliff)? BrékóBrékó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 lesből támadunk :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Hey, Mindenki! Hát senki se nincs talpon e vidéken?! Én szedek itt egyedül Béres cseppet??? :lol: Hogy vagytok, G Astrások (és persze, Kedves Többiek)? T. Óbuda! 7végi halazáskolbászozáslángospalacsintaevészet aaa... Rómain pl.? BrékóBrékó!!! Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops: Sajnos az én hétvégémet betáblázta a család. Ma túl vagyok a fodrászatokon, holnap ruhavásárlás a szomszéd városokban. :Hangman: Vasárnap a lányt viszem Várpalotára főiskolás gyakorlatra. Ez legalább egy jó kis autózás lesz. :supz: Majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 ma én is voltam fodrásznál kocsival természetesn(csakhogy a kocsiról is szó legyen :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 ma én is voltam fodrásznál kocsival természetesn(csakhogy a kocsiról is szó legyen :wink: ) Ilyen nő is létezik...veszi a kulcsot és megy...míg én otthon a hűvös lakásban sörözgetek. :smt055 Nem, nem, ez csak utópia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops: Ya! Értem, Uram. Én most ezt a kecsói témát kihagyom, sajnos. Támadnak az Anyagiak. :evil: Meg aztán - mily vicces, h tegnapelőtt fejtettem ki, h nincs bajom a "szervvel" - rám küldtek egy "Nyilatkozat a jármű vezetőjének adatairól" c. enyhén szólva lehangoló formanyomtatványt egy levélke kíséretében. Ebédidőben! Ismeri vki a fenti papiruszt? A levélben utalnak arra, h bizonyos sebességkorlátozást nem tartottam be. 30 helyett 49... A vicc az az egészben, h 1általán nem emléxem, h a levél szerinti időben én arra kavartam volna, nemhogy a traffira... Biztos még ittas is voltam akkor... Na jó, ez vicc, aki ismer, az tudja rólam, h nem nagyon iszom szeszt, mert mindig kocsival megyek mindenhová, következésképp sose ülök a bal1-be még 1 korty sörrel sem. Ennél fogva ki is maradok a haveri sörözésekből, pedig néha jól tudna esni, a fene egye (igya) meg... Na, szal ez történt velem az eddig eltelt időben. So, I am not very happy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Értem, Fejek. Ez van. Hát, én Várpalotán voltam katona... Nem túl sok kellemes emlékem van a helyről, amely, amúgy szép kis város. Asszem... Amennyit láttam belőle a lőtér felé vezető úton... Egy teherautó platóján csücsülve... Na jó, ne sajnáljatok! Túléltem! És... Astrás lettem... :lol: 8) PÍÍÍSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 "Nyilatkozat a jármű vezetőjének adatairól" traffipax.info 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 traffipax.info 8) Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ilyen nő is létezik...veszi a kulcsot és megy...míg én otthon a hűvös lakásban sörözgetek. :smt055 Nem, nem, ez csak utópia. nem én maga vagyok a valóság :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 nem én maga vagyok a valóság :wink: De jó valakinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek... ááááhhhh először nézd meg aztán látod miért irtam a linket :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 nem én maga vagyok a valóság :wink:De jó valakinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek... Elárulod mennyi idő telt el az "esemény" és a felszólítás között? Én már reménykedhetem, hogy két hónap után már megúsztam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts