Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

boldog karácsonyt mindenkinek, nekem egy gyári mintájú pioneer hangszórópárt varázsolt :lol: megkérdezte hogy fekete lámpát vagy hangszórót kérsz? :D

sok örömöt okozzanak nektek azok akik szeretnek.

Elküldve
  mr. bb írta:
boldog karácsonyt mindenkinek, nekem egy gyári mintájú pioneer hangszórópárt varázsolt :lol: megkérdezte hogy fekete lámpát vagy hangszórót kérsz? :devlish:

sok örömöt okozzanak nektek azok akik szeretnek.

TS-q172c?:D

Elküldve
Muszáj valamit offolnom, vizsgaidőszak van, fáradok, ez legalább egy kicsit kikapcsol!!:lol: Akinek tetszett, /attól függ mennyire/, van 10, 50, 100 órás változat is:)D!
Elküldve
  harmlevi írta:
Muszáj valamit offolnom, vizsgaidőszak van, fáradok, ez legalább egy kicsit kikapcsol!!:D Akinek tetszett, /attól függ mennyire/, van 10, 50, 100 órás változat is:)D!

egy kicsit tovább gondolva :lol:

Elküldve
  Mc-elek írta:
ááá dehogy :devlish:

de akár az is lehetett volna :devlish:

előszilvesztereztünk :icon13:

Már most melegítesz szilveszterre? :lol:

Jól fogsz kinézni. Akkor majd lehet mondani hogy "Kell arcodnak fájás"? :D

Elküldve
  harmlevi írta:
Muszáj valamit offolnom, vizsgaidőszak van, fáradok, ez legalább egy kicsit kikapcsol!!:lol: Akinek tetszett, /attól függ mennyire/, van 10, 50, 100 órás változat is:)D!

Nem az a borzasztó, hogy ilyen van, hanem hogy 56 milliószor nézték meg!!!

És egy fél milliónak még tetszett is!!!!

:D

Elküldve
  Mc-elek írta:

egy kicsit tovább gondolva :D

Uhuhu-nak szeretettel:D!

szopcsi13 írta:
Nem az a borzasztó, hogy ilyen van, hanem hogy 56 milliószor nézték meg!!!

És egy fél milliónak még tetszett is!!!!

:devlish:

NYá-nyányányá-nyám! :lol: :devlish:

Elküldve
  harmlevi írta:
Muszáj valamit offolnom, vizsgaidőszak van, fáradok, ez legalább egy kicsit kikapcsol!!:D Akinek tetszett, /attól függ mennyire/, van 10, 50, 100 órás változat is:)D!

Engem inkább

a változat kapcsol ki... :lol:
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.