redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hi, Redline! A zenekar neve Re-G (ejtsd:redzsí). Bővebb infó a honlapunkon: nem kell bemutatni ismerem (ismerlek) :lol: hallottam is már pl asszem Szigeten jul 2. ZP telefonba felirva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit! De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit!ottleszünk :wink: De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is... NE!!! amikor ott voltatok hátul az Afrika falu mellett az mindent überelt! igaz, hogy voltunk vagy 10-15en összvissz de a hangulat mindent vitt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit! De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is... A Tietekre természetesen mindenképp elmennék. Megtörném a tradíciómat... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Telo, kedves Tőled! :lol: T. Rendszergazda! A Fórum időjelzője le van maradva 1 órával. Tudnál lépni az ügyben? Köszi. Redline! Mikor voltál Sziget-bulin? Ismerhetlek személyesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 T. Rendszergazda! A Fórum időjelzője le van maradva 1 órával. Tudnál lépni az ügyben?GMT+2-ra kell állítani és lesz neked nagy jó Redline! Mikor voltál Sziget-bulin? Ismerhetlek személyesen? minden évben kinn vagyok...de asszem 2-3 éve hallgattalak Titket személyesen szinte tuti hogy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Red, köszi. Mondd, h analfabéta vagyok, de én még mindig nem értem, h működik ez az idézősdi! Kérlek, világosíts fel, de olyan jó szájbarágósan! Köszi! Sziget: idén - ha minden klappol - aug. 15-én (hétfő) játszunk az Afrika Színpadon. De nem akarom itt állandóan magunkat reklámozni, Fejek. Még valaki esetleg rossz néven veszi... A honlapunkon minden infót megtaláltok rólunk. Azért jólesik az érdeklődés! :lol: Inkább írjatok Magatokról! Persze, ha publikus és megosztanátok velem... Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2005 Inkább írjatok Magatokról! Persze, ha publikus és megosztanátok velem... Písz itt nézelögy egy picit :lol: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 itt nézelögy egy picit :lol: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57 sőt Te is irj oda magadról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 KIi tudja mit állitotam el ,hogy a jobb felső sarokban megjelenik a szerkeszt felirat???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 ....még mindig nem értem, h működik ez az idézősdi! Kérlek, világosíts fel, de olyan jó szájbarágósan! Köszi!.... Bár nem Norbi vagyok de - :lol: - : Kérdezz mert, ha nem tudom mi volt a gond az elöző idézése magyarázattal, akkor nem tudok segíteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 a saját hozzászólásaidat szerkesztheted Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 a saját hozzászólásaidat szerkesztheted Jó de ,hogy tudom eltüntetni ? Amit elküldtem már nem akarom szerkeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Jó de ,hogy tudom eltüntetni ? Amit elküldtem már nem akarom szerkeszteni. de a lehetőséged megvan rá és meg is marad de ez itt elég off az van és lesz is, ez a fórum ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Bár nem Norbi vagyok de - :lol: - : Kérdezz mert, ha nem tudom mi volt a gond az elöző idézése magyarázattal, akkor nem tudok segíteni :wink: Ez 1 próba, h értettelek-e... :? :shock: :lol: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ez 1 próba, h értettelek-e... :? :shock: :lol: Peace Megy ez :wink: ;) :( :D :D :D Ha már ennyire belejöttél : most kérjük szépen a képeket ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Eddig yo, de azt h csinálod, h csak 1 részletet idézel 1 hozzászólásból? Szólj, ha nagyon unod a kérdezősködésem, én már küldeném magam a francba... Azért köszi! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mélykék, ne szívass!!!! Aszontátok, nem lehet saját gépről képeket felrakni!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én ezt sose fogom megtaulni... :evil: :shock: Azért próbálkozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Eddig yo, de azt h csinálod, h csak 1 részletet idézel 1 hozzászólásból? Szólj, ha nagyon unod a kérdezősködésem, én már küldeném magam a francba... Azért köszi! Üdv.Hát a két "tag" közé azt rakod be, amit szeretnél viszontlátni más hozzászólásából :wink: Tehát. Ez 1 mondat. Ez mégegy Ha nekem ebből csak az kell, "Ez 1 mondat", akkor a többi rész törlése után az marad : (quote="Rastalos_akár_ez_is_írhatta_volna")....Ez 1 mondat....(/quote) És utánna írhatod, amit te szeretnél erre reagálni :wink: ui: persze kapcsos zárójellel a tag-ek nyitása zárása Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mélykék, ne szívass!!!! Aszontátok, nem lehet saját gépről képeket felrakni!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én ezt sose fogom megtaulni... :evil: :shock: Azért próbálkozom... Dehogy :lol: Helytálló, amit mondtál, de ugye én elküldtem neked, hogy hova töltöttem fel a kocsidról készült képeket, tehát már meg tudod jeleníteni a hozzászólásodban :wink: Nézd meg az üzenetet van 3 kattintható sor. Ha egyesével beilleszted a tag-ek közé akkor már látni is fogod a hozzászólásodban :lol: Képek esetén a nyitó "tag" : (img) záró "tag" (/img) ui: szokásos cserével működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Kéne csinálni egy hogyan használjuk a forumot topicot. Mondjuk kicsit olyan lenne, mint az értelmező kéziszótárban az értelmező kéziszótár definíciója, de azért bizti hasznos lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke Ha elküldöd a mailcímemre a képeket, akkor felpakolom Neked a netre, aztán belinkelem. Ha gondolod... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke Ne csináld már semmi problematic ! :wink: Itt vannak a képeid : http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg Ha meg akarod jeleníteni ezeket a fórumon akkor : (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) Csak kapcsos zárójellel, a tag-ek elején és végén. Prósza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ha elküldöd a mailcímemre a képeket, akkor felpakolom Neked a netre, aztán belinkelem. Ha gondolod... :roll: Megint nem figyelsz :wink: :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts