GH Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sem molyos nem voltam, sem bicaj nem, volt. A busz után szerettem voltam szaladni, elbotlottam. Ennyi Veszélyes ez a BKV, ezért sem szeretjük. ps. Egyébként jobbulást!! se nevetés se tüsszentés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 (edited) On 2012. 05. 24. at 20:59, szürkeastra írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Az előbb még egy óra volt :D Tökmindegy, a szokásos köröm a bicajjal kicsit több mint másfél órás. Úgyhogy nincs jelentősége hogy két percig nem esik vagy egy óráig, így is úgy is megáznék... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Sem molyos nem voltam, sem bicaj nem, volt. A busz után szerettem voltam szaladni, elbotlottam. Ennyi Csak vicceltem,jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat. Jobb lett volna, ha tintás vagyok, ugyanis a részeg embert semmi baj nem éri. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Kollegám múltkor megbotlott egy vasúti sínen. Pofával lecsúszott a töltésen, zsebre dugott kézzel!! Állította, hogy csak egy pár sört ivott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Kollegám múltkor megbotlott egy vasúti sínen. Pofával lecsúszott a töltésen, zsebre dugott kézzel!! Állította, hogy csak egy pár sört ivott. A másik ember meg a bogrács mellett aludt el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 A másik ember meg a bogrács mellett aludt el! :D ne szójááá be :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 ne szójááá be :D :D Ja,én magamra gondoltam. :icon1: ...Miért ,te is csináltál olyat??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 ...Miért ,te is csináltál olyat??? :D soha :D :D tiltja a vallásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Új kulcsom van: http://kepfeltoltes.hu/view/120526/bk1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/120526/bk2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) ebayről van a "tok" , szuperul működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Új kulcsom van: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :) ebayről van a "tok" , szuperul működik csini kulcs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Fiúk, ezt direkt csináljátok? Mert még nem tudjátok mennyire fáj a törött borda röhögéskor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Fiúk, ezt direkt csináljátok? Mert még nem tudjátok mennyire fáj a törött borda röhögéskor! :D A nevetés gyógyít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Fiúk, ezt direkt csináljátok? Mert még nem tudjátok mennyire fáj a törött borda röhögéskor! :D Máskor majd vigyázol! :D Erre amúgy közmondás is van:ne szaladj olyan busz után ami nem vesz fel.Vagy valami ilyesmi... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Ezen majdnem besz@rtam. Némelyik ember hihetetlen kreatív... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Ezen majdnem besz@rtam. Némelyik ember hihetetlen kreatív... :D Én az első 20 sorig jutottam, tovább nincs kedvem, aki írta, nagyon unatkozhatott, és valahol a csillagokban járt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Én az első 20 sorig jutottam, tovább nincs kedvem, aki írta, nagyon unatkozhatott, és valahol a csillagokban járt. :D Pedig érdemes, az első negyed után nagyon belelendül, én konkrétan végigvisítottam, hörögtem az egészet, barátnőm nagy örömére... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Ezen majdnem besz@rtam. Némelyik ember hihetetlen kreatív... :D :D :D :D ez kész :D, csak egy részét olvastam el .... folyik a könnyem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Nézem a Duna Tv-n a Kisvárost :).... állnak egy sárga c corsa felett ,azt mondja ... összecserélték a pipákat azért nem megy :D :D rendszám látszik... nosza megnézem ... és z12xe moci van benne... nem volt több kérdés :D :D másrészt szeretem ezt a sorozatot mert szalon állapotú opelok vannak benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 rendszám látszik... nosza megnézem ... és z12xe moci van benne... beteg vagy te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 beteg vagy te :D gondoltam segítek neki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 gondoltam segítek neki :D :D Menjél pihenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Menjél pihenni! :) nemsoká :) mingyá kelni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts