Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen, de sajnos más kábelt nem találok, azért várok, amíg meglesz...

sajnos nincs hozzá külön dugó... úgyhogy komplett motortér köteg a megoldás.. én kérdeztem bontóba ,csak komplett köteget adnak el... 20eft :lol:

inkább megoldom más kép :D

Elküldve
sajnos nincs hozzá külön dugó... úgyhogy komplett motortér köteg a megoldás.. én kérdeztem bontóba ,csak komplett köteget adnak el... 20eft :lol:

inkább megoldom más kép :D

Létezik ilyen megoldás is. :devlish: xenonnal. :devlish:

Elküldve
Nekem nem kell! :devlish: Az enyémből még nem spórolták ki! :lol:

mázlista :D

nézzél rá léccci hogy a hátsó villanyablak vezérlése bevan-e kábelezve??

Elküldve
Nekem nem kell! :devlish: Az enyémből még nem spórolták ki! :lol:

Tudom, mázlista. :D

Veszel gyári csavarokat a felfogatáshoz, vagy pedig megoldod másképp? Mennyi csavar kell, nézted már?

Elküldve
Tudom, mázlista. :lol:

Veszel gyári csavarokat a felfogatáshoz, vagy pedig megoldod másképp? Mennyi csavar kell, nézted már?

Már mint a ködlámpa felfogatására gondolsz?

Elküldve
igen

Eddig erre még nem is gondoltam! Te már tudsz ezzel kapcsolatban valamit?

Az az igazság, hogy elméletileg holnap érkezik a ködlámpa amit rendeltem. Eddig még nem is láttam élőben, így nem is tudom, hogy milyen a felfogatása!

Elküldve
hátsó ajtóig??

akkor megint mázlista :lol:

Az enyém még Belgiumban készült az alvázszám szerint.

Gondolkodtam én is a hátsó elektromos ablakon, de mióta meg van az autó kb. 3x volt lehúzva a két hátsó ablak. Akkor is csak takarítás miatt.

Egyébként az első ablakokat és az e.tükröket is én raktam be. Legutóbb pedig kapott egy gyári multi bőrkormányt és egy CDR-500-at. A kijelzőt sem kellett programozni csak a vezetékeket kellett helyre rakni.

Elküldve
Eddig erre még nem is gondoltam! Te már tudsz ezzel kapcsolatban valamit?

Az az igazság, hogy elméletileg holnap érkezik a ködlámpa amit rendeltem. Eddig még nem is láttam élőben, így nem is tudom, hogy milyen a felfogatása!

Igazából a Te tapasztalataid alapján akarom majd tavasszal berakni.

Elvileg van oda gyári csavar, de lehet, hogy mással is fel lehet tenni. Még sosem láttam a lökhárítót úgy, és nem is tudom, hogy hova kell felfogatni. Mjad ha leveszed csinálsz róla képet?

Elküldve
Az enyém még Belgiumban készült az alvázszám szerint.

Gondolkodtam én is a hátsó elektromos ablakon, de mióta meg van az autó kb. 3x volt lehúzva a két hátsó ablak. Akkor is csak takarítás miatt.

Egyébként az első ablakokat és az e.tükröket is én raktam be. Legutóbb pedig kapott egy gyári multi bőrkormányt és egy CDR-500-at. A kijelzőt sem kellett programozni csak a vezetékeket kellett helyre rakni.

Szintén nekem sem volt sokszor lehúzva a hátsó ablak. Van légkondi. Még az elsőket sem sokat használom. (télen pl szinte 1-2x.)

Elküldve
Igazából a Te tapasztalataid alapján akarom majd tavasszal berakni.

Elvileg van oda gyári csavar, de lehet, hogy mással is fel lehet tenni. Még sosem láttam a lökhárítót úgy, és nem is tudom, hogy hova kell felfogatni. Mjad ha leveszed csinálsz róla képet?

Ok! Nekem van itthon egy másik lökös is mert egyszer megkoccoltam. Lehet, hogy holnap megnézem és csinálok képeket.

Ezen akarom majd kivágni először gyakorlásképpen a ködlámpa helyét.

Elküldve
ugyhallottam, hogy az Ákos kilépett a Danubiából :devlish: állitólag ma dolgozott utoljára....

:devlish:

Gratulálok! :lol:

Nekem még van egy éjszakai szolgálatom és én is levéglegelek. :D

Elküldve
Gratulálok! :lol:

Nekem még van egy éjszakai szolgálatom és én is levéglegelek. :D

Önként távozol, vagy kényszer hatására?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.