Mc-elek Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 :D :D akkor Te nyertél, 2010 május, 110.0D :P Köszönöm, megkaptam :P én köszi :) majd adok frissebbet :D fék témához ,igen lehet , de tököm se fog vele bohóckodni mert én meg tudnám csinálni a felesztergálást de inkább lecserélem így érzem magam biztonságban... technika oldalról meg , meg nem eccerű a dolog hogy az egyenletes legyen és benne legyen a tartományba szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják.... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Szorri :) mindiig tanul az ember :) Jó,most az egyszer elnézzük! :hiya: De tessék megjegyezni,képpel nem idézünk!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2012 Jó,most az egyszer elnézzük! :hiya: De tessék megjegyezni,képpel nem idézünk!!!!! :D :P köszönöm, és bocsánat, és többet ilyet nem csinálok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják....Szorri :) mindiig tanul az ember :) Semmi gond! Hisz részben neked is és nekem is igazam volt. Fátylat rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Helló! AZ lenne a kérdésem hogy,van egy 1999astra g-m hol találhatóak a gyetyák és milyen tipusut vegyek bele? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Gyújtásmodul alatt (a szelepfedél közepén van, felfelé jön ki), és gyárit vegyél bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják.... Szorri :) mindiig tanul az ember :) Hogy van az, hogy két féle féktárcsa méret van? Pl. a Z14XEP motorosban is van olyan, amelyiknek nem léghűtéses? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 és valszeg 1214000 a gyertya katalógus száma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Hogy van az, hogy két féle féktárcsa méret van? Pl. a Z14XEP motorosban is van olyan, amelyiknek nem léghűtéses? sok minden van ami nekünk furcsának hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kikiaerox Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy G astrám, és érdekelne hogy van e benne részecskeszűrő? z17 ltd 179 9687 80 a motorkódja, 1.7 cdti ,2007 évjáratú és gyárilag a 80 lóerős. Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Z17DTL inkább :) szerintem G-be nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2012 nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Hogy lehet az új rendszerben képet feltölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan?? Az anyósülés felőli oldalon a B-oszlopon találsz egy ilyen kis táblácskát: Ennek az utolsó sorában az első karaktercsoport (a képen éppen Z 147) a színkód. De mivel a háromféle piros szín közül amivel ezt az autót gyártották, a Magmarot (lávavörös) volt a leggyakoribb, én arra tippelnék így látatlanban. Ha a szám helyén 547 szerepel, akkor eltaláltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Hogy lehet az új rendszerben képet feltölteni? milyen képre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 egy reggeli történet :) 4.30-4.40 között valamikor megyek a kerepesi kifelé... 60-70el.. már éppen fordulok le a hősők fasorára ,belenézek a tükörbe .. a mögöttem jövő autó mögött ami kb 200métere volt feltűnik egy rendőrautó és nyomja a villogót nem is foglalkoztam vele... majd lefordultam és jön utánam és nyomja a villogót... félre állok ,hátha csak el akar menni :) de nem :) oda jönnek ... (na gondoltam magam ez sokba lesz :D ) elkérték papírokat, minden ok volt viszlát :) ez egy kellemes csalódás volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 egy reggeli történet :) 4.30-4.40 között valamikor megyek a kerepesi kifelé... 60-70el.. már éppen fordulok le a hősők fasorára ,belenézek a tükörbe .. a mögöttem jövő autó mögött ami kb 200métere volt feltűnik egy rendőrautó és nyomja a villogót nem is foglalkoztam vele... majd lefordultam és jön utánam és nyomja a villogót... félre állok ,hátha csak el akar menni :) de nem :) oda jönnek ... (na gondoltam magam ez sokba lesz :D ) elkérték papírokat, minden ok volt viszlát :) ez egy kellemes csalódás volt ne csodálkozz, már Amerikában vagyunk, csak úgy levillognak, mert unatkoznak. vagy sok hazárd megye lordjai részt néztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan?? Nos, ha nagyon pontosan szeretnéd tudni, hogy milyen színre is "hallgat" a kocsi, akkor az Opelnél tudják megmondani. Én a múlt héten - más ügyből kifolyólag - voltam náluk és ott mutatta az egyik szaki a kocsim adatait. Azt mondta, hogy a kocsik színe két összetevőből áll össze: színből és színkódból. Ez két külön sorban szerepel a rendszerükben. Pl. az én esetemben a szín: 21B, a színkód pedig 4CU. De ez utóbbi nincs rajta a matricán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 ne csodálkozz, már Amerikában vagyunk, csak úgy levillognak, mert unatkoznak. vagy sok hazárd megye lordjai részt néztek. valszeg igen... mert semmit nem mondtak , hogy ejnyebejne vagy hogy hová sietek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_sedan_1.6_enjoy_cng-5589455 kíváncsi lennék hogy hová rakták a tartályokat... mert szinte biztos vagyok benne hogy ez nem gyári cng-s :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok! Egy kicsit "kiakadtam" az Opelre. Kb. másfél hete vagyok boldog tulajdonosa egy G astrának. Amikor megvettem, egy "kicsit" lötyögött a váltóbot, de gondoltam ez nem gond, mert fillérekért vesze hozzá javító készletet..... hát nagyot tévedtem. Ugyan szakszerűen bontható minden a kulisszánál, így elvileg minden alkatrész cserélhető lenne, de az Opel valami hülye elv alapján nem ad a javításhoz alkatrészt. Azt mondja, vegyem meg az egész hóbelebancot közel másfélszáz-ezerért, ami a kocsi értékének egyébként egyötöde. Azt is javasolták, menjek bontóba, talán majd ott találok jobbat - nem jót -, mint az enyém....he.he.he . :sick: A váltó egyébként bowdenes, így a kar lötyögése szinte lehetetlenné teszi az 1-2 sebességfokozat használatát. Nos,ennyi a bevezető. Keresek a Balaton nyugati csücskében olyan vállalkozó szellemű, Astra G tulajdonos esztergályos-marós szakembert, akivel összedugva a fejemet le tudnánk gyártani egy új váltókart perselyestől, ami gondolataim szerint élettartamig működne. Ezzel azt gondolom sok hasonló cipőben járó márkatársamnak is segítségére lehetnénk, nem beszélve pénztárcájuk kíméléséről sem. Várom a lelkes segítőket, hátha valami fenomenálisat össze tuidnánk hozni. Üdv: P.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 milyen képre gondolsz? Ide a topicba szeretnék egy képet feltenni, de nem jövök rá, hogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Ide a topicba szeretnék egy képet feltenni, de nem jövök rá, hogy kell. http://www.kephost.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trau Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Napsugarast! Jelentem, a kellő átnézés, a szükséges cserék és a fékrendszer alapos felújítása után ma hazaért a frissen beszerzett, szürke Astra G Classic II-m, mely egyelőre JC becenévre hallgat. Egyelőre álomszép minden, jól áll neki az Njoy-féle feketített első-hátsó lámpa: fényképeket majd a hétvégén készítek. A család második G-je, bevált autót kerestem. MIvel így a feleségem feneke alá egy (közel) tökéletes állapotú autó került, így lassan elindulhat a Bogár-restaurálós projekt is... ;) Üdv! Trau Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts