Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Vicc ez az egész. főleg a jogász válasza is. csak az a baj, hogy minden ilyennek mindig az a vége, h fizess. én remélem h a srác talál egy olyan ügyvédet, aki a felhozott dokumentumok mellett elvállalja. mert ok, a 30as tábla meglétét/hiányát nem tudja a srác bizonyítani, de van mellette 100 hiba a rendőrségi eljárásban.

Elküldve

hát azzal bakot lőttem .. egyenlőre semmi

az a terv hogy veszek még egyet majd vissza megyek hogy hiányzik 1 ...

nincs jobb ötletem .. :(

vagy lefosom

Az volt már,hogy a veztengely kipuff oldali lefogatócsavarokat ellenőrizd le rajta? :icon1:

Elküldve

Az volt már,hogy a veztengely kipuff oldali lefogatócsavarokat ellenőrizd le rajta? :icon1:

:D :D :D

igaz hogy láncos ez is ... :)

de ennél ilyen nyűg ,vagy nem tudok róla :)

Elküldve

Sziasztok!

Gyertyát kellene cserélnem a kocsiban,csak nem tudom,hogy milyet vegyek bele.Mármint azt tudom hogy GM-et.1 vagy 2 pólusú kell bele?(Z16XE)Az egyik szerelő azt mondta mindegy milyet veszek bele.A másik meg azt,hogy a 2 pólusú nem jó bele,mert tönkreteszi a trafósort,ugyanúgy mint a nem időben cserélt gyertya.58 ezernél volt cserélve szervízkönyv szerint,most 113 ezer van benne.

Elküldve

Sziasztok!

Gyertyát kellene cserélnem a kocsiban,csak nem tudom,hogy milyet vegyek bele.Mármint azt tudom hogy GM-et.1 vagy 2 pólusú kell bele?(Z16XE)Az egyik szerelő azt mondta mindegy milyet veszek bele.A másik meg azt,hogy a 2 pólusú nem jó bele,mert tönkreteszi a trafósort,ugyanúgy mint a nem időben cserélt gyertya.58 ezernél volt cserélve szervízkönyv szerint,most 113 ezer van benne.

Hali!

Data szerint GM gyújtógyertya (Bosch) FLR8LDCU és kétpólusú igen.

katalógus szám.: 12 14 000,

GM szám.: 9195109

http://img23.imagesh...0/candellla.jpg

itt írja is a "kompatibilis" motorkódokat.

FLR8LDCU.

Zastosowanie:

Agila

z silnikami : Z10XE, Z12XE,

Antara

z silnikiem Z24XE

Astra

z silnikami: 14NV, 14SE, C14SE, C14NZ, X14NZ, X14XE, 16LZ2, 16NZ2, 16NZR, C16NZ, X16SZR, C16SE, X16XEL,

C18XE, C18SEL, X18XE, C18XEL, C20NE, C20XE, X20XEV

Astra G

z silnikami: X12XE, Z12XE, X14XE, X16SZR, C16SEL, X16XEL, Z16XE,

X18XE1, Z18XE,Z18XEL, X20XER, X20XEV, Z16YNG, , Z20LET Z14XEP,

Astra J

z silnikami: A14XER, A16XER, A16LET,

Calibra

z silnikami: C20NE, C20XE, X20XEV, C25XE, X25XE,

Corsa B

z silnikami: X10XE, 12NZ, C12NZ, X12SZ, X12XE,C14NZ, X14SZ, C14SE, C14SEL, X14XE, C16SEL, C16XE, X16XE,

Corsa C

z silnikami: Z10XE, Z12XE, Z14XE, Z16SE, Z18XE,

Meriva

z silnikami: Z16SE, Z16XE, Z18XE,

Tigra I

z silnikami: X10XE, 12NZ, C12NZ, X12SZ, X12XE,C14NZ, X14SZ, C14SE, C14SEL, X14XE, C16SEL, C16XE, X16XE,

Zafira A

z silnikami: X12XE, Z12XE, X14XE, X16SZR, C16SEL, X16XEL, Z16XE,

X18XE1, Z18XE,Z18XEL, X20XER, X20XEV, Z16YNG, , Z20LET Z14XEP.

Oryginalna część Opel-GM

numer katalogowy 12 14 000,

numer GM 9195109

Elküldve

Hali!

Data szerint GM gyújtógyertya (Bosch) FLR8LDCU és kétpólusú igen.

Jól írod: FLR8LDCU !! Csak most már ez van FLR8LDCU+

A "+" annyit jelent, hogy az elektródák anyaga réz.

Nekem ez volt benne gyárilag.

Azt a szerelőt aki ekkora marhaságot mond pedig jól elkerülném!

Elküldve

Sziasztok!

A másik meg azt,hogy a 2 pólusú nem jó bele,mert tönkreteszi a trafósort,ugyanúgy mint a nem időben cserélt gyertya.58 ezernél volt cserélve szervízkönyv szerint,most 113 ezer van benne.

Hát érdekes a tudása, ne hallgas rá, s kerüld el messziről az ilyen szerelőt... miért tenné tönkre? :icon11:

Elküldve

Köszi!

Akkor veszek bele olyat ami bele való.Majd viszem a forgalmit a motorszám miatt.Az én szerelőm azt mondta,hogy bele lehet tenni a 2 polusút.A kollégámnak is Astrája van csak 1.4-es.(Z14XE)Neki mondta a szerelője,hogy nem jó bele a 2 polusú.Én azt nem ismerem hála istennek,így elkerülni se tudom:)valamit magyarázott a kollégám,hogy mit mondott neki a szerelő,de akkor hülyeséget beszélt ez a lényeg.

Elküldve

Köszi!

Akkor veszek bele olyat ami bele való.Majd viszem a forgalmit a motorszám miatt.Az én szerelőm azt mondta,hogy bele lehet tenni a 2 polusút.A kollégámnak is Astrája van csak 1.4-es.(Z14XE)Neki mondta a szerelője,hogy nem jó bele a 2 polusú.Én azt nem ismerem hála istennek,így elkerülni se tudom:)valamit magyarázott a kollégám,hogy mit mondott neki a szerelő,de akkor hülyeséget beszélt ez a lényeg.

küld át privibe a számokat és megmondom ;)

Elküldve

Köszi!

Októberben én is cserélem majd a gyergyákat. Amikor ellenőríztük a leszorító csavarokat, kivettük az első gyegyát, megtekintésre. Egy pólusú van benne. Gépkönyv szerint 4 év vagy 60e km a csereintervallum. Nekem most lesz 4 éves az autó. Cseréljem vagy nem lényeges? Az állapota szerelő szerint tökéletes volt.

Elküldve

Októberben én is cserélem majd a gyergyákat. Amikor ellenőríztük a leszorító csavarokat, kivettük az első gyegyát, megtekintésre. Egy pólusú van benne. Gépkönyv szerint 4 év vagy 60e km a csereintervallum. Nekem most lesz 4 éves az autó. Cseréljem vagy nem lényeges? Az állapota szerelő szerint tökéletes volt.

Mennyi km van benne?

Elküldve

azért a z14xe-t és a z14xep-t ne vegyük egy kalap alá

két különböző motor ;)

a z14xep-be 1214031 való ... és semmi más :),legjobb ,legolcsóbb :)

Elküldve

Az az első lökös az olyan mint Darth Vader sisakja... meg a fényszóró is érdekes (mé'nem gyári projektoros akkor már?). A többivel nincs bajom. Szumma 6/10, mondjuk.

Elküldve

Pontozás 10es skálán. Hajrá ;)

Ez véletlenül nem Chevrolet Astra?

Mintha annak lenne ilyen érdekes (számomra kicsit csúnya) lököse,és középen megtört gépháztetője.

De lehet,hogy tévedek.

Elküldve

Az az első lökös az olyan mint Darth Vader sisakja... meg a fényszóró is érdekes (mé'nem gyári projektoros akkor már?). A többivel nincs bajom. Szumma 6/10, mondjuk.

nekem is ez szúrt szemet ...a lámpa...

a többi rendben van :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.