Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Meg volt a szolgálatiautó csere!Elvitték a 220 ezret futott Astránkat :lol: és kaptunk

helyette egy új Hyundai I30 CW-t. ;)

Még csak 20 km-t mentem vele,szóval sokmindent nem tudok

róla mondani.Csendes,kényelmes ,haladós,jól felszerelt, a belseje szép de nem

túl tágas,kivül nekem annyira nem tettszik ez a se 5 ajtós-se kombi forma.

Pont ilyen fehér színű,mint a képen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...on_wagon_01.jpg

Elküldve
Nanana!

A fő kérdés.

Tudja-e valaki, hogy a Hódgép felirat és maga az autó, a Puli melyik magyar városból ered?

Csak azért, mert én onnan jövök. :lol:

Szóljatok ha meg lesz a megfejtés. ;)

Hódmezővásárhely

Elküldve
Szerintem Opel specifikus nincs a környéken. Az Öreg-kishomoki bontóban tegnapelőtt jártam. A hátsó ajtókhoz vettem utastér világítás kapcsolókat. Azt is egy Vectrából. Szegedében a Dobó bontóban lehet még nagyobb választék, de speciel ami kellett volna az Astrámhoz az nem volt. Így maradt a Rupesky.

Sajnos igen, speckó Opel az nemigen van.

Illetve van egy cimborám, aki Senatorokkal, Mantákkal, régi-régi legendás Opelokkal foglalkozott hobbiszinten meg bontója is volt, de az sajnos nemjó neked. :lol:

Elküldve
Meg volt a szolgálatiautó csere!Elvitték a 220 ezret futott Astránkat :lol: és kaptunk

helyette egy új Hyundai I30 CW-t. :)

Még csak 20 km-t mentem vele,szóval sokmindent nem tudok

róla mondani.Csendes,kényelmes ,haladós,jól felszerelt, a belseje szép de nem

túl tágas,kivül nekem annyira nem tettszik ez a se 5 ajtós-se kombi forma.

Pont ilyen fehér színű,mint a képen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...on_wagon_01.jpg

na majd 200km után milyen lesz ;)

Elküldve

pár jácccós kép :lol:

kiderült hogy a stab rúd a kuka... nem a torony csapágy,ahogy lehetett sejteni... de azért megkapta az újat. holnap folyt köv

cmp7uiix1m98gi3l55q7_tn.jpg

dq2qhs7xnax45f57imw1_tn.jpg

78077bdcp5ixyapwj654_tn.jpg

Elküldve
na majd 200km után milyen lesz ;)

Mármint 200 ezret akartál írni,ugye? :) Mert a 200 már megvan,komoly 754 km. van már benne. :lol:

Megy még az évvégi hajrá?

Elküldve
pár jácccós kép :lol:

kiderült hogy a stab rúd a kuka... nem a torony csapágy,ahogy lehetett sejteni... de azért megkapta az újat. holnap folyt köv

Én is a héten cseréltem ezeket ;) Meg fékolajat :)

Most épp a szellőző venti kezdett el nyikorogni 1-es fokozatban. Majd eccer kiszedem megkenni :)

Elküldve
Mármint 200 ezret akartál írni,ugye? :) Mert a 200 már megvan,komoly 754 km. van már benne. :lol:

Megy még az évvégi hajrá?

2*igen ;), még két hét.... Azaz 130 óra meló :)

Elküldve
Hány km van benne?

63ekm ,a stab ennyit tud. Már egy ideje zörög ....

Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett

Elküldve

Hiába emeltem még múltkor nem éreztem semmit,de hogy a gátló kijött fesztelelenítve lett egyből meglett

Adtál neki Andaxint, hogy ne legyen annyira feszült??? :lol:

Egy állítható hátsó rugótányért macerás lenne legyártani? Felső tányér, menet meg egy talp?

Elküldve
..avagy mostanság: Lázárfalva. :lol:

Off

Az biztos, hogy kevés nála bunkóbb, igazi semmirevaló (és nagyon finoman fogalmaztam) véglényt találni.

Igazi megtestesítője a mai magyar uralkodó osztálynak. pfff....

On

Elküldve

Nekem mostanság lesz aktuális a 30e km-es szerviz. Ebben mit szoktak csinálni? Olaj, szűrők csere és ennyi? Én cseréltetnék üzemanyag szűrőt is, illetve megnézetném a vezérműtengely leszorító csavarokat is (az ördög nem alszik). Debrecenben tud valaki jó szerelőt ehhez? Az Olympiába nem vinném, csak ha muszáj.

Elküldve
Egy állítható hátsó rugótányért macerás lenne legyártani? Felső tányér, menet meg egy talp?

küggyéé rajzot :lol:

most már tudok faragni gazdagon :) ,mükszik a vizivágó ;)

Elküldve
part 2 : :lol:

Érdekes, mert nekem így megrángatásra nem kopogott mikor cserélni kellett, csak a megállás utáni pillanatban kottyant egyet... Meg az axiál is kuka volt...

Elküldve
Elek, a 3. képet Nati látta már, hogy ott mitiscsinálsz?... :P

én a telefon túloldalán voltam :lol:

az NorbyAstraG user ;),mivel egy helyen dolgozunk :)

neki cseréltünk termosztátot ,és injektorokat meg közösnyomót .igazi barkácsolós nap :)

Elküldve
Érdekes, mert nekem így megrángatásra nem kopogott mikor cserélni kellett, csak a megállás utáni pillanatban kottyant egyet... Meg az axiál is kuka volt...

szerintem egyre gondolunk :lol:

Elküldve

Ezek a pesti utak :lol:

Nekem 68ekm akkor várhatom...

Elküldve
én a telefon túloldalán voltam :lol:

az NorbyAstraG user ;),mivel egy helyen dolgozunk :)

neki cseréltünk termosztátot ,és injektorokat meg közösnyomót .igazi barkácsolós nap :)

és???

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.