tgabika76 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 ...motor rögzitő tampon... Megint gyarapodott a nemzetközi autós szókincsem, köszi! (Felénk azt motortartó baknak hívják, és simán okozhatja a problémát amúgy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 ezek nagyon ráérnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 A hétvégén volt alkalmam hosszabb távon vezetni az Astrát - hát, jóval gyengébb, mint a 16 szelepesem volt. 5 emberrel próbáltam előzni, elég nehezen lendült be. Érdemes ilyenkor 3-asba visszaváltani, vagy ne nyúzzam szegényt? 4-esbe szoktam csak visszaváltani. ha már eléri a 110km/h-t, onnan már szépen gyorsul (145-el mentem, tovább nem mertem, állítólag a gépkönyv szerint ott lenne a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Mi is ráérünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Mi is ráérünk :) Miez, valami műhelyteke? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gccastrasopron Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó ablaktörlőben csak a gumit? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Miez, valami műhelyteke? :) A vak is látja, hogy ez egy új sportág! Munkahelyi kalapácsvetőcurling. Semmi Nike, Adidas! A Beta a nyerő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Sziasztok! Ki lehet cserélni a hátsó ablaktörlőben csak a gumit? köszi! Ezt nemrég már kérdezted és még mindig igen. Én is csak a gumit cserélem benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Helló! Mi a véleményetek erről? Érdemes megvenni? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/motoralkatresz_henger_hengerfej/opel_astra_g_stb_1_4_1_8_16v_vezerles_szett_gyari_1584005714.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Helló! Mi a véleményetek erről? Érdemes megvenni? http://auto-motor.va...1584005714.html Őszintén szólva, ilyesmit nem szívesen vennék ismeretlen forrásból. Tudod, már a Made in China feliratot is hamisítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Mi is ráérünk :) Atyám, folyik itt a munka rendesen! Most már értem, miért kell annyit túlóráznod, Elek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Atyám, folyik itt a munka rendesen! Most már értem, miért kell annyit túlóráznod, Elek! Pálya mellett jobbra kis wellness részleg befigyel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :) Délben??? Ez már igen csak 13h-után volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Délben??? Ez már igen csak 13h-után volt :D nemtom miről beszél :D :D ha tényleg egy után volt akkor levonom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 nemtom miről beszél :D :D ha tényleg egy után volt akkor levonom :D :D Én csak a videós voltam :-p Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Én csak a videós voltam :-p inkább gyere fácséra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Tudtok élni, mondhatom.... Nincs nálatok felvétel? Tisztábbak is vagytok, mint én szoktam lenni, meg a meló is könnyebbnek tűnik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Tudtok élni, mondhatom.... Nincs nálatok felvétel? Tisztábbak is vagytok, mint én szoktam lenni, meg a meló is könnyebbnek tűnik! :D most nincs:) mindig rakok fel hirdetést az álláskeresősbe... annyian keresnek engem mint Téged állás ügyben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 holnap délben jön a vissza vágó :) valamivel fel kellett dobni a hangulatot :) Na, mi van? A visszavágót nem adjátok? Sokat kért a DigiSport? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Na, mi van? A visszavágót nem adjátok? Sokat kért a DigiSport? :D most tollasozunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 most tollasozunk :) Azt is kalapáccsal?? Az szép lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage4 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Sziasztok! Én könyöklőt szeretnék tenni G astrámba. Utána jártam, a gyári könyöklő az üléshez van rögzítve, ami tetszik is, csak elég húzós az ára. Kérdés a következő: ki milyen könyöklőt vett, használ, mennyire vagytok vele megelégedve, ill. mennyibe került. Én 15 körül szánok rá, gondolom ennyiért nem lehet csúcsminőséget kapni. Érdekelne a véleményetek és ha tudtok eladót, vagy boltot ahol jót lehet kapni írjátok meg légyszi. Előre is köszönöm! Balage24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 ma új fogyasztási csúcsot értem el :) ezzel : Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 ma új fogyasztási csúcsot értem el :) mennyit eszik? betétből/tárcsából csak gyárit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts