Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na asszem akkor én kilógok a sorból: egy csepp alkoholt sem ittam, és 3/4 10 kor lefeküdtem aludni :devlish:

Cserébe most megbontok egy sört asszem :D

Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :lol: :devlish:

Elküldve
Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :lol: :devlish:

BÚÉK mindenkinek!

Igazán józan társaság jött itt most össze,(ahogy az előttem szólók üzijeit olvasgatom),igaz én sem lógok ki a sorból,mert én is csak talán 1-2 deci pezsgőt ittam. :D

Elküldve

Boldog Új Évet minden opelosnak!

Lenne hozzátok egy kérdésem! Van itt valaki aki utólag rakott be az alsó rekesz helyére cd tartót (fischer boxot)? Ugyanis azt hallottam, hogy nem lehet berakni csak abba amit gyárilag cd tartósra csináltak. Lehetséges, hogy több típusú középkonzol van?

Elküldve
Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :D :devlish:

Ez a duplája az én adagomnak,igaz azt is ma délben ittam. Hogy miért kellett nekem ma korhelylevest ennem? :lol:

Meg van az év első meghibásodása:ma este kiégett a rádiókijelző jobb oldali izzója. Megvárom, míg kiég a másik is, én nem borítom szét ezért a középkonzolt.

Elküldve
Lenne hozzátok egy kérdésem! Van itt valaki aki utólag rakott be az alsó rekesz helyére cd tartót (fischer boxot)? Ugyanis azt hallottam, hogy nem lehet berakni csak abba amit gyárilag cd tartósra csináltak. Lehetséges, hogy több típusú középkonzol van?

Ez sztem hülyeség.

Nekem gyárilag volt Fischer Boxom (azóta kiszedtem), de ránézésre nem különbözik a középkonzolom másétól semmiben sem.

Ha kiszeded, egy ugyanolyan üres fach lesz a helyén, mint a rádiónál. És rádiót sem csak olyanba lehet rakni amiben gyárilag is volt. :lol:

Elküldve
kipufogó tartó konzolt milyen vasból érdemes csinálni? próbálkozott már vmelyikőtök ilyesmivel?

10es vagy12es cső

én köracélból csináltam.. csak azt egy kissé nehéz hajlítani :lol:

Elküldve
10es vagy12es cső

én köracélból csináltam.. csak azt egy kissé nehéz hajlítani :lol:

na én nem pont erre gondoltam, hanem arra az ujjni vastag tartóra, ami az alvázhoz van heggesztve és amire a gumivmivel van felakasztva :D

Elküldve
na én nem pont erre gondoltam, hanem arra az ujjni vastag tartóra, ami az alvázhoz van heggesztve és amire a gumivmivel van felakasztva :lol:

ugyan az mint ami a dobon van :devlish:

elég vékony ujjad van :D :devlish:

Elküldve
ugyan az mint ami a dobon van :icon13:

elég vékony ujjad van :devlish: :devlish:

na igen az az :lol: olyat miből lehetne gyártani? azért betonvas nem lenne annyira mutatós :D

Elküldve
na igen az az :lol: olyat miből lehetne gyártani? azért betonvas nem lenne annyira mutatós :D

Én a sportdobra 10-es menetesszárat hegesztettem! Az volt kéznél! Ideiglenesen. Ennek vagy 3 éve. :devlish:

Ki látja?

Elküldve

nálam ez nem kérdés :devlish: ,hát rozsdamentes anyagból..

mert az van kéznél :devlish: :icon13:

Elküldve
kipufogó tartó konzolt milyen vasból érdemes csinálni? próbálkozott már vmelyikőtök ilyesmivel?

Tömör köracél. En a gyári formájára hajlítottam 10-es saválló acélból a saválló rendszeremhez.. Büszke is voltam rá... :lol:

Elküldve

Hali!

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!

Másodjára: a hőmérő mármint ami a kintiről tájékoztat az úgy gondolta, hogy +54 C fok van kint. Néha meg 36. Kicsit drasztikusnak találtam így télen. Mi lehet a hiba forrása? Megnéztem a szenzort nem ér a hűtőhöz a helyén van, mozgatásra nem javult. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm

Elküldve
Hali!

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!

Másodjára: a hőmérő mármint ami a kintiről tájékoztat az úgy gondolta, hogy +54 C fok van kint. Néha meg 36. Kicsit drasztikusnak találtam így télen. Mi lehet a hiba forrása? Megnéztem a szenzort nem ér a hűtőhöz a helyén van, mozgatásra nem javult. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm

Az a szenzor valószínű cserés lesz.

Elküldve

köszönöm a sok ezermesternek a hozzászólást. majd ha megjön a kipufogó, akkor én is körbenézek, mi van kéznél. így elsőre 10es betonvasat már találtam :lol:))

Elküldve

Ezt le kell írnom:

Szilveszterkor hívtam egy dobókockás taxit, egy idősebb bácsi jött egy dízel Zafira A-val.

Szemre teljesen korrekt volt kívül-belül, a futóműve kicsit gatya volt mondjuk, megnézem az óráját, 492.000km :lol:

Mondta, hogy nem tudja valós-e, mert behozott autó és ~90-el az órában vette egy kereskedésben, de 400at már ő tekert bele :D

Ilyen is van :devlish:

Elküldve
köszönöm a sok ezermesternek a hozzászólást. majd ha megjön a kipufogó, akkor én is körbenézek, mi van kéznél. így elsőre 10es betonvasat már találtam :lol:))

Ha megnézed az oldalam (aláírásban), találhatsz ötletet a felfogatásra. Bármilyen saválló alapanyaggal foglalkozó kereskedésben találsz hozzá köracélt, ha jól emlékszem ezer forintért vettem egy métert...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.