harmlevi Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 kedvenc szövegem most :lol: kell az arcodnak fájás ?? ;) :) Nagy duma! :) Én meg mostanában a "hozzáverlek a fa**omhoz" kifejezésre szoktam rá! :P Jó a hajad, elestél? :lol:
NorbyAstraG Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Jácccós képek,Elek módra. Bent van a helyén az el ablak.És az is memóriás,és még a riasztó fel is húzza az ablakokat. ;) T. Elek Na ezt űbereld :lol: Ja meg neked is csináltam ajtókárpit dugókat.Szépen fel van polírozva
tgabika76 Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Ez hogy-hogy ennyire olcsó? Gondolom nem madzsari és még rámegy a regadó...
gezoli Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Gondolom nem madzsari és még rámegy a regadó... Azt írja magyar okmányos!
starchild83 Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Hello :lol: Hm nem tudjátok, gépjármű hitelnél is lehet most a devizahiteleket forint alapúra átváltani vagy csak ingatlanoknál megy a dolog?
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Jácccós képek,Elek módra. Bent van a helyén az el ablak.És az is memóriás,és még a riasztó fel is húzza az ablakokat. :icon13: T. Elek Na ezt űbereld :lol: Ja meg neked is csináltam ajtókárpit dugókat.Szépen fel van polírozva T Norbert :D először is :kell az arcodnak fájás? :devlish: majd azzal überelem ha a madzagot beraktam :devlish: ez a minimum ,hogy csináltál nekem is :icon13: látom 33as korong +csap fellövő tudsz Te ha akarsz :D
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 T Norbert :D először is :kell az arcodnak fájás? :devlish: majd azzal überelem ha a madzagot beraktam :devlish: ez a minimum ,hogy csináltál nekem is :icon13: látom 33as korong +csap fellövő tudsz Te ha akarsz :icon13: kb 1,5 óra alatt kész voltam.Te holnap jössz be tyúkbelezni? :lol:
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 kb 1,5 óra alatt kész voltam.Te holnap jössz be tyúkbelezni? :lol: elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :D
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :lol: Nem tudom miért ragaszkodsz a kétszínű tyúkbélhez.
frankee Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :lol: Esélytelen keress egy komplett utastérköteget amibe benne vannak ezek a kábelek. Én 3 napot szántam arra, hogy keressek egyszínű még csak csak akadt de azt is csak 100m-t adtak volna színenként! Meguntam vettem egy komplett köteget. Nem viccelek egy fa alól halászta ki a bontós tiszta kosz meg falevél volt. Azt mondta nem keresi senki ezeket. A kábel ha megvan akkor már csak a cstiba való spéci csatlakozó ami a másik érdekes kérdés az sincs csak úgy sehol. A bal első ajtóba meg neked kell készíteni a négyes csatiba a vezetékeket.
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Nem tudom miért ragaszkodsz a kétszínű tyúkbélhez. nem ragaszkodok ,csak jó lenne :lol:
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Esélytelen keress egy komplett utastérköteget amibe benne vannak ezek a kábelek. Én 3 napot szántam arra, hogy keressek egyszínű még csak csak akadt de azt is csak 100m-t adtak volna színenként! Meguntam vettem egy komplett köteget. Nem viccelek egy fa alól halászta ki a bontós tiszta kosz meg falevél volt. Azt mondta nem keresi senki ezeket. A kábel ha megvan akkor már csak a cstiba való spéci csatlakozó ami a másik érdekes kérdés az sincs csak úgy sehol. A bal első ajtóba meg neked kell készíteni a négyes csatiba a vezetékeket. oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol:
gezoli Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol: Ha bontóban jársz néznél nekem gyári ködlámpát? (jobbos-balos) Felénk nincs egy normális bontó! Előre is köszönöm! :D
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Ha bontóban jársz néznél nekem gyári ködlámpát? (jobbos-balos) Felénk nincs egy normális bontó! Előre is köszönöm! :lol: itt van ni új http://opelcentrum.hu/aruhaz/vilagitas/kod...pa-jobb-astra-g habár ettől van lényegesebb occcóóbb
gezoli Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 itt van ni új http://opelcentrum.hu/aruhaz/vilagitas/kod...pa-jobb-astra-g habár ettől van lényegesebb occcóóbb Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. Félek az utángyártottól a gyári új pedig veszett drága! Most kaptam egy mail-t egy siófoki bontóstól 17.500ft-ért akarja adni a jobbos-balost együtt. :lol:
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. nemtom miért rémlik hogy nekem is TYC van benne...
frankee Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol: Ja mind szépen egybe van fogva a fehér mindenképpen mert az blokkolja a 2 hátsót. A vastag pirosak meg a vastag barnák meg a bal eső A oszlop zöld csatijába megy onnan meg a biztosítéktáblába meg a testpontra. A piros sárga meg a közontizár vezérlőjébe amit nem értek tisztán. Én kifogtam egy olyan köteget amiben mindkét ajtós megoldás benne volt tehát duplaannyi kábel volt benne mint ami kellett de változtattak a színeken is időközben. Ami még nehezytette a munkámat az volt, hogy az utólagos riasztót pont a hátsó ablakemelőről tápolta meg valami istenbarma, egyszerűen tőben elvágta 2 órám ráment míg kibontottam és megoldottam, hogy jó legyen. Nektek automata az ablak? Nekem az egyik nem a másik igen!
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Ja mind szépen egybe van fogva a fehér mindenképpen mert az blokkolja a 2 hátsót. A vastag pirosak meg a vastag barnák meg a bal eső A oszlop zöld csatijába megy onnan meg a biztosítéktáblába meg a testpontra. A piros sárga meg a közontizár vezérlőjébe amit nem értek tisztán. Én kifogtam egy olyan köteget amiben mindkét ajtós megoldás benne volt tehát duplaannyi kábel volt benne mint ami kellett de változtattak a színeken is időközben. Ami még nehezytette a munkámat az volt, hogy az utólagos riasztót pont a hátsó ablakemelőről tápolta meg valami istenbarma, egyszerűen tőben elvágta 2 órám ráment míg kibontottam és megoldottam, hogy jó legyen. Nektek automata az ablak? Nekem az egyik nem a másik igen! így van ahogy írtad... én még nemtom hogy automata-e vagy sem :lol: a piros sárga meg azért megy kp vezérlőhöz hogy fel húzza kulccsal az ablakot ,gondolom én
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 így van ahogy írtad... én még nemtom hogy automata-e vagy sem :lol: a piros sárga meg azért megy kp vezérlőhöz hogy fel húzza kulccsal az ablakot ,gondolom én Lesz baj gazdagon :D
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Lesz baj gazdagon :lol: flexlap :D :devlish:
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 http://www.dehir.hu/bulvar/lopjak-a-kisteh...ait/2010/10/21/ http://tv2.hu/tenyek/video/katalizatortolvajok-tenyek-riport
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 http://www.dehir.hu/bulvar/lopjak-a-kisteh...ait/2010/10/21/ http://tv2.hu/tenyek/video/katalizatortolvajok-tenyek-riport Na az enyémet vihetik. :lol:
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 na, mi lett az autóddal? megjavult? Hát hogy megjavult az túlzás,de valamivel jobb lett.Eddig 8000.-ft ból 103-km mentem el,most legutoljára 10.000-ft-ból 180 km Lehet majd januárban meglátogatlak titeket,csak félek,hogy megint bele ölök egy vagon pénzt,és ugyan ilyen marad.
imy Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. Félek az utángyártottól a gyári új pedig veszett drága! Most kaptam egy mail-t egy siófoki bontóstól 17.500ft-ért akarja adni a jobbos-balost együtt. :lol: Inkább egy új utángyártott, mint egy bizonytalan bontott gyári, drágábban mint az új. Én DEPOt veszek bele, néztem, az teljesen jó.
Recommended Posts