nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szerintem célszerü, ha valakinek el kéred a telefonszámát, mert ha be van zárva a kapu könnyebben be tudsz jönni elvileg elém jön vki, megígérte :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Én nem tudom mit jelent a patizik, de én olyat biztos nem csinálok :lol: bocs :lol: parti akart lenni, csak jött a főnököm s elsiettem a dolgot 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 elvileg elém jön vki, megígérte :oops: Azért biztos ami hót ziher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Azért biztos ami hót ziher. ja,ja, de hátha az uram megszán, s nem hagyja hogy eltévejedjek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ja,ja, de hátha az uram megszán, s nem hagyja hogy eltévejedjek :wink: Hááát, még meggondolom... :roll: Amúgy csővázka mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Amúgy csővázka mindenkinek! :lol: Vagy lehet, ezt is a köszönős topikba kellett volna?... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hááát, még meggondolom... :roll: szia. mi az hogy meggondolod? :twisted: ma is a kanapén akarsz aludni :?: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 szia. mi az hogy meggondolod? :twisted: ma is a kanapén akarsz aludni :?: :wink: Én már elköltöztem tűled, nem emlékszel!... :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Én már elköltöztem tűled, nem emlékszel!... :lol: :wink: nem :!: :oops: mikor? akkor ki feküdt az ágyacskámban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 nem :!: :oops: mikor? akkor ki feküdt az ágyacskámban? :lol: Hát a csábítód, ki más? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hát a csábítód, ki más? :lol: :lol: :lol: hát így jártál.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/trafipax2/ Hajrá M.o.! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/trafipax2/ Hajrá M.o.! :lol: akkor már érted, miért fogok éjszaka megérkezni?mert a 4-en 1 sáv járható "útjavítás" miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 akkor már érted, miért fogok éjszaka megérkezni?mert a 4-en 1 sáv járható "útjavítás" miatt Akkro tartsad majd be a 20-as korlátozást! Szép kis utad lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Akkro tartsad majd be a 20-as korlátozást! Szép kis utad lesz... köszi.... :roll: nem voltam eléggé elkenődve.már így is. de nem baj, nyuszi nem adja fel soha :!: megyek majd mint a rakéta :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hát a csábítód, ki más? :roll: azt hiszem az én vagyok :lol: sziasztok..kicsit benézek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 SZIA :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 a szexióvezető urat kérdezném h tud e valamit a programokról ? mármint h mikor érdemes érkezni ? látom h itt vagy TELO :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 de nem baj, nyuszi nem adja fel soha :!: megyek majd mint a rakéta :wink: nagyon elszánt vagy :lol: majd lobognak a nyuszifülek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 nagyon elszánt vagy :lol: majd lobognak a nyuszifülek :wink: naná ha rólad van szó :wink: (bocs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 naná ha rólad van szó :wink: (bocs) ezt majdnem bóknak vettem....de miért kértél bocsánatot ? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 a szexióvezető urat kérdezném h tud e valamit a programokról ? mármint h mikor érdemes érkezni ? látom h itt vagy TELO :lol: :wink: Csak ennyit tudok: "Lesznek jóóóó kis családi programok, duhaj hajnalig, aztán pihenés egész nap" Tehát magyarul fogalmam sincs... Illetve azt is tudni vélem vhonnan, hogy pl péntek este buli lesz (illetve szombaton is valszeg). Állítólag... Én du 5 körül indulok. De talán majd vmi illetékes többet tud mondani... uhu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ezt majdnem bóknak vettem....de miért kértél bocsánatot ? :roll: :wink: majdnem? miért csak majdnem :?: hát csak azért nehogy baj legyen belőle, hogy már megint nagy a szám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 majdnem? miért csak majdnem :?: hát csak azért nehogy baj legyen belőle, hogy már megint nagy a szám :wink: azért h nehogy elbízd magad drágám :lol: most mennem kell ! sziasztok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 azért h nehogy elbízd magad drágám :lol: most mennem kell ! sziasztok ! már késő :lol: :lol: szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts