Barna Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Ezek a pesti utak :lol: Nekem 68ekm akkor várhatom... Szerencsére nem kell sokat BP-n járnom, nálam 150e-t kibírt...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 és??? őőőőő a termo valszeg már nem volt jó 98. 11 havi... ennyit kétlem hogy kibír :lol: már régebben is mondtam Norbinak hogy nézzük meg hogy visszatérő ua csővőn folyik-e vissza... na a lényeg, az közös nyomó végén van a nyomás szabályzó... és most annak van valami hangja ami idáig a réginél nem volt... akár az is lehet kuka, de majd kiderül... fals szívás nincs... lezártam a fojtót és egyből megállt a moci fújtam féktisztítóval attól meg fulladt meg.. nagyjából ennyi ,most várunk ;)
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Ezek a pesti utak :) Nekem 68ekm akkor várhatom... máshol se különb :lol: én 32ekm vettem 31ekm raktam bele... valamikor nyár végén vettem észre hogy kopog.. Uhuhu mikor hoztad a távkapcsot? Na kb akkor ;)
Konkesz Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 part 2 : :) úgy néz ki hogy a kopogást is kiszedtük :) megkapta mindkét oldal a kutyaeledelt meg a toronycsapágyat.. ha már megvettem :P Ez engem is érdekelne. Mikor és miket kell ezek közül / stab. pálca, szilent, egyebek/ rendszeresen cserélni? Toronycsapágyat is ilyen sűrűn szokás? :lol: Csak azért kérdezem, mert a 2009. szeptemberig kitöltött szervízkönyv szerint /amit adtak a géphez anno/ ezeknek a cseréje még nem történt meg egyszer sem, pedig ekkor már benne volt 120.000 km. Amit kikövetkeztettem az az, hogy nagy részben pályán ment. Sőt: fékbetéteket és alkatrészeit sem cseréltek benne, sem pedig fékfolyadékot, amit 2 évente kéne, valamint ékszíjat sem. Ezekből lehet utángyártottat, vagy eredeti kell mindenképpen? Most akkor hogy vannak ezek az anomáliák? ;)
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 és??? Fogyasztásilag majd kiderül,de érezhetően jobban húz,sokkal pörgősebb,és dinamikusabb,és szebben jár a motor is.Szóval reménykedem,mert ez volt az utolsó tippünk.De ha esetleg ez sem segít akkor nem tudom mit csináljak vele.
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Ez engem is érdekelne. Mikor és miket kell ezek közül / stab. pálca, szilent, egyebek/ rendszeresen cserélni? Toronycsapágyat is ilyen sűrűn szokás? :lol: csak akkor amikor kuka ;) a kiszedett se kuka ,csak ha van új akkor mért ne raknám bele :) tapasztaltabb emberkétől hallottam hogy nagyon ritkán kell cserélni kb 300ekm nél ,ha már nem jó
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Fogyasztásilag majd kiderül,de érezhetően jobban húz,sokkal pörgősebb,és dinamikusabb,és szebben jár a motor is.Szóval reménykedem,mert ez volt az utolsó tippünk.De ha esetleg ez sem segít akkor nem tudom mit csináljak vele. flexlap :lol: ;) :) és tánci tánci :)
Konkesz Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 csak akkor amikor kuka :lol: a kiszedett se kuka ,csak ha van új akkor mért ne raknám bele :) tapasztaltabb emberkétől hallottam hogy nagyon ritkán kell cserélni kb 300ekm nél ,ha már nem jó Persze egyértelmű, főleg hogy ha occsópittóba került. ;) Gondolom ez a 300e a toronycsapágyra vonatkozik. :) Ja múltkor olvastam a gömbfej, gömbcsukló, persely stb. cuccokat is: az is akkor, ha van valami hangja, kopog, zörög?
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Persze egyértelmű, főleg hogy ha occsópittóba került. ;) Gondolom ez a 300e a toronycsapágyra vonatkozik. :) Ja múltkor olvastam a gömbfej, gömbcsukló, persely stb. cuccokat is: az is akkor, ha van valami hangja, kopog, zörög? igen a toronyra csapágyra gondoltam :P szerintem akkor csere valami hanem jó ... vagy mint én :), ha már meg van akkor mért ne :lol:
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 flexlap :) :) :P és tánci tánci :lol: Az lesz holnap,flexlap :lol: Nem beszart a pisztolyon a gomb?? És hát mikor????? Hát amikor tánci tánci van ;) Mondtam én hogy cseréld ki.
Konkesz Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 igen a toronyra csapágyra gondoltam :) szerintem akkor csere valami hanem jó ... vagy mint én ;), ha már meg van akkor mért ne :lol: Köszi akkor. :)
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Az lesz holnap,flexlap :lol: Nem beszart a pisztolyon a gomb?? És hát mikor????? Hát amikor tánci tánci van ;) Mondtam én hogy cseréld ki. ne szójááá beee :) majd rádugom a gépet a gépre :) milyen a vized??
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 ne szójááá beee ;) majd rádugom a gépet a gépre :) milyen a vized?? Olyan mint volt.Túl közel vagyok a munkahelyhez :lol: nincs ideje bemelegedni.De jó lesz az.Új és gyári.Ez is kihúzva a listáról.Már csak egy új kasztni kell,és lesz egy új verdám :)
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Olyan mint volt.Túl közel vagyok a munkahelyhez :lol: nincs ideje bemelegedni.De jó lesz az.Új és gyári.Ez is kihúzva a listáról gyere kerülő úton ;) 17ból 16ba Csepelen keresztül a legrövidebb :)
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 gyere kerülő úton :lol: 17ból 16ba Csepelen keresztül a legrövidebb ;) Minek,még többet fogyasszon? :) Tény és való hogy ilyen rövid távon sokat fog enni,na de azért most már ne ennyit.
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Minek,még többet fogyasszon? :lol: Tény és való hogy ilyen rövid távon sokat fog enni,na de azért most már ne ennyit. majd kiderül ...
imy Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Ma érdekes köd volt reggel fel BP-re. :lol: Este nagyobb volt, de akkor meg + volt.
Tomi 1.6 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Szerencsére nem kell sokat BP-n járnom, nálam 150e-t kibírt... :lol:
Alex75 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 őőőőő a termo valszeg már nem volt jó 98. 11 havi... ennyit kétlem hogy kibír :lol: már régebben is mondtam Norbinak hogy nézzük meg hogy visszatérő ua csővőn folyik-e vissza... na a lényeg, az közös nyomó végén van a nyomás szabályzó... és most annak van valami hangja ami idáig a réginél nem volt... akár az is lehet kuka, de majd kiderül... fals szívás nincs... lezártam a fojtót és egyből megállt a moci fújtam féktisztítóval attól meg fulladt meg.. nagyjából ennyi ,most várunk ;) Közös nyomó az az injektorhíd? Miért kellett cserélni?
Alex75 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 küggyéé rajzot ;) most már tudok faragni gazdagon :) ,mükszik a vizivágó :) Bármilyen síkidomot ki tudsz faragni? Esetleg egy leömlőflasnit is? :lol:
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Közös nyomó az az injektorhíd? Miért kellett cserélni? mert volt olyan is :lol: sose lehet tudni ... már mindent kicseréltünk ... azt még nem ;)
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Bármilyen síkidomot ki tudsz faragni? Esetleg egy leömlőflasnit is? :lol: igen vagy küldesz skiccet beméretezve rendesen vagy egy dxf-t csak rozsdamentes anyagból... szénacéllal nem foglalkozunk és nincs is nekünk bent ;)
Alex75 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 igen vagy küldesz skiccet beméretezve rendesen vagy egy dxf-t csak rozsdamentes anyagból... szénacéllal nem foglalkozunk és nincs is nekünk bent :lol: Rozsdamentesből... A leömlő sajnos szénacél, a talpat próbálom rajta kicserélni, h illeszkedjen az x20xev-hez...
Alex75 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 mert volt olyan is :lol: sose lehet tudni ... már mindent kicseréltünk ... azt még nem ;) :)
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Rozsdamentesből... A leömlő sajnos szénacél, a talpat próbálom rajta kicserélni, h illeszkedjen az x20xev-hez... ha szerzel anyagot akkor megoldható ;) a többit privibe ,mert még valaki megszól :lol:
Recommended Posts