tgabika76 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 https://picasaweb.go...CNzC2suP_en19QE az új szerelem :) Oké hogy szerelem, de csak plátói vagy meg is vetted? Ez mi amúgy, Z28NET, Z28NEL, vagy Z32SE? (GTS V6-ból van még ugyan dízel is, de LPG fanként nem hinném hogy olyat linkelsz be... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Oké hogy szerelem, de csak plátói vagy meg is vetted? Ez mi amúgy, Z28NET, Z28NEL, vagy Z32SE? (GTS V6-ból van még ugyan dízel is, de LPG fanként nem hinném hogy olyat linkelsz be... :D ) ha minden jól megy akkor a héten elhozom :) Z28NET van benne... :) a legkisebb teljesítményű (van az szoftver amitől nem az lesz :D ,de ez is brutál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Van ízlésed, Báttya! Mennyibe fáj egy ilyen? Valószínűleg meg kell kicsit pótolni az Astrát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Van ízlésed, Báttya! Mennyibe fáj egy ilyen? Valószínűleg meg kell kicsit pótolni az Astrát! éphogycsak meg kell toldani :) hááát 2.8 ... de 2007es és full felszereltségű és 110ekm tutira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 de 2007es és full felszereltségű és 110ekm tutira... mondjuk ez a kettő pont visszalépés a piroskához képest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 https://picasaweb.go...CNzC2suP_en19QE az új szerelem :) LIKE! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 mondjuk ez a kettő pont visszalépés a piroskához képest :) a piros 2007.9 gyártották a vekit 2007.1 azaz 8 hónappal öregebb :) a plusz 36ekm az lópikula annál a mocinál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 a piros 2007.9 gyártották a vekit 2007.1 azaz 8 hónappal öregebb :) a plusz 36ekm az lópikula annál a mocinál :) jóvanna ;) csak szép nagy tartály legyen benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Sziasztok! Ha valaki ismeri, vagy netán jár erre a HWS-708, akkor szóljatok neki, hogy a bal hátsó lengéscsillapítója KO. Fehér G Astra kombi. Üdv Xenof Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 https://picasaweb.go...CNzC2suP_en19QE az új szerelem :) Úúúúbazzzz! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 na az a Vectra .... azzzz gyilok! :D húbakker... Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Sziasztok! Nagyon nem ide tartozik, ez egy kis általam fellelt érdekesség. Rég nem játszottam már, de most lehet ismét fogok ha időm engedi :) OFF.: A "kis kedvencünk" szerepel egy 2010es számítógépes játékban, de nem is akármilyen titulusban. A fő-fő ellenség legyőzését követően kapjuk meg e csodás autót. Személyem szerint nagy szó egy ilyen relatíve új játékban pont astra g a csúcs, örülök neki meg minden, hihetetlen a sok új audi meg "nem a földön járó autók világában". Csak nem?!! a játék kiadó is nagy astra g fan lenne ? :P OFF. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 hehe. A Gran Turismo és Forza sorozatban évek óta majd az összes opelel mehetsz, csak vauxhall esetleg chevrolet néven kell keresned és még nürburgring is van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OuUSXO7S9uc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Látom az aláírásban már változott az autó típus. :) a T az miért sárga? mit tud a szín? áthoztam :) fogalmam sincs :),a hátulján is sárga ... gondolom a turbo miatt.. na de ennek utána nézek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 áthoztam :) fogalmam sincs :),a hátulján is sárga ... gondolom a turbo miatt.. na de ennek utána nézek :) hogy sárguljunk az irigységtől :) Eccer majd megnézném élőben is, ha összeszoktatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 áthoztam :) fogalmam sincs :),a hátulján is sárga ... gondolom a turbo miatt.. na de ennek utána nézek :) Hát akkor balesetmentes közlekedést az új gépsárkányhoz! Csak óvatosan, nehogy szétszaladjon a ménes! LPG megy ebbe is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Hát akkor balesetmentes közlekedést az új gépsárkányhoz! Csak óvatosan, nehogy szétszaladjon a ménes! LPG megy ebbe is? köszi :) megpróbálom ésszel használni :) szerintem igen, valszeg megvárom hogy mi lesz ez gáz árával... hogy érdemes lesz-e egyébként a z28net szelepei nátriummal van töltve emiatt 80-120 fokkal hűvösebb mint a normál szelep :) az kb annyi mint amivel az lpg magasabb hőmérsékleten ég, tudom most lehet azzal jönni hogy az a nagy terhelés miatt van úgy megcsinálva ... de ki az a jószág aki annyira üti az a motort itthoni körülmények között ?? :D :D HA betartja az ember a sebesség határokat ,és nem mindig tiltásig üti akkor akkor nincs vele baj gázüzemen 6.ba 130-140nél 2500 fordulat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 köszi :) megpróbálom ésszel használni :) szerintem igen, valszeg megvárom hogy mi lesz ez gáz árával... hogy érdemes lesz-e egyébként a z28net szelepei nátriummal van töltve emiatt 80-120 fokkal hűvösebb mint a normál szelep :) az kb annyi mint amivel az lpg magasabb hőmérsékleten ég, tudom most lehet azzal jönni hogy az a nagy terhelés miatt van úgy megcsinálva ... de ki az a jószág aki annyira üti az a motort itthoni körülmények között ?? :D :D HA betartja az ember a sebesség határokat ,és nem mindig tiltásig üti akkor akkor nincs vele baj gázüzemen 6.ba 130-140nél 2500 fordulat :) Szia Mc-elek! Gratula az "új" géphez!Sok baleset mentes km-ert kívánok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 köszi :) megpróbálom ésszel használni :) szerintem igen, valszeg megvárom hogy mi lesz ez gáz árával... hogy érdemes lesz-e egyébként a z28net szelepei nátriummal van töltve emiatt 80-120 fokkal hűvösebb mint a normál szelep :) az kb annyi mint amivel az lpg magasabb hőmérsékleten ég, tudom most lehet azzal jönni hogy az a nagy terhelés miatt van úgy megcsinálva ... de ki az a jószág aki annyira üti az a motort itthoni körülmények között ?? :D :D HA betartja az ember a sebesség határokat ,és nem mindig tiltásig üti akkor akkor nincs vele baj gázüzemen 6.ba 130-140nél 2500 fordulat :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_2.8_v6_opc_a_vadallat-5972825 Elek! Ebben is a z28net moci van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 http://www.hasznalta...adallat-5972825 Elek! Ebben is a z28net moci van? igen ebbe is :) két dolog miatt nem ezt választottam : -feltűnő -nincs ülésfűtés tudom ezek hülye indokok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 igen ebbe is :) két dolog miatt nem ezt választottam : -feltűnő -nincs ülésfűtés tudom ezek hülye indokok :) Az extrák felsorolásában benne van az ülésfűtés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Az extrák felsorolásában benne van az ülésfűtés! akkor feltűnőség a hiba oka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Az extrák felsorolásában benne van az ülésfűtés! akkor az nem gyári :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts