balage4 Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Hello! Én ezt néztem ki, de még a mai napig nem vásároltam meg. http://www.grando.hu...c-ii-1488180171 Köszi a linket! Nem igazán szeretném megfúrni a műanyagot, kivéve, ha fúrás nélkül nem elég stabil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Köszi a linket! Nem igazán szeretném megfúrni a műanyagot, kivéve, ha fúrás nélkül nem elég stabil. Ugyanez van nekem is, 2 éve használom, ugyanitt vettem ugyanennyiért (szóval most relatív olcsóbb :icon1: ) nagyon jó, állítható is a magassága. 4 lukat kell fúrni a kézifékkonzolba, az ülések mellé, ha kiszereled, szerintem nem is látszanak a lukak. Egyetlen hibája, hogy már 2 év után nem szép a (mű)bőr felülete, lehet, hogy majd egyszer átbőröztetem, ha már nagyon vállalhatatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Nem is kell,kár lenne összekarcolni azt a szépséget!(természetesen a bicajra gondoltam) :evilgrin: http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekpar/beta_mountain_bike_atala_1583943218.html :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Hát már megint milyen állapotok uralkodtak az M0-on! :omg: Még jó, hogy sikerült elkerülnöm odafele az 51. úton, majd Dunaharasztitól rövid M0 után az 5. Visszafelé az 5-ös, majd Dabasról át K.lacházára az 51-re. Dunaföldvártól meg állandó oldalszél marha nagy széllökésekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 http://racing-bazar....205_45_r16_gumi :wub: Szia! Csodaszépek ezek a felnik.Anno én ilyen OZ Superturismo-t akartam venni az F astrámra csak WRC-ben (fehér színű) 15 collban,csak egy kicsit sokba lett volna a négy,igaz később meg is bántam,hogy nem vettem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Sziasztok! három kérdésem lenne: 1. Astra G-nél vezérműszíjat 60 ezer km-ként kell cserélni. Ez csak futásteljesítmény vagy idő függvénye is? Mondjuk egy 6éves 50ezret futott vezérműszíj maradhat még? 2. Gyári Opel füzet jegyez 120ezrenként cserélni bizonyos fogasszíjat. Mi az a fogasszíj? 3. Alapjáraton ha az olaj beöntő sapkán kis időre lecsavarom az nem bántja a motort? Egy öreg szaki azt mondta, ha nagyon fröcsköli az olajat, kopott a motor. Nem tudom ez fedi-e a valóságot, de nem hinném :) Köszönöm a válaszokat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Na ettől kaptam sokkot. Oké, hogy egy állat megcsinálta a videót, de az meg végignézte!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Mér', te nem? Pedig k.rvajó... :D (azért a végén eléggé úgy tűnik mintha bealudt volna a tag, mikor vége lett, eltelt pár másodperc mire reagált...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Érdekes egy Astra belső, fura helyre szerelték benne az autórádiót :D : Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Érdekes egy Astra belső, fura helyre szerelték benne az autórádiót :D : pfújj tiszta búcsús :S a csaj viszont 10/10es :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 (edited) On 2012. 05. 13. at 19:03, tgabika76 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Kérlek valaki válaszoljon a kérdéseimre! Köszönöm!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 megint -5ft :) lassan egy árban lesz a gázzal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 (edited) On 2012. 05. 14. at 14:03, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Az nem az autórádió, hanem a navi... Nem vagy elég figyelmes... ezen a képen nem látszik, az én képemen nézd meg mi van ott ahol a rendes Astrákban a belső világítás szokott lenni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Sziasztok. Megkérlek szépen titeket ha tud valaki ötletet adni mi történhetett a kijelzővel ahol mitatja az órát meg a hőmérsékletet astra G-nél ,egyik naprol a másikra sötéten maradt, nem mutat semmit. Egyéb rendben van. Ha valaki tudja mi lehet a probléma kérem irja meg. Hálás tisztelet és köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Sziasztok. Megkérlek szépen titeket ha tud valaki ötletet adni mi történhetett a kijelzővel ahol mitatja az órát meg a hőmérsékletet astra G-nél ,egyik naprol a másikra sötéten maradt, nem mutat semmit. Egyéb rendben van. Ha valaki tudja mi lehet a probléma kérem irja meg. Hálás tisztelet és köszönöm. Nem tekerted le véletlenül a műszerfalvilágítás fényerő szabályzóját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Nem tekerted le véletlenül a műszerfalvilágítás fényerő szabályzóját? Nem. Fel-le mozgatom de semmi. Vajon kiment a kijelző, vagy valami izzo lehet a hátánál és az van kimenve? Fogalmam sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Nem tekerted le véletlenül a műszerfalvilágítás fényerő szabályzóját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Nem. Fel-le mozgatom de semmi. Vajon kiment a kijelző, vagy valami izzo lehet a hátánál és az van kimenve? Fogalmam sincs. Ha mozgatom a fényerőség álitot a többi része müködik a müszerfalon, de a kijelző tök sötét fojtonosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Ma volt egy kis jubileum: Majdnem egybeesik azzal, hogy pont 6 évvel ezelőtt (máj 05) gurult ki vele adorjant kollega a nyíregyházi szalon kapuján. Remélem hogy a következő 1-2 fordulóról is postolok majd képet :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 T NorbyAstraG és az élhajlító :) a majdnem tömör olajtartály remélem jó lesz bele :) a munka hőse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 GH! észre venni valami változást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 GH! észre venni valami változást? esküszöm nemtudom :( jól megy... de ezzel eddig se volt baj a fogyi a kérdés. hét vége fele tankolok meg nyomok egy balcsis kanyart vele aztán kiértékeljük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 esküszöm nemtudom :( jól megy... de ezzel eddig se volt baj a fogyi a kérdés. hét vége fele tankolok meg nyomok egy balcsis kanyart vele aztán kiértékeljük akkor majd kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts