dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Megtekintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Mellénytéma. Azt hallottam, h azért tartják emberek a mellényt lát6ó helyen, mert, asszem, karácsony táján volt egy rendőrségi kirajzós, gépjárműellenőrzős akció, melynek keretében, akinél mindent rendben találtak, ilyen mellénnyel jutalmazták. Mit csinál erre a szemfüles magyar autós? Vásárol magának tescogazdaságos mellényt, hanyag eleganciával odalöki a kalaptartóra, v igényesen az üléstámlára szereli, és azt hiszi, h majd ha a rend őre megállítja, meglátván élénksárga/zöld - ahogy tetszik - mentőmellényét, mosolyogva, tisztelegve, szó - és ellenőrzés - nélkül továbbengedi, mondván, ya, magának már adtunk, így minden rendben, viszlát! Nem tom, Ti h vagytok vele, én nem vagyok rendőr-fan, de nem is utálom őket, pedig én is lettem túlkapás áldozata. Nem, nem megverés, v ilyesmi, de nem tartottam jogosnak a büntetést. Szal, engem alapból nem zavar, ha megállítanak, ellenőriznek. Azt gondolom, ezzel vhol én is védve vagyok. Legalább egy esély, h kiszűrik a "férgesét". Ha udvarias, én is tiszteletben tartom azt, h a munkáját végzi, néha kicsit elbeszélgetünk, főleg az autóról, általában nekik is tetszik. Meg kell látni az embert az egyenruha mögött. Némelyik a korosztályunk tagja! Egyszer, még a Swiftem volt - az sem éppen átlagos külsejű (GTi optika, csak, sajnos, nem a 100 lovas motorral), ültetve, 205-ös gumikkal..., szal, ellenőrzés után, aszongya a közeg: Nem lehetne egy olyan jó, kipörgetős elindulást?" Megtettem neki, hadd szórakozzon... :lol: Másik alkalommal meg (F kombi): lestoppol, és kérdi: "Ez az az Opel Rasta?" Na, már megint sokat dumálok...Sorry! :? Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hunnnnn vannak a képek ? Lássuk mááááááááááááááán :lol: :lol: ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hunnnnn vannak a képek ? Lássuk mááááááááááááááán :lol: :lol: ;) :( :D :D Mélykék - szólok remegő billentyűkkel -, tőlem kérded ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Dremu! Látni akarom a autód! Lehetőleg lájvba. V tegyél fel képeket! :lol: NeedForSpeed! Csodaszép a cabriod! Képeket! Találkozóóóóóóóóót!!!!!!! Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Na, már megint sokat dumálok...Sorry! :? Písz ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehoooooogy!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: ;) Örülünk ám, hogy itt vagy! :( Színt viszel az életünkbe! :color: :color: :color: :rr: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Mélykék - szólok remegő billentyűkkel -, tőlem kérded ezt? Nincs szerencséd, a válaszom : igen :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehoooooogy!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: ;) Örülünk ám, hogy itt vagy! :( Színt viszel az életünkbe! :color: :color: :color: :rr: Telo! Király ez a mikrofonfejű!... Azért ez sem rossz... :weedman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Aha... Mélykék, Te Jó Fej! Amiket küldtem Neked, azok már fent vannak, a többi, sajna, még a telefonomban, mert nincs az a drágajó infraport (csak a drágaszar van), amivel be tudnám vinni a cuccot a gépembe. Egyszerűen nem érzékeli a kapcsolatot ez a szutyok. A mai para az, h nem tudok a shifttel nagy E betűt írni, csak a caps lock-kal. Hát, így kell dolgoznom... Halmozottan hátrányos helyzetű, sanyarú sorsú gyerek vagyok. Csonka családban nőttem fel, nem volt bádogmoszkvicsom, nincs infrakapcsolatom, ráadásul még a shiftkise sem működik! Hát, élet ez??? :lol: Még szerencse, h a nagy Ő-höz nem volt szükségem a shiftre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 ....Amiket küldtem Neked, azok már fent vannak.... A te képeidet, a te hozzászólásodban még nem láttam :lol: Pedig pont ez lenne az üdvös, ha bármikor "meg tudnál mutatni" 1 képet a fórumon, amit érdemesnek tartasz erre :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 No nem egy cabrio! De azért nekem is teccik! :lol: http://dremu.uw.hu/Data/page.htm?1,0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hát, nesztek... :oops: átszerkesztettem.... - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Jól néz ki! CSinálok az enyémről is képeket! Hogy is teszed be a képeidet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Ajjaj,vmit csak elszúrtam! Miért nem csak a címek jelentek meg? S miért csak 2 kép? És úúútálom, h vízszintesen is lett gördítősáv! Miattam!!! Heeelp!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Nekem nincs visszintesen semmi...... Hogy a rákba teszed be a képed? Ha mondjuk a "c:/autom.jpg" az elérési ut? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2005 megoldva :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Ajjaj,vmit csak elszúrtam! Miért nem csak a címek jelentek meg? S miért csak 2 kép? És úúútálom, h vízszintesen is lett gördítősáv! Miattam!!! Heeelp!!! Király, alakul :wink: Ez szerepel a hozzászólásodban : [!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg [/!img][!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg[!/img][!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg[/!img] Így lenne a helyes : [!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg[/!img] [!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg[/!img] [!img]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg[/!img] felkiáltójelek nélkül persze Kép "webes elérése" és a "tag"-ek között ne legyen leötés + egy sorba lehetőleg 1 kép :wink: Írd át a hozzászólásod és jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2005 már átirtam.... ilyenre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 már átirtam.... Jahh, az én is megtehettem volna, de attől ő nem fogja látni, hogy mi volt a probléma :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Nekem nincs visszintesen semmi...... Hogy a rákba teszed be a képed? Ha mondjuk a "c:/autom.jpg" az elérési ut? Rákba ugyan nem tudom hogy tesz be képet, de fóriumra továbbra is csak a webről lehet képet beilleszteni egy hozzászólásba, saját gépről csak avatart lehet feltölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 TEST hátha sikerül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 HÁháháháhÁHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Sikerült :lol: :lol: ;) Nagy lépés ez előre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Ha a végére nem rakom az (img) szöveget akkor is berakja a képet vajon? Nos nézzük.... http://dremu.uw.hu/Opel.jpg odateszi magától is :lol: levettem linkkre... - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2005 mekkora motor van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Ha az enyémét kérded uhu! Akkor 1.4 16V :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts