ketyere79 Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Alapvetően az összes motorral/erőátvitellel kapcsolatos szerelési munkádat megnehezíti (hengerfejtömítés-csere, kuplungszerkezet cseréje, stb) ha az adott motorkód nem szerepel a könyvben ami alapján dolgozol. Persze ha ilyeneket nem végzel otthon, akkor ez annyira nem nagy baj. A könyv többi része ami a karosszériáról, a futóműről, vagy az elektromos rendszerről szól, az használható számodra is. Az X-es motorkódú motorokon más lehet bizonyos alkatrészek (pl. vezérműszíj, gyertya stb.) csereperiódusa, mint a Z-seken, amit szintén tartalmaz a szervizkönyv. Ismételten köszi a hozzászólásokat! Arra jutottam hogy megveszem ezt az így csináld könyvet, mert ha úgy van ahogy tgabika76 írta, akkor engem pont az a része érdekel ami egyezik a mi autónkkal ( főleg elektromos rendszer). Hengerfej és barátai részt mindenféleképpen csak szakemberre bíznám! Andris83 igazad lehet a csereperiódussal kapcsolatban, sajna csak egyszer láttam idáig szervizkönyvet, és úgy emlékszem nem volt előre megadva az a km periódus amikor szervizbe kell vinni, legalábbis csak az első pár volt fix a többi oldalon mintha csak pontozott rész lett volna. Majd megnézem mikor megveszem az így csináld könyvet. Lehet hogy tévedek, nem akartam csacsiságot mondani a szervizkönyvvel kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 de mért kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 de mért kell... :) Én sejtem. Valószínűleg azért mert ha jól emlékszem egy eredeti OPC logó a hűtőrácsra valami 7000Ft... ez meg így olcsóbb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Én sejtem. Valószínűleg azért mert ha jól emlékszem egy eredeti OPC logó a hűtőrácsra valami 7000Ft... ez meg így olcsóbb... :blush: :) volt a hátulján is :) csak nem akartam körbe fényképezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 :) volt a hátulján is :) csak nem akartam körbe fényképezni Ezek szerint csak én voltam olyan fanatikus/hülye hogy megvettem a gyári (nem OPC) logót ennyiért, hogy aztán Uhuhu lecsesszen amiért szerinte rossz helyre ragasztottam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Ezek szerint csak én voltam olyan fanatikus/hülye hogy megvettem a gyári (nem OPC) logót ennyiért, hogy aztán Uhuhu lecsesszen amiért szerinte rossz helyre ragasztottam... :D :D mi ennek a száma ? ilyen kell nekem is :) ami képen van azt adták hozzá mindent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2012 Ezek szerint csak én voltam olyan fanatikus/hülye hogy megvettem a gyári (nem OPC) logót ennyiért, hogy aztán Uhuhu lecsesszen amiért szerinte rossz helyre ragasztottam... :D :lol: ez már egy megtörtént esemény? :) ( nem emlékszem rá az az igazság :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 :D mi ennek a száma ? ilyen kell nekem is :) ami képen van azt adták hozzá mindent ? Jaja, így volt komplett készletben ahogy a képen látod. A cikkszám is rajta van a fotón, jó nagy betűkkel a bal oldali papír fejlécén. (Segítek: Irmscher cikkszám, úgyhogy 7-tel kezdődik. :icon1: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 :lol: ez már egy megtörtént esemény? :) ( nem emlékszem rá az az igazság :P ) Mert már rég volt, lassan 3 éve. Szerinted egy "bordával" arrébb raktam fel az Irmscher rácsra mint kéne (amúgy tényleg), de nekem így jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Jaja, így volt komplett készletben ahogy a képen látod. A cikkszám is rajta van a fotón, jó nagy betűkkel a bal oldali papír fejlécén. (Segítek: Irmscher cikkszám, úgyhogy 7-tel kezdődik. :icon1: ) nem találok 79517407 az epc ben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 (edited) nem találok 79517407 az epc ben :( Nem is fogsz, nekem is elkínlódtak vele egy darabig mire megtalálták, még a szalonban is (az EPC-ben vannak egyáltalán Irmscher cuccok?) Asszem van valami helyettesítője az első karakternek, de rég volt, már nem emlékszem. Talán 1-est írtak a 7 helyett? Nézd csak: itt meg i9517407 cikkszámon szerepel, de erős a gyanúm hogy így sem fogod megtalálni: http://www.carstyle-bits.com/new_catalog/badges-decals/irmscher-silhouette-chrome-badge-carrier-p-108/ Módosítva Február25, 2012 : tgabika76 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Nem is fogsz, nekem is elkínlódtak vele egy darabig mire megtalálták, még a szalonban is (az EPC-ben vannak egyáltalán Irmscher cuccok?) Asszem van valami helyettesítője az első karakternek, de rég volt, már nem emlékszem. Talán 1-est írtak a 7 helyett? Nézd csak: itt meg i9517407 cikkszámon szerepel, de erős a gyanúm hogy így sem fogod megtalálni: http://www.carstyle-...-carrier-p-108/ láttam már ... valóban ,ezt se találja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Hali mindenkinek! Szombaton rommá törtem életem értelmét egy Opel Astra G SEDAN (08 szürke) X16XEL drágaságot. Mitha a szívemet tépték volna ki. Abban kérném a segítséget, ha valaki tud olcsó alkatrészeket akkor jelezze felém. Amik kellenének: -gépháztető -első lökhárító (ködlámpás, "klímás") -hátsó lökhárító -bal első sárvédő -bal első doblemez -bal és jobb első fényszóró -bal és jobb első ködlámba -ablakmosótartály -bal hátsó sárvédő -bal hátsó lámpa (esetleg párba is jöhet, hogy ne legyen nagy különbség) Ha lehet akkor a szürke szín előnyt élvezne. No meg az is ha mindez zala megyében lenne. A segítséget előre is köszönöm. Szia pakolás közben találtam meg a régi hátsó lámpámat (sajnos nem néztem meg, de ugy emlékszem balos) csak kis repedés volt rajta (előző tulaj nekitolatott valaminek, kicserélte de eladásnál adta a régit is), majdnem láthatatlan. Ha érdekel elviheted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Kidobják az összes Opel motort Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Tudom merő rosszindulat, meg már nem aktuális, de azért engem bosszant. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok. Tudna nekem valaki egy képet feltenni arról, hogy hol találom Opel Astra G váltón az F számot meg ilyeneket. Beszerelt állapotban. Sajnos váltócserés lett a kocsi és ez alapján tudnék hozzávaló váltót szerezni de én nem találom rajta :S Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2012 a TISből megnézem neked golnap ha akarod.... itthon nincs TIS em :) milyen évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Tudom merő rosszindulat, meg már nem aktuális, de azért engem bosszant. :icon4: Nálunk most is esik a hó,úgyhogy még bőven aktuális. Sajnos szégyen,hogy ilyet lát az ember.Egyrészt nemcsak a hó miatt,hanem a hideg miatt is elkelne a téligumma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nálunk most is esik a hó,úgyhogy még bőven aktuális. Sajnos szégyen,hogy ilyet lát az ember.Egyrészt nemcsak a hó miatt,hanem a hideg miatt is elkelne a téligumma. Már ne is haragudj, de Neked nem elég az , hogy Őneki SX4 -e van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nem tudom Közületek kinek volt alkalma kipróbálni a J astrát 1,4-es 100 lovas motorral. Hát nekem sikerült, és nem voltam elragadtatva tőle, már mint dinamikai szempontból. Én úgy érzem, hogy az 1,4-es G astra dinamikusabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nem tudom Közületek kinek volt alkalma kipróbálni a J astrát 1,4-es 100 lovas motorral. Hát nekem sikerült, és nem voltam elragadtatva tőle, már mint dinamikai szempontból. Én úgy érzem, hogy az 1,4-es G astra dinamikusabb. Szerintem minimum 200kg-val könnyebb is... Az F asztra meg mégjobban ment mint a G... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Szerintem minimum 200kg-val könnyebb is... Az F asztra meg mégjobban ment mint a G... :) Így-így :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Tudom merő rosszindulat, meg már nem aktuális, de azért engem bosszant. :icon4: Az én környezetemben egy X5 BMW-n tudnék hasonlót fényképezni... A nagytudású kihúzta a telet a nyári kopott malomkerék Bridgestone-jaival... Biztos nyári gyerek, lehet, még a télikabátot se ismeri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nálunk most is esik a hó,úgyhogy még bőven aktuális. Sajnos szégyen,hogy ilyet lát az ember.Egyrészt nemcsak a hó miatt,hanem a hideg miatt is elkelne a téligumma. Már ne is haragudj, de Neked nem elég az , hogy Őneki SX4 -e van? :D Még ha Trabantja is lenne,szerintem akkor is zavarna itt pár emberkét,hogy nem téli gummák vannak rajta ilyen időben... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomibáttya Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a G-s Astra műanyag dobbetétjének felszereléséhez mire és mennyire van szükség pontosan (patent, csavar??) ????? Nagyon fontos lenne tudnom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts