Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kérdeznék valamit, mert nem tudom elhinni.Azt hallottam, hogy ha baleseted volt, és kihívod a rendőrt, akkor azért fizetni kell.Ez igaz?

Elküldve

csak azért, mert kihívod, nem kell fizetned.

de pl. ha a baleset a te hibádból következett be, az a helyzettől függően helyszíni bírsággal, vagy feljelentéssel jár, esetleg nagyon enyhe esetben figyelmeztetéssel.

Elküldve

Sziasztok!

A hátsó ajtókba készülök hangszórókat cserélni. Tekerős ablakom van, és nem tudok rájönni, hogyan jön le a kar. Nem szeretném eltörni, mi a trükkje?

Elküldve

Sziasztok!

A hátsó ajtókba készülök hangszórókat cserélni. Tekerős ablakom van, és nem tudok rájönni, hogyan jön le a kar. Nem szeretném eltörni, mi a trükkje?

Omega gyűrű

• Like 1
Elküldve

Viszont lejönni sehogy sem akar, hogy rohadna meg! :icon7:

megtudod csinálni :)

pl csavarhúzó ,vagy sokaktól hallottam egy darab rongyot húz mögé és azzal

Elküldve

Kasztni nincs kirohadva alul? Esetleg klímából valahogy odafolyik a lé, mert nem tud lefolyni a csöpögtetőn?

kasztni nincs rohadás.Csak akor vizesedik a szönyeg mikor esik az esö.

Elküldve

kasztni nincs rohadás.Csak akor vizesedik a szönyeg mikor esik az esö.

Ajtó gumigéder. Esetleg.

Locsolj rá vizet, és nézd meg hol csöpög be. Így a legegyszerűbb szerintem.

• Like 1
Elküldve

megtudod csinálni :)

pl csavarhúzó ,vagy sokaktól hallottam egy darab rongyot húz mögé és azzal

Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá.

Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni.

Elküldve

Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá.

Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni.

Nekem eddig a rongy tekerés mindig bevált.

Elküldve

Nekem eddig a rongy tekerés mindig bevált.

Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy.

De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick:

Elküldve

Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy.

Ha a közepét húzod a csavarhúzóval, akkor lehet h összébb zár a cucc, viszont a rongy meg a végébe akard bele és "letekeri".

Elküldve

itt a szerelőnek van speciális le szedője csinálj ilyet.

Elküldve

Kicseréltem ma az ablakspricniket.Tényleg nem kell levenni a szélvédő aljáról az a takarót.Simán kilehet húzni alóla a műanyagot.Igaz hogy eltartott így is egy ideig,amíg leszedtem csapágylehúzóval a karokat.Aztán a cső sem jött le a spricniről,az egyik bele is tört a csőbe.Beletekertem egy lemezcsavart úgy tudtam kihúzni.A többit már megmelegítettem öngyújtóval.Aztán a spricni sem jött ki a helyéről úgy ütögettem ki egy kiskalapáccsal.Összerakásnál már minden oké volt.

Elküldve

Üdv! mit lehet ezzel kezdeni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00250_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

van valami módszer /kalapálás, melegítés, valami... / amivel ezt egyenesbe lehet hozni? mondták, hogy ledobná a festéket, de az nem nagy baj mert úgy is újra lesz fújva a lökhárítóval együtt.

továbbá:

most vettem észre, hogy törött a hűtőkeretem, ha kapcsol a venti, iszonyat hangja van. Lehet ezt műanyagheggeszteni, vagy újat kell venni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.