Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Classicba nem volt, de még lehet a G-ben sem. TC-re gondolok :)
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Nem ártana. Még el is akadtam. Ki kellett mennem a nyomból, mert jöttek szembe. Pár percig hintáztattam, mire ki tudtam vánszorogni.
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Nem ártana. Még el is akadtam. Ki kellett mennem a nyomból, mert jöttek szembe. Pár percig hintáztattam, mire ki tudtam vánszorogni. néztem esp-t is ... de azt szerintem nem lehet rá faragni... ha jól láttam kell hozzá nyomás érzékelő szenzor... nekem nincs ilyen :)
kolbi76 Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 nekem a -16 fokos hideg meg is hozta az első problémát. :( ha jól figyeltem meg hallani is lehetett akkor generátor csapágy, sajna. reggel mentem indítani,elég jól sípolt kb fél percig. igaz 4-5 napja be sem rúgtam a gépet. hó csak pár centi esett, pedig az lehetne több is,én bírom a sok havat! :D meg fel kéne avatni a 4 új téli gumit is...
Korzika Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Nálam katasztrófa helyzet van! :blink: Nem a hó nagysága miatt ami 30 cm. körül van,hanem a műhelyemben ,ami egy kis melléképületben van a tetőn keresztül az erős szél befújta a havat és összes szerszám,csavarok,alkatrészek,bicajos dolgok ma reggelre kb.2-3 centi hóval lettek beborítva :confused: .Mikor kinyitottam az ajtót azt hittem rosszul látok!
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Nálam katasztrófa helyzet van! :blink: Nem a hó nagysága miatt ami 30 cm. körül van,hanem a műhelyemben ,ami egy kis melléképületben van a tetőn keresztül az erős szél befújta a havat és összes szerszám,csavarok,alkatrészek,bicajos dolgok ma reggelre kb.2-3 centi hóval lettek beborítva :confused: .Mikor kinyitottam az ajtót azt hittem rosszul látok! valaminek lett baja ??
Korzika Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 valaminek lett baja ?? Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.!
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Nekem is bepustolt a padlásra. A feljárónál csepegett a víz a kazánházban. :angry: Még a padláson is havat kellett seperni! T*k*m kivan már ezzel a hóval! Fél nap csak lapátoltam, és holnap lehet megint esik!!
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.! aug20ra tuti végzel .)
battyo Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 a kocsim 2nap állás után (igaz garázsban,de fűtetlen) pöcc röff :D anyámnak meg a CDI merci a hidegben meghalt,ő ment vissza pihenni a garázsba :)
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Elküldve Február5, 2012 Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.! áááááááááá, ne izgulj, 1 hét mulva elolvad... :P
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Elküldve Február5, 2012 Nekem is bepustolt a padlásra. A feljárónál csepegett a víz a kazánházban. :angry: Még a padláson is havat kellett seperni! T*k*m kivan már ezzel a hóval! Fél nap csak lapátoltam, és holnap lehet megint esik!! na, látod nem vagy rutinos. én elő se vettem a hólapátot. majd ha márnem tudok kiállni a kertből.... :D
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Elküldve Február5, 2012 a kocsim 2nap állás után (igaz garázsban,de fűtetlen) pöcc röff :D anyámnak meg a CDI merci a hidegben meghalt,ő ment vissza pihenni a garázsba :) enyémis :) ( a zafira. a Hondát csak holnap reggel inditom be....)
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 na, látod nem vagy rutinos. én elő se vettem a hólapátot. majd ha márnem tudok kiállni a kertből.... :D Itt 30 centi hó van. Ahol összefújta a szél, ott fél méter is. Már tegnap sem tudtam volna kiállni.... ;)
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D
imy Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D De jó, hogy nekem nincs hóval tapasztalatom az idén. :D
Guest Endy Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Lehet, hogy eszement kérdés, de van olyan, akinek pl. városban baromi kevés a 20-30 km-es sebesség, ilyen útviszonyok mellett? Én ma este, igaz egyedül, úgy közlekedtem, mint máskor, pedig a belvárosban olyan 10-20cm-es összevágott hó van, mintha nem lett volna eltakarítva. Más: a Goodrich téligumit induláskor elég vérszegénynek érzem, viszont erős fékezéskor soká kapcsol az ABS, tehát jól tapad csúszós úton is, legalább is érzetre. Lámpánál induláskor egy Hunyadi i30 rám vert vagy 5 métert, pedig én sem vagyok kezdő.
palicska Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D Szerencsére igen. Bár volt olyan, hogy a hátsó sorban utaztunk haverral, és mikor a busz rákanyarodott volna a faluba vezető útra visszafordult a közeli fatelepre telefonálni. Haverral azt hittük, hogy nem megy tovább, így elindultunk gyalog szerrel. Egyszer csak jött a busz, meg is állt hogy felvegye a gyaloglókat, és mi már akkor mi nem fértünk fel. A hó szakadt. A kb 20cm-es hóban hagyott keréknyomot kb 1,5 km múlva már nem láttuk. Akkor megfogadtam ha buszon utazok csak akkor szállok le ha hazaértünk. :D
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Elküldve Február5, 2012 félreértetted :P Busz = https://lh4.googleusercontent.com/-MwsItRDIrIU/Tsj28G57YrI/AAAAAAAAQsw/J-Tkputu5tU/s800/K%25C3%25A9p%2520001.jpg
Barna Elküldve Február5, 2012 Elküldve Február5, 2012 Kíváncsi leszek a holnapi indítózásra. Csillaggarázs és most járunk -18.2-nél...
palicska Elküldve Február6, 2012 Elküldve Február6, 2012 félreértetted :P Busz = https://lh4.googleusercontent.com/-MwsItRDIrIU/Tsj28G57YrI/AAAAAAAAQsw/J-Tkputu5tU/s800/K%25C3%25A9p%2520001.jpg Van ez így!
Livi Elküldve Február6, 2012 Elküldve Február6, 2012 Üdv mindenkinek egy 2000 évjáratú Opel Astra g -ben milyen márkájú akku van bennük eredetileg gyárilag mert az enyémet most utána kellett tölteni 3 nap után mert nem indult jól le szívta ezek a -15 fokos hidegek?Ja és az akkukon megtalálható-e valahóol a gyártási éve? :hiya:
imy Elküldve Február6, 2012 Elküldve Február6, 2012 Én is tegnap kivettem, de lehet mivel nem figyeltem, azért nem láttam rajta semmi márkajelzést...
Korzika Elküldve Február6, 2012 Elküldve Február6, 2012 Az enyém is elég nyögvenyelősen indult be most 4 nap után a -12 ben!
Recommended Posts