astra 1 Elküldve November28, 2011 Elküldve November28, 2011 bpetya írta: Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a motorháztető szigetelést hány rögzítő patent tartja? Most rendeltem egy szigetelést és amíg ideér addig beszerezném a patentokat is. Segítségeteket előre is köszönöm! üdv! http://kepfeltoltes.hu/view/111128/g_ptet_...ltoltes.hu_.jpg
Stofl Elküldve November28, 2011 Elküldve November28, 2011 Korzika írta: Köszi mindenkinek a kulcsos infót!Ezexerint akkor nekem egy másik távos kulcsra van szükségem. Közben már néztem is a Vaterán . 2003-as NEM Classic és csak az egyik távirányítós, 2004-es NEM Classic és csak az egyik távirányítós. A Classicocnak is csak az egyik távirányítós, de ott már egyenes szélű kulcs van. A Németországban gyártottak recés kulccsal jöttek.
Stofl Elküldve November28, 2011 Elküldve November28, 2011 Sziasztok! Azt tudja véletlenül valaki, hogy a Corsa X10X (99') motorjában az AGR szelep az tényleg valami extra mást is állító dolog és ezért nem lehet leprogramozni és kiiktatni? Szerelő ezt mondta...
Korzika Elküldve November28, 2011 Elküldve November28, 2011 Stofl írta: Sziasztok! Azt tudja véletlenül valaki, hogy a Corsa X10X (99') motorjában az AGR szelep az tényleg valami extra mást is állító dolog és ezért nem lehet leprogramozni és kiiktatni? Szerelő ezt mondta... X-es motorról nem gondolnám ezt! X16XEL F Astrám volt 99-es,azon simán lezártuk egy lemezzel és kész. Kérdezd meg a Corsásoktól.Vagy már alszanak? :lol:
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 Korzika írta: X-es motorról nem gondolnám ezt! X16XEL F Astrám volt 99-es,azon simán lezártuk egy lemezzel és kész. Kérdezd meg a Corsásoktól.Vagy már alszanak? :lol: az x10xe nél egész más fajta egér van... ugyan az vagy hasonló mint a z10xe,x12xe ,z12xe,z14xep...
szopcsi13 Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 Mc-elek írta: az x10xe nél egész más fajta egér van... ugyan az vagy hasonló mint a z10xe,x12xe ,z12xe,z14xep... Na, ha már szóba jött. Sokszor van szó az egr lezárásról, de z14xep-nél soha. Ennél le lehet, vagy egyáltalán kell-e?
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 imy írta: De a toronycsapággyal mit csináltál? fogalmam sincs egy ideje zörög már... hétvégén kiderül hogy mi a baja ... nem jellemző hiba...
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 szopcsi13 írta: Na, ha már szóba jött. Sokszor van szó az egr lezárásról, de z14xep-nél soha. Ennél le lehet, vagy egyáltalán kell-e? fogalmam sincs... valszeg azért mert ezeknél nincs annyi gond vele , remélem :lol:
Korzika Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 :P Tegnap óta ezen röhögök,köszi Ivannorbi ivannorbi írta: Egy kis hejesírás gyakorlás Botosjeti :lol: ;) :) botosjeti! :) ui:direkt képpel idéztem,hogy ivannorbi szerzői jogait ne sértsem
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 Korzika írta: ;) Tegnap óta ezen röhögök,köszi Ivannorbi botosjeti! :lol: ui:direkt képpel idéztem,hogy ivannorbi szerzői jogait ne sértsem pffff ez visz mindent :)
szopcsi13 Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 És a hajó alatt az autó felirat? Az se semmi! :lol:
Bombero Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 Urak! Tudja valaki, hogy honnan lehet megtudni az autó színkódját? Esetleg valahol a kocsiban is fellelhető egy "matricán"? Egy alapozott tükörházat kellene lefújatnom. Előre is köszönöm a segítséget.
harmlevi Elküldve November29, 2011 Elküldve November29, 2011 Bombero írta: Urak! Tudja valaki, hogy honnan lehet megtudni az autó színkódját? Esetleg valahol a kocsiban is fellelhető egy "matricán"? Egy alapozott tükörházat kellene lefújatnom. Előre is köszönöm a segítséget. Jobb első ajtó oszlopán:)! Nekem asszem Z 163 a kódom ami villámezüst, valami ilyesmit keress:) korábbi hozzászólások:) Scrollozz lentebb:)! http://www.opelforum.hu/lofiversion/index....t717-15150.html
Bombero Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 harmlevi írta: Jobb első ajtó oszlopán:)! Nekem asszem Z 163 a kódom ami villámezüst, valami ilyesmit keress:) korábbi hozzászólások:) Scrollozz lentebb:)! Köszönöm az infót. Ahogy elküldtem a kérdésem, szinte azonnal rájöttem, hogy a guglival kellett volna "barátkoznom" és nem feleslegesen szaporítanom a hozzászólások számát. :-) Azt a címkét én is nézegettem a B oszlopon csak nem tudtam, hogy a legalsó sor a lényeges.
Stofl Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 harmlevi írta: Jobb első ajtó oszlopán:)! Nekem asszem Z 163 a kódom ami villámezüst, valami ilyesmit keress:) korábbi hozzászólások:) Scrollozz lentebb:)! http://www.opelforum.hu/lofiversion/index....t717-15150.html :lol: Neked is 06 Kék a forgalmi szerint?
harmlevi Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Stofl írta: :lol: Neked is 06 Kék a forgalmi szerint? Nekem már háromfajta volt:D! Először kékesszürke (átiratás előtt), aztán kék(után), most szürke (lakcímváltozás óta)...;)
Konkesz Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Korzika írta: Helyes,mindenki vegyen magyar autót! ;) Nanana! A fő kérdés. Tudja-e valaki, hogy a Hódgép felirat és maga az autó, a Puli melyik magyar városból ered? Csak azért, mert én onnan jövök. :lol: Szóljatok ha meg lesz a megfejtés. :)
Olivers Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Sziasztok 2003-as G astrán a fényszóró magasságát hogy tudom egy picit feljebb állítani?
Bombero Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Konkesz írta: Nanana! A fő kérdés. Tudja-e valaki, hogy a Hódgép felirat és maga az autó, a Puli melyik magyar városból ered? Csak azért, mert én onnan jövök. :lol: Szóljatok ha meg lesz a megfejtés. ;) Akkor szólok. Csak nem Beaverfieldmarketplace-ről vagy? :) Az asszony ott dolgozik nem messze attól a helytől ahol megalkották. Ha jó a megfejtés akkor kérem a nyereményem! Mondjuk legyen az, hogy mondasz egy-két autóbontót Beaverfield-ben. :)
Bombero Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 No, utána néztem a neten, külföldi fórumokon hogy a Z21B milyen színt is takar. Hivatalosan nincs ilyen szín, gyakorlatilag pedig ultra kék. Az új kódja 4CU. A "Z" elméletileg azt jelenti, hogy két réteg van a kocsin és ha jól értelmeztem akkor metál a színezés.
Guest Endy Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Olivers írta: Sziasztok 2003-as G astrán a fényszóró magasságát hogy tudom egy picit feljebb állítani? Szia. Motorháztető fel, zárhídon lámparögzítő fülek közötti gumidugó ki, 6-os imbusz jobbra teker ha jól emléxem.
Konkesz Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Bombero írta: Akkor szólok. Csak nem Beaverfieldmarketplace-ről vagy? :lol: Az asszony ott dolgozik nem messze attól a helytől ahol megalkották. Ha jó a megfejtés akkor kérem a nyereményem! Mondjuk legyen az, hogy mondasz egy-két autóbontót Beaverfield-ben. ;) Ó Bingó! A nyereményed: egy szóbeli csoki. :) Ez gyors volt. Nafene, ezzel látod megfogtál, de nemsokára pótolom a hiányosságot és beszámolok. Gondolom Opel bontó köllene.
Bombero Elküldve November30, 2011 Elküldve November30, 2011 Konkesz írta: Ó Bingó! A nyereményed: egy szóbeli csoki. :lol: Ez gyors volt. Nafene, ezzel látod megfogtál, de nemsokára pótolom a hiányosságot és beszámolok. Gondolom Opel bontó köllene. Szerintem Opel specifikus nincs a környéken. Az Öreg-kishomoki bontóban tegnapelőtt jártam. A hátsó ajtókhoz vettem utastér világítás kapcsolókat. Azt is egy Vectrából. Szegedében a Dobó bontóban lehet még nagyobb választék, de speciel ami kellett volna az Astrámhoz az nem volt. Így maradt a Rupesky.
Stofl Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 harmlevi írta: Nekem már háromfajta volt:D! Először kékesszürke (átiratás előtt), aztán kék(után), most szürke (lakcímváltozás óta)...:lol: Nekem a kereskedésben szürkeként árulták, az okmányirodában világoskék kombinak van beírva, a forgalmim szerint kék 5 ajtós. De mindenki szürkézi! ;) Jó bulis szín... Majd egyszer a rendőrnek kiírja hogy kék kombi, aztán magyarázkodhatok.....
Recommended Posts