uhuhu Elküldve Június20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2005 kőtöz budapest közelébe! és akkor nem maradsz le semmiről.... vagy mi menjünk debrecenbe?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én meg most nézem csak nyuszifül aláírását... :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 kőtöz budapest közelébe! és akkor nem maradsz le semmiről.... vagy mi menjünk debrecenbe?? :roll: mondtam az embernek keresen állást, de nem tetszett neki az ötlet :lol: mér, most is lesz itt nagy banzáj, Vekeri-tavi fesztivál, de különben sem fontos pont ide jönnötök, csak néha kicsit közelebb, mert itt nem mozgolódnak az emberek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én meg most nézem csak nyuszifül aláírását... :roll: :oops: hát ez az te gaz, így vigyázol a szekció-tagodra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2005 mondtam az embernek keresen állást, de nem tetszett neki az ötlet :lol: mér, most is lesz itt nagy banzáj, Vekeri-tavi fesztivál, de különben sem fontos pont ide jönnötök, csak néha kicsit közelebb, mert itt nem mozgolódnak az emberek :lol: milen ember??? a teló??????? :shock: vagy nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 hát ez az te gaz, így vigyázol a szekció-tagodra? :lol: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 milen ember??? a teló??????? :shock: vagy nem??? igen, neki említettem, félig komolyan egyik nap :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 igen, neki említettem, félig komolyan egyik nap :? Őőőőőőőőőőőőőőőőő.... Igen................. :oops: :oops: :oops: Milyen munkát szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Milyen munkát szeretnél? na ne mán....mint aki nem ismer.....átmegyek pü-be ott majd kapsz, te egy estét adok szabadnak, s máris elfelejted ki vagyok....mi volt abban a kolbászban :?: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 na nahát....mint aki nem ismer.....átmegyek pü-be ott majd kapsz, te egy estét adok szabadnak, s máris elfelejted ki vagyok....mi volt abban a kolbászban :?: :lol: :wink: Ajaj..... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Folyamatosan Re-G-éket hallgatom. Tök jók! :lol: Busz... dub at 1-st sight... maradok... busz... dub at first.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nemár, Nyuszifül, azért, mert Te messze lax, kajálni még kell... :lol: Viccelek! De itt a nyár! Szervezzünk laza kirándulást! Mi bajunk lehet? Azonban az óbudai fanokkal egy-két esti parkolóbeli dumálás simán összejöhet... Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nemár, Nyuszifül, azért, mert Te messze lax, kajálni még kell... :lol: Viccelek! De itt a nyár! Szervezzünk laza kirándulást! Mi bajunk lehet? Azonban az óbudai fanokkal egy-két esti parkolóbeli dumálás simán összejöhet... Písz jól van na, nem úgy gondoltam, csak olyan rossz hallgatni, hogy itt-ott összefuttok, én meg gubbasztok egyedül, mert az itteni astrások nem foglalkoznak iylesmivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Köszi, Telo, látom, sikerült 1 kis színt hoznom az életetekbe... :lol: Majd gyertek el a koncertjeinkre is! Remek kis reggae-partyk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Köszi, Telo, látom, sikerült 1 kis színt hoznom az életetekbe... :lol: Majd gyertek el a koncertjeinkre is! Remek kis reggae-partyk... Feltétlen megyünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nyuszifül, pörgesd fel a helyi Astrás életet! Csak ügyesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Feltétlen megyünk! :( modja az, aki saját bevallása szerint nem koncertjáró :lol: :lol: ami persze nem igaz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 jól van na, nem úgy gondoltam, csak olyan rossz hallgatni, hogy itt-ott összefuttok, én meg gubbasztok egyedül, mert az itteni astrások nem foglalkoznak iylesmivel :lol: De azt mondatd, kezd szerveződni ott vmi... Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 De azt mondatd, kezd szerveződni ott vmi... Nem? igen, csak tudod, nem akarok tolakodó sem lenni, mert még vki félreérti, pláne, hogy nőszeméyl az illető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 modja az, aki saját bevallása szerint nem koncertjáró :lol: :lol: ami persze nem igaz :wink: Nem szoktam nagy arénás koncertekre járni... :roll: Így gondoltam... :D Kis koncertek jöhetnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nem szoktam nagy arénás koncertekre járni... :roll: Így gondoltam... :lol: Kis koncertek jöhetnek... mindenáron kötekedsz :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mi a "nagy aréna"? Népstadion? BS? A legnagyobb "arénás" nekünk a Sziget, ill. a Zöld Pardon. Utóbbi időpontja júli. 2. Aki bújt, aki nem, mi ott leszünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mi a "nagy aréna"? Népstadion? BS? A legnagyobb "arénás" nekünk a Sziget, ill. a Zöld Pardon. Utóbbi időpontja júli. 2. Aki bújt, aki nem, mi ott leszünk... :lol: Igen, igen, olyasmire gondoltam, mint a BS, illetve kimondottan nagy show-kra, amikért mondjuk 5 ezer ft-nál többet kell fizetni. ZP-be szoktam járni pl. Viszont Szigeten nem voltam még... :oops: :oops: Kövezzetek! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Igen, igen, olyasmire gondoltam, mint a BS, illetve kimondottan nagy show-kra, amikért mondjuk 5 ezer ft-nál többet kell fizetni. ZP-be szoktam járni pl. Viszont Szigeten nem voltam még... :oops: :oops: Kövezzetek! :roll: én már voltam be-be :lol: de ne félj, nem bántalak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Utóbbi időpontja júli. 2. Aki bújt, aki nem, mi ott leszünk... :lol: Jóli 2-án akkor megnézünk titeket... :lol: Jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts