kobraCode Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok, érdekel valakit e két dokumentum? Mert akkor felteszem megosztásra. Én ebből szoktam megnézni ha valamit szét szeretnék szedni... OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol.pdf OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_kapcs_rajzok.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok, érdekel valakit e két dokumentum? Mert akkor felteszem megosztásra. Én ebből szoktam megnézni ha valamit szét szeretnék szedni... OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol.pdf OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_kapcs_rajzok.pdf Engem nagyon is! Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok, érdekel valakit e két dokumentum? Mert akkor felteszem megosztásra. Én ebből szoktam megnézni ha valamit szét szeretnék szedni... OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol.pdf OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_kapcs_rajzok.pdf A kapcs. rajzos rész igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Sziasztok, érdekel valakit e két dokumentum? Mert akkor felteszem megosztásra. Én ebből szoktam megnézni ha valamit szét szeretnék szedni... OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol.pdf OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_kapcs_rajzok.pdf Engem érdekelne mindkettő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 (edited) Sziasztok, a két doksit innen lehet letölteni(szerk: feltettem másik helyre az elsőt lassúnak tartottam): http://www.4shared.com/office/f-k_wq7w/OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_ma.html? http://www.4shared.com/office/M5V1X6O9/OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_kapcs.html? Ha nem menne a letöltés, jelezzétek, felteszem máshova! Módosítva December10, 2012 : kobraCode Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Sziasztok, a két doksit innen lehet letölteni(szerk: feltettem másik helyre az elsőt lassúnak tartottam): http://www.4shared.c...ald_98_ma.html? http://www.4shared.c...ald_kapcs.html? Ha nem menne a letöltés, jelezzétek, felteszem máshova! Lehet én vagyok a sötét, de nem sikerült letölteni. Segítesz valami magyarázattal a kezeléshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Lehet én vagyok a sötét, de nem sikerült letölteni. Segítesz valami magyarázattal a kezeléshez? Regisztrálás után letölthető...Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Sziasztok, a két doksi innen regisztráció nélkül tölthető: https://docs.google.com/open?id=0B88tAjXxEC-jNzllbGM2UlhmbHM https://docs.google.com/open?id=0B88tAjXxEC-jUk9Fbk5TRGFqVHM Ha kell még van egyéb autótípushoz is, csak meg kell keressem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Egész jól áll neki a duck-tape :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
casanovak Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Helló! Érdeklödnék ,hogy az ablaktörlő fokozat kapcsolÓ relé cserélhertő , és merre találom???Ua. is az első fokozatt csak felfelé töröl és megáll ,nem megy vissza csak ha a köv. periodikus inditást észleli.Tipus Astra G 1.7 td.2002 évjárat.Többi mind rendesen üzemel. És ha cspergél az eső nem szeretem hogy egyfolytában töröl az ablaktörlő. Segitséget várok Köszi elöre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 igen, kék színű azt hiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Egész jól áll neki a duck-tape :unsure: Nem nézted meg a 18-ba a lökhárítót amit belinkeltem?Vagy ez az ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Nem nézted meg a 18-ba a lökhárítót amit belinkeltem?Vagy ez az ? :) Ez a gyári csak kicsit kipofoztam :blush: Amit linkeltél avval csak az a baj hogy nem fényezett (ha bár a képen úgy látszik) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Egyébként szembenállva baloldalon alul van a lökös mögött két tölcsér, azok micsodák? itt szívna be az utastér ventillátor? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Egyébként szembenállva baloldalon alul van a lökös mögött két tölcsér, azok micsodák? itt szívna be az utastér ventillátor? :blink: Duda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Egyébként szembenállva baloldalon alul van a lökös mögött két tölcsér, azok micsodák? itt szívna be az utastér ventillátor? :blink: az a duda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 az a duda. Mind a kettő? :blink: Amelyikre megy villany az picit meghajlott, de működik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Mind a kettő? :blink: Amelyikre megy villany az picit meghajlott, de működik :) Igen, azok párban szoktak lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Van valakinek ötlete hogy mihez nyúljak ha néha nem világit a fűtés kapcsolók izzója. Álltalában ha felpofozom a boxxot akkor megint világit. Valami kontakt hiba lehet de idegesítő hogy tök sötét ott középpen. Ha kiveszem a kis fiókot alóla és benyúlok a vezetékekhez hiába mozgatom semmi változás. Hány izzó lehet benne? Ha egynél több akkor biztos nem az izzóval van a baj. Olvastam hogy kétféle létezik ebből is. Alvázszám alapján németben csinálták 2004-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Van valakinek ötlete hogy mihez nyúljak ha néha nem világit a fűtés kapcsolók izzója. Álltalában ha felpofozom a boxxot akkor megint világit. Valami kontakt hiba lehet de idegesítő hogy tök sötét ott középpen. Ha kiveszem a kis fiókot alóla és benyúlok a vezetékekhez hiába mozgatom semmi változás. Hány izzó lehet benne? Ha egynél több akkor biztos nem az izzóval van a baj. Olvastam hogy kétféle létezik ebből is. Alvázszám alapján németben csinálták 2004-ben. Igen, kétféle van, itt le van írva hogy tudod megállapítani, hogy neked melyik van: https://sites.google...n-e-az-aut-ban- A delphi-ben van két izzó hátul, ennél ki kell venni a középkonzolt izzócseréhez, a behr-ben egy izzó van a középső tekerő alatt. Ebben a tekerőgomb lehúzásával elvileg lehet cserélni. Ha neked behr van, akkor sanszos, hogy csak izzóhiba (de delphinél is, lehet az egyik már korábban kiment), elszakadt az izzószál, de ha megütöd összeér és világít a következő kikapcsolásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Mozog a baloldali tükörlapom. Az alatta lévő műanyag laptól vált el. Milyen ragasztóval lehet visszaragasztani? Fűthető tükör! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Mozog a baloldali tükörlapom. Az alatta lévő műanyag laptól vált el. Milyen ragasztóval lehet visszaragasztani? Fűthető tükör! Próbáld meg Fbs sel. Az bírja a hideget és meleget is és nem túl rideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Próbáld meg Fbs sel. Az bírja a hideget és meleget is és nem túl rideg. Viszont ecetes oldószere van és attól tartok, hogy a tükör hátlapját megkezdi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok, használ valaki úgy gyári ülésfűtést hogy üléshuzat is van fent neki? Átfűti rendesen az ülést? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Viszont ecetes oldószere van és attól tartok, hogy a tükör hátlapját megkezdi! Én ezt javaslom. -60- 180 C fokig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts