Korzika Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Meg volt a szolgálatiautó csere!Elvitték a 220 ezret futott Astránkat :lol: és kaptunk helyette egy új Hyundai I30 CW-t. ;) Még csak 20 km-t mentem vele,szóval sokmindent nem tudok róla mondani.Csendes,kényelmes ,haladós,jól felszerelt, a belseje szép de nem túl tágas,kivül nekem annyira nem tettszik ez a se 5 ajtós-se kombi forma. Pont ilyen fehér színű,mint a képen. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...on_wagon_01.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Szia. Motorháztető fel, zárhídon lámparögzítő fülek közötti gumidugó ki, 6-os imbusz jobbra teker ha jól emléxem. balra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Nanana! A fő kérdés. Tudja-e valaki, hogy a Hódgép felirat és maga az autó, a Puli melyik magyar városból ered? Csak azért, mert én onnan jövök. :lol: Szóljatok ha meg lesz a megfejtés. ;) Hódmezővásárhely Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Jajjjj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Jajjjj... Felrakatta a téli gumit és rögtön ki is próbálta mennyivel jobban tapad,mint a nyári! Még jó,hogy nem lett nagyobb baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Hódmezővásárhely ..avagy mostanság: Lázárfalva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Szerintem Opel specifikus nincs a környéken. Az Öreg-kishomoki bontóban tegnapelőtt jártam. A hátsó ajtókhoz vettem utastér világítás kapcsolókat. Azt is egy Vectrából. Szegedében a Dobó bontóban lehet még nagyobb választék, de speciel ami kellett volna az Astrámhoz az nem volt. Így maradt a Rupesky. Sajnos igen, speckó Opel az nemigen van. Illetve van egy cimborám, aki Senatorokkal, Mantákkal, régi-régi legendás Opelokkal foglalkozott hobbiszinten meg bontója is volt, de az sajnos nemjó neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Meg volt a szolgálatiautó csere!Elvitték a 220 ezret futott Astránkat :lol: és kaptunk helyette egy új Hyundai I30 CW-t. :) Még csak 20 km-t mentem vele,szóval sokmindent nem tudok róla mondani.Csendes,kényelmes ,haladós,jól felszerelt, a belseje szép de nem túl tágas,kivül nekem annyira nem tettszik ez a se 5 ajtós-se kombi forma. Pont ilyen fehér színű,mint a képen. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...on_wagon_01.jpg na majd 200km után milyen lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 pár jácccós kép :lol: kiderült hogy a stab rúd a kuka... nem a torony csapágy,ahogy lehetett sejteni... de azért megkapta az újat. holnap folyt köv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 na majd 200km után milyen lesz ;) Mármint 200 ezret akartál írni,ugye? :) Mert a 200 már megvan,komoly 754 km. van már benne. :lol: Megy még az évvégi hajrá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 pár jácccós kép :lol: kiderült hogy a stab rúd a kuka... nem a torony csapágy,ahogy lehetett sejteni... de azért megkapta az újat. holnap folyt köv Én is a héten cseréltem ezeket ;) Meg fékolajat :) Most épp a szellőző venti kezdett el nyikorogni 1-es fokozatban. Majd eccer kiszedem megkenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Mármint 200 ezret akartál írni,ugye? :) Mert a 200 már megvan,komoly 754 km. van már benne. :lol: Megy még az évvégi hajrá? 2*igen ;), még két hét.... Azaz 130 óra meló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 pár jácccós kép :lol: kiderült hogy a stab rúd a kuka... nem a torony csapágy,ahogy lehetett sejteni... de azért megkapta az újat. holnap folyt köv http://www.kephost.com/images4/2011/12/2/c...gi3l55q7_tn.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/12/2/d...5f57imw1_tn.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/12/2/7...apwj654_tn.jpg] Hány km van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Hány km van benne? 63ekm ,a stab ennyit tud. Már egy ideje zörög .... Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 63ekm ,a stab ennyit tud. Már egy ideje zörög .... Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett Adtál neki Andaxint, hogy ne legyen annyira feszült??? :lol: Egy állítható hátsó rugótányért macerás lenne legyártani? Felső tányér, menet meg egy talp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 ..avagy mostanság: Lázárfalva. :lol: Off Az biztos, hogy kevés nála bunkóbb, igazi semmirevaló (és nagyon finoman fogalmaztam) véglényt találni. Igazi megtestesítője a mai magyar uralkodó osztálynak. pfff.... On Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 63ekm ,a stab ennyit tud. Már egy ideje zörög .... Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett Nekem mostanság lesz aktuális a 30e km-es szerviz. Ebben mit szoktak csinálni? Olaj, szűrők csere és ennyi? Én cseréltetnék üzemanyag szűrőt is, illetve megnézetném a vezérműtengely leszorító csavarokat is (az ördög nem alszik). Debrecenben tud valaki jó szerelőt ehhez? Az Olympiába nem vinném, csak ha muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Egy állítható hátsó rugótányért macerás lenne legyártani? Felső tányér, menet meg egy talp? küggyéé rajzot :lol: most már tudok faragni gazdagon :) ,mükszik a vizivágó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 part 2 : :lol: úgy néz ki hogy a kopogást is kiszedtük ;) megkapta mindkét oldal a kutyaeledelt meg a toronycsapágyat.. ha már megvettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 part 2 : :lol: Érdekes, mert nekem így megrángatásra nem kopogott mikor cserélni kellett, csak a megállás utáni pillanatban kottyant egyet... Meg az axiál is kuka volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 part 2 : :lol: http://www.kephost.com/images4/2011/12/3/2...1o_tn.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/12/3/x...6h_tn.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/12/3/x...l7_tn.jpg úgy néz ki hogy a kopogást is kiszedtük ;) megkapta mindkét oldal a kutyaeledelt meg a toronycsapágyat.. ha már megvettem :) Elek, a 3. képet Nati látta már, hogy ott mitiscsinálsz?... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Elek, a 3. képet Nati látta már, hogy ott mitiscsinálsz?... :P én a telefon túloldalán voltam :lol: az NorbyAstraG user ;),mivel egy helyen dolgozunk :) neki cseréltünk termosztátot ,és injektorokat meg közösnyomót .igazi barkácsolós nap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Érdekes, mert nekem így megrángatásra nem kopogott mikor cserélni kellett, csak a megállás utáni pillanatban kottyant egyet... Meg az axiál is kuka volt... szerintem egyre gondolunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 63ekm ,a stab ennyit tud. Már egy ideje zörög .... Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett Ezek a pesti utak :lol: Nekem 68ekm akkor várhatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2011 én a telefon túloldalán voltam :lol: az NorbyAstraG user ;),mivel egy helyen dolgozunk :) neki cseréltünk termosztátot ,és injektorokat meg közösnyomót .igazi barkácsolós nap :) és??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts