Barna Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Változás szele fúj, új állásom lesz, 4 karikával, emiatt jár az agyam, mit adjak el. A szertetett G Astrát, amit 0 kilométeresen vettem 2005-ben, és minden sz...rát ismerem, vagy a Suzuki 1.0-át, amit pár hónapja vettem azasszonynak. A Suzka mellett szól, hogy ki van fizetve, ócccsó a fentartása, stb... az Astra meg az Astra... de még van rajta 1.5 év CHF hitel (ki lett tolva a szentem), meg már minden megtörtént rajta, aminek kellett, vezérmű tengely törést is beleértve... Szerelő szerint nem szabad eladni, mert egyébként rég látott ilyen egybe kocsit... Ti mit tennétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Változás szele fúj, új állásom lesz, 4 karikával, emiatt jár az agyam, mit adjak el. A szertetett G Astrát, amit 0 kilométeresen vettem 2005-ben, és minden sz...rát ismerem, vagy a Suzuki 1.0-át, amit pár hónapja vettem azasszonynak. A Suzka mellett szól, hogy ki van fizetve, ócccsó a fentartása, stb... az Astra meg az Astra... de még van rajta 1.5 év CHF hitel (ki lett tolva a szentem), meg már minden megtörtént rajta, aminek kellett, vezérmű tengely törést is beleértve... Szerelő szerint nem szabad eladni, mert egyébként rég látott ilyen egybe kocsit... Ti mit tennétek? egyértelmű hogy a gastra marad :rolleyes: suzka elad kifizet gastra és csokolom :huh: de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit szeretnél :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 egyértelmű hogy a gastra marad :rolleyes: suzka elad kifizet gastra és csokolom :huh: de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit szeretnél :lol: :lol: Azasszony is a te pártodon van, szívesebben örökölné az Astrát, mint tartaná meg a Suzukit... :lol: Meg én is, ez a dög, csak egyszer hagyott ott, a tengelytörésnél, de az nem az ő hibája volt... :D Ha évi 1-2e Km-t használná, ez az Astra túléli... én nyomtam bele évi 25e-t, és nem panaszkodhatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Változás szele fúj, új állásom lesz, 4 karikával, emiatt jár az agyam, mit adjak el. A szertetett G Astrát, amit 0 kilométeresen vettem 2005-ben, és minden sz...rát ismerem, vagy a Suzuki 1.0-át, amit pár hónapja vettem azasszonynak. A Suzka mellett szól, hogy ki van fizetve, ócccsó a fentartása, stb... az Astra meg az Astra... de még van rajta 1.5 év CHF hitel (ki lett tolva a szentem), meg már minden megtörtént rajta, aminek kellett, vezérmű tengely törést is beleértve... Szerelő szerint nem szabad eladni, mert egyébként rég látott ilyen egybe kocsit... Ti mit tennétek? Astra az igaz barátja!!!:rolleyes: Milyen suzuki: Stift, Vagyonőr vagy Szpleccs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Azasszony is a te pártodon van, szívesebben örökölné az Astrát, mint tartaná meg a Suzukit... :rolleyes: Meg én is, ez a dög, csak egyszer hagyott ott, a tengelytörésnél, de az nem az ő hibája volt... :huh: Ha évi 1-2e Km-t használná, ez az Astra túléli... én nyomtam bele évi 25e-t, és nem panaszkodhatok... hát akkor ez el is dőlt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Astra az igaz barátja!!!:rolleyes: Milyen suzuki: Stift, Vagyonőr vagy Szpleccs? Vagy esetleg ilyen? ez is 1.0! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Astra az igaz barátja!!!:rolleyes: Milyen suzuki: Stift, Vagyonőr vagy Szpleccs? Stift... és télleg ócccsó... de nincs benne szervó, asszony szerint ez a legnagyobb baj. Sztem meg a légzsák és a kasztni hiánya... nem szeretném, ha azzal karambolozna a két gyerekkel... dehát ócccsó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Tudtam én, hogy csak ide kell írni, és megerősítetek abban, hogy többet ér az én "sz---ros" G Astám, a fakuló fényezésével, váratlan vízcső eldurranásával, tengelytörésével, nyikorgó szellőző ventilátorával, lepattogzó, javított lökhárítójával, 3x cserélt bal oldali hátsó kerékcsapágyával, megmaradó hitelével és CASCO-jábal, mint egy vacak 1.0 Swift :rolleyes: Megtartom és utalom Mackónak a következő évi tagdíjat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Stift... és télleg ócccsó... de nincs benne szervó, asszony szerint ez a legnagyobb baj. Sztem meg a légzsák és a kasztni hiánya... nem szeretném, ha azzal karambolozna a két gyerekkel... dehát ócccsó.... Na látod, még pár érv az Astra mellett, nem is kellünk mi hogy meggyőzzünk, a Suzi mellett tényleg csak az óccóság marad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Tudtam én, hogy csak ide kell írni, és megerősítetek abban, hogy többet ér az én "sz---ros" G Astám, a fakuló fényezésével, váratlan vízcső eldurranásával, tengelytörésével, nyikorgó szellőző ventilátorával, lepattogzó, javított lökhárítójával, 3x cserélt bal oldali hátsó kerékcsapágyával, megmaradó hitelével és CASCO-jábal, mint egy vacak 1.0 Swift :rolleyes: Megtartom és utalom Mackónak a következő évi tagdíjat :huh: Ebből is látszik, hogy lelke van a drágának...:lol: Amúgy nagyon szeretem a Swifteket, jó ideig használtam én is (igaz 1.3 8v erőgép volt benne) szerettem, de azért más kategória mint egy Astra...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Változás szele fúj, új állásom lesz, 4 karikával, emiatt jár az agyam, mit adjak el. A szertetett G Astrát, amit 0 kilométeresen vettem 2005-ben, és minden sz...rát ismerem, vagy a Suzuki 1.0-át, amit pár hónapja vettem azasszonynak. A Suzka mellett szól, hogy ki van fizetve, ócccsó a fentartása, stb... az Astra meg az Astra... de még van rajta 1.5 év CHF hitel (ki lett tolva a szentem), meg már minden megtörtént rajta, aminek kellett, vezérmű tengely törést is beleértve... Szerelő szerint nem szabad eladni, mert egyébként rég látott ilyen egybe kocsit... Ti mit tennétek? Mindenképpen Astra, egy kormányhivatalnok felesége nem járhat Suzukival! (vagy nem csak nekik jár Audi? :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Változás szele fúj, új állásom lesz, 4 karikával, emiatt jár az agyam, mit adjak el. A szertetett G Astrát, amit 0 kilométeresen vettem 2005-ben, és minden sz...rát ismerem, vagy a Suzuki 1.0-át, amit pár hónapja vettem azasszonynak. A Suzka mellett szól, hogy ki van fizetve, ócccsó a fentartása, stb... az Astra meg az Astra... de még van rajta 1.5 év CHF hitel (ki lett tolva a szentem), meg már minden megtörtént rajta, aminek kellett, vezérmű tengely törést is beleértve... Szerelő szerint nem szabad eladni, mert egyébként rég látott ilyen egybe kocsit... Ti mit tennétek? G Astra fórumon ne tegyél fel ilyen kérdést... :rolleyes: A sajátommal én is átesetem már motorgenerálon, katalizátor cserén, meg még sok mindenen, de ezek ellenére is kitartok mellette, mert szeretem a szépen járó motorját, a robosztusságát, a kormányszervó vinnyogását... az egész autót. A csak rációból tartott autóval nem érzi jól magát az ember. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Megdöbbenve olvasom ezeket a sorokat! :rolleyes: Astra vagy suszka? Ez a kérdés eldőlt, még mielőtt megszületett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Jól van na, csak kellett a megerősítés... :rolleyes: és nem, nem leszek kormányhivatalnok, még csak az kéne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 jáccos kép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 jáccos kép :huh: Mi volt a project? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 jáccos kép :rolleyes: Eszi a kondenzvíz a kipuffot? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Mi volt a project? :rolleyes: Én Fluxuskondinak nézem, de javítsatok ki ha téveek :huh:! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Mi volt a project? :rolleyes: katalizátor raktuk vissza norbyastrának :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Eszi a kondenzvíz a kipuffot? :lol: nem az enyém :D majd készűl az enyémis :rolleyes: a flexitől hátrafelé rozsdamentes ... :huh: most mit csináljak ha csak az van nálunk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 most mit csináljak ha csak az van nálunk :rolleyes: :huh: Pl megadom a mérteket és csinálsz nekem is a corsa alá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Pl megadom a mérteket és csinálsz nekem is a corsa alá! :rolleyes: a manzel után :huh: azon is rajta vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 a manzel után :rolleyes: azon is rajta vagyok :lol: hoppá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 a manzel után :huh: azon is rajta vagyok :lol: Mennyiért gyártanál egy rozsdamentes rendszert?:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Mennyiért gyártanál egy rozsdamentes rendszert?:rolleyes: majd megbeszéljuk de nem itt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts