tgabika76 Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Új szerzemény, szóval indulhat a következő projekt: Az ülésfűtéskapcsolók konzolja valószínűleg be lesz vonva vajszínű bőrrel mielőtt bekerül hogy passzoljon a mostani középkonzolomhoz, a TC kapcsolóval viszont még nem döntöttem el hogy mit csináljak. Ha találok olyan konzolt amibe bele tudom rakni (ebben láthatólag nincs helye) akkor bekerül, egyébként egyelőre marad talonban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 csini :) nekem is tervbe ... eccer majd ha sok időm lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Nekem ilyen van bent és jó: http://www.airspring.hu/ F Astrába nekem is ilyen volt,és tényleg nagyon faxa volt.Idén Novemberben műszakira szereltetek vonóhorgot,azután megy bele az Airspring.Szerintem jó dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Pont azért, mert lehet hogy akkor motorosnak nézi a rendszer és keskenyebb sávban kapcsolja ki a fényeket mint kéne, a sofőrnek meg a másik oldalon meg még pont kiégeti a retináját :D jajaja.. mondjuk én nem tudom hogy működik az opel-eye (csak a nevéből következtettem hogy ez valami optikai okosság, nem pedig egy radar dobozban mint pl a volvo-n) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Aki szembejön és ki van égve nála pl a bal tompított az megszívja? :) Úgy is van,ez az igazi csavaros észjárás! :omg: Nehogy véletlen azt írjuk már,hogy de jó ez a lámpa,végre ott világít ahol kell ,nem vakít stb..... nem nekünk rögtön azon jár az eszünk,hogy mi van ha féllámpás autó jön szembe...ááá Magyarország én így szeretlek....... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Úgy is van,ez az igazi csavaros észjárás! :omg: Nehogy véletlen azt írjuk már,hogy de jó ez a lámpa,végre ott világít ahol kell ,nem vakít stb..... nem nekünk rögtön azon jár az eszünk,hogy m i van ha féllámpás autó jön szembe...ááá Magyarország én így szeretlek....... :hiya: Jóbarát, éppen arról van szó hogy vakít-e vajon vagy nem... :P Mindig csak a kötöszködés :omg: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Jóbarát, éppen arról van szó hogy vakít-e vajon vagy nem... :P Mindig csak a kötöszködés :omg: :icon1: Értem én az iróniát! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 naaaaa :) szeressétek egymást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 naaaaa :) szeressétek egymást :) én már bontottam sört, semmi nem érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 T Elek Ez is egy szép felni: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/gumi_felni_disztarcsa/felni/opel_astra_h_4_100_alufelni_1571073107.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 T Elek Ez is egy szép felni: http://auto-motor.va...1571073107.html nekem a Tied tecccik :) meg nem kell nekem 16os.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 nekem a Tied tecccik :) meg nem kell nekem 16os.. najóvan... nem írok nektek semmit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 najóvan... nem írok nektek semmit :P ne légy hisztis mert valamit beletörök a betöltőbe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Jó kérdés, ha ilyen lenne akkor érteném (.Y.) :D OFF (Y) Like! Tetszik :) ^^^^ /OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 ne légy hisztis mert valamit beletörök a betöltőbe :D :D :D ne bántsd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 ha megkérhetem a tisztelt társaságot.... NE baccatok be nagy méretű képet :) bocs hogy élek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 ha megkérhetem a tisztelt társaságot.... NE baccatok be nagy méretű képet :) bocs hogy élek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 köszi T Lajos iszok még egy sört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 köszi T Lajos iszok még egy sört :) Itt is volt már sörital! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Volt már erről szó régebben, de hátha az új repülőgépkedvelő fórumozók közül páran nem ismerik: http://www.flightradar24.com/ Ráadásul pár hete megújult, kulturáltabb lett a felülete is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rugiero Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Sziasztok, EGR szelepet ha kiszedtem, a szelep részét tudnom kéne mozgatni? Mozognia kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Köszönöm a segítséget,utána járok az airspring féle megoldásnak. A hátsó üléssel kapcsolatban ötlet??? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :) Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :) Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :) Köttesd ki a jobb oldali kisebb méretű műszerben levő lámpát is. Meglásd, sose fogy ki autódból az üzemanyag! :devlish: Ma jött meg az új gumi. Uniroyal RainExpert 18.900 Ft/db + 800 Ft/db kiszállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Igazából jobban szeretném azt a megoldást, hogy rendesen megcsinálja valaki azt a légzsákvisszajelzős problémát. Majd, idővel.... Nekem Michelin-t ajánlottan 20 800-ért szerelve darabját. Még gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts