uhuhu Elküldve November27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2011 ugyanezt akartam írni, csak nem mertem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 A 264 l-s tér gondolom 0-ra redukálódott. http://www.google.hu/imgres?q=fiat+punto+c...t:429,r:12,s:36 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... :lol: Nem vagyok ennyire elvakult...szerintem mindegyik szar! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 http://www.google.hu/imgres?q=fiat+punto+c...t:429,r:12,s:36 Ez a Grande csomagtere...vagy most a tartályos képre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 gyári cng astra ,zaifra,meriva ... azoknak hol van a bödöny ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ez a Grande csomagtere...vagy most a tartályos képre gondolsz? mitom én ;) ,csak találtam valamit :) lehet hogy nem azé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 gyári cng astra ,zaifra,meriva ... azoknak hol van a bödöny ?? Pótkerék helyén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Pótkerék helyén? :lol: hát ezaz ... azé kérdem mert én se tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ja, Elek bácsi felkészült a témából. :lol: Vagy mégsem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... :lol: Ezt kicsit javítanám... Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél hat millió alatt... A felső kategóriásokkal sok baj nincs... de ez sajna szinte mindre igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Zafira CNG Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... ;) hy nekem volt fiat bravom,10 évesen adtam el addig hibátlanul muzsikált!! :) utána vettem egy fiat stilo dynamic felszereltséggel ,már régota szerettem volna, nagy csalodás volt 3évesen vettem,4évesem eladtam az összes elektronika beszart benne már nem biztam benne mikor visit benne a fedélzeti és kiírja az elektomos hibákat!!attól független szerettem de eldtam mert pénztemető volt :lol: de nem lehet álltalánosítani hogy szarok a fiatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 a JOhnny képei jobbak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Zafira CNG Hát, 1.6-os motorral nem sok élet lehet benne a rengeteg ballaszt miatt. Lehet, nem is forgalmazzák vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ezt kicsit javítanám... Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél hat millió alatt... A felső kategóriásokkal sok baj nincs... de ez sajna szinte mindre igaz... Helyes,mindenki vegyen magyar autót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Helyes,mindenki vegyen magyar autót! ;) ]http://www.rtlklub.hu/cache/leadimages/102133_1204802852_320x240.jpg Nem is lenne ez olyan hülyeség, mármint a magyar autó. Most megvette az állam a Rábát, a belső piacra (is) lehetne valami kisebb pöcsköszörűt ócsóér' gyártani... :lol: Régen pl. a Csepel vagy a Pannónia fogalom volt a maga kategóriájában. Szóval, a szellemi tőke meglenne hozzá, csak a másik fajta tőke, az ójrós/céháefes, az bajosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Olyan kérésem lenne,hogy lefényképezné-e valaki a gyári autókulcsokat akinek megvan mind a kettő belőle.Nem a Classic hanem az első szériás lehetőleg 1998-99 -es autóé érdekelne,hogy hogyan néz ki. A pótkulcs miatt kérdezem,úgy mondták nekem hogy az első kulcs az a távirányítós de a másodkulcs az már nem.Szeretnék egy tartalékkulcsot csináltatni és ahhoz kellene a kép a gyári kulcsokról!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Kerékőrt szeretnék venni a felnikhez.Milyet kell venni?Mire kell odafigyelni?A kocsim 2007-es . Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Olyan kérésem lenne,hogy lefényképezné-e valaki a gyári autókulcsokat akinek megvan mind a kettő belőle.Nem a Classic hanem az első szériás lehetőleg 1998-99 -es autóé érdekelne,hogy hogyan néz ki. A pótkulcs miatt kérdezem,úgy mondták nekem hogy az első kulcs az a távirányítós de a másodkulcs az már nem.Szeretnék egy tartalékkulcsot csináltatni és ahhoz kellene a kép a gyári kulcsokról!Köszi! Bár most nincs kéznél eredeti fénykép, de nekem mindkét kulcsom csontra egyforma, ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Bár most nincs kéznél eredeti fénykép, de nekem mindkét kulcsom csontra egyforma, ilyen. 98' szintén, egyformák, és mind a kettő távirányítós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 98' szintén, egyformák, és mind a kettő távirányítós. 2005-ös Classic, a második gyári nem távirányítós Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Én 2007-ben vettem a kocsit újonnan és csak az egyik távirányítós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Nekem is egyformák (2001), sztem csak a Classictól vezették be azt hogy a második kulcs nem távirányítós "szervizkulcs". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Köszi mindenkinek a kulcsos infót!Ezexerint akkor nekem egy másik távos kulcsra van szükségem. Közben már néztem is a Vaterán . Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Köszi mindenkinek a kulcsos infót!Ezexerint akkor nekem egy másik távos kulcsra van szükségem. Közben már néztem is a Vaterán . Nekem is távirányítós mind a két kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts