nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Pfujj!! Millen fertő ez itt? Vérfertőzés?! :lol: :lol:, bízhatsz bennünk :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 , bízhatsz bennünk :lol: :lol: :lol: csak anyu meg ne tudja.... :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 csak anyu meg ne tudja.... :oops: :lol: majd vigyázunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2005 nyuszifül nem pedofil, csak türelmetlen... :oops: :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :lol: :lol: :wink: csatlakozol te kis újszülött??? 8) Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nyuszifül nem pedofil, csak türelmetlen... :oops: :oops: :roll: hogy érted? ezt most nem értem :oops: én türelmetlen???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol: hűha, elgondolkodtató :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ákos, Te tucc valamit....mesélj, mit tapasztaltál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 hogy érted? ezt most nem értem :oops: én türelmetlen???? :lol: Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink: Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink: Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll: igazság :lol: dehát majdnem én vagyok a legfiatalabb :lol: és a legtürelmetlenebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Na és hon van Teló....szkóp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Na és hon van Teló....szkóp? alszik szegény, elfáradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Yup...he's so exhausted...what have You done to him, honey? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Yup...he's so exhausted...what have You done to him, honey? nothing, I think :wink: I'm very shy, you know :wink: ez nem ér, én nem tudok angolul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nothing, I think :wink: I'm very shy, you know :wink: ez nem ér, én nem tudok angolul Én is csak olvasni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 But You can Honey! Or who was it written by? I guess You're a liar ...sometimes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 But You can Honey! Or who was it written by? I guess You're a liar ...sometimes. It was a very simple sentence.so it was written by me. I'm not a liar, just a bunny :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Well guys (and bunnies), I am BACK... with a vengeance! :roll: :lol: Szóval, itt van teló, aki majd mindenkit jól lelő.... Na, ez nem rímelt annyira... :oops: Talán akkor így: itt van a nagy Ő... Szóval itt van a vezéretek! Féljetek! :lol: :wink: Most értem be mer sokáig aludtam... :smt015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 na be lehet fejezni, én nem tudok angolul!!!!!!!!!!!! nem is tudtam kedves hogy ilyen kis bosszúálló vagy :lol: szia vezér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 na be lehet fejezni, én nem tudok angolul!!!!!!!!!!!! nem is tudtam kedves hogy ilyen kis bosszúálló vagy :lol: szia vezér :lol: Oh no, you DO speak English, and you DID understand my intro!... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Oh no, you DO speak English, and you DID understand my intro!... :roll: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Yeah, I got the clue Bunny, you're an english-class teacher, aren't You? So, do NOT play with us! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Yeah, I got the clue Bunny, you're an english-class teacher, aren't You? So, do NOT play with us! no, I'm not :lol: I'm a little honey-bunny, :wink: and I don't speak English well :evil: so Let's talk hungarian,please :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol: na végre vki mellém állt, :lol: legalább mi földik tartsunk össze :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts