Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Jó reggelt uraim/hölgyeim! :lol: Kérdés: Nekem ki van szedve a katalizátorom és egy egyszerű cső van helyette!! Nos ha a KPM-s megállít akkor gondolom rossz lesz a CO-m nem? És akkor mit fognak csinálni velem? Pénz bünti? Volt már valaki ilyen szitkóban? ;) :lol: Ezek szerint nem vagy egy környezetvédő fazon Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Igy vettem waze! De már csak a heggesztő fazont várom és bent lesz a kata! A kérdésre senki nem tudja a választ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 passz, de szerintem forgalmit elveszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ...... waze Már ma megkeresem a heggi manust! :lol: Figyó az autó le van ültetve 6 cm-ert a KPM-re fel sem tudok álni mert leszakadt az eleje akkor mi van? Nem tudod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ...... waze Már ma megkeresem a heggi manust! :lol: Figyó az autó le van ültetve 6 cm-ert a KPM-re fel sem tudok álni mert leszakadt az eleje akkor mi van? Nem tudod? :lol: passz, arra szerintm nincs szabály milyen magasnak kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Figyó Amusing! Neked pöc röff megy a kulcs a kormányon lévő indító zárba? Nekem néha nem ugrik ki amikor kiveszem! Tehát a magnó bekapcsolva marad meg nem lehet bezérni a távzáróval! Befújtam sprével de nem sok változott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2005 innen nem megy senki a szelidi tóra kecskeméti talira?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 innen nem megy senki a szelidi tóra kecskeméti talira?????? én még agyalok rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 én még agyalok rajta sziasztok ! megjöttem egy kávé idejére....a Szelidi Röfi jól hangzik.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 sziasztok ! megjöttem egy kávé idejére....a Szelidi Röfi jól hangzik.... :wink: szia, mész :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 kávé idejére....a Szelidi Röfi jól hangzik.... :wink:szia, mész :?: még csak ott tartok h jól hangzik :wink: de érik bennem a gondolat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 szia, mész :?: még csak ott tartok h jól hangzik :wink: de érik bennem a gondolat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 sziasztok ! megjöttem egy kávé idejére....a Szelidi Röfi jól hangzik.... :wink: Én 1 napra mennék, ha mennék... de még sajnos én sem tom, hogy lesz a júliusom. Viszont a mostani jún 25-26-i MVOK talira lehet, hogy benéznék kecsóra 1 napra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Én 1 napra mennék, ha mennék... de még sajnos én sem tom, hogy lesz a júliusom. Viszont a mostani jún 25-26-i MVOK talira lehet, hogy benéznék kecsóra 1 napra... menjünk együtt Koma ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 menjünk együtt Koma ! :wink: még most látom az aláírásodat, na ne röhögtess te kis OBI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 még most látom az aláírásodat, na ne röhögtess te kis OBI :lol: OBI VAN KENOBI !!!!!! az erő velünk van ! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 menjünk együtt Koma ! :wink: Mármint MVOK-ra? Ha gondolod mehetünk együtt... De vissza nem biztos hogy tudlak hozni, mert én onnan Pécs fele megyek tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Mármint MVOK-ra? Ha gondolod mehetünk együtt... De vissza nem biztos hogy tudlak hozni, mert én onnan Pécs fele megyek tovább... akkor megyünk együtt két kocsival :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 MijazazOBI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 MijazazOBI? http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=840&start=855 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=840&start=855 Áhááááááááááááááááááá :roll: :wink: :lol: Hajrá OBI!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Áhááááááááááááááááááá :roll: :wink: :lol: Hajrá OBI!!!! :twisted: elváltam!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Csatlakozol hozzánk Telo ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Csatlakozol hozzánk Telo ? :wink: ezek szerint mégsincs veletek az erő, hamár toboroztok? :lol: az O.B.I gyenge harmat felszárítja nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ezek szerint mégsincs veletek az erő, hamár toboroztok? :lol: az O.B.I gyenge harmat felszárítja nap Drágám ez nem igy van....csak létszámbővítés... 8) de a helyedben lapulnék mint Nyüszi a fűben mert ha jól emlékszem mától letél O.B.O.A tag :lol: ;) :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts