Guest Endy Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 http://www.haon.hu/baleset-a-dioszegi-uton...motoros/1835496 Még tart a motorosszezon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Bocsesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2011 nincsbaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2011 Mi lehet T Elekkel?? el van tünve mostanában..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Estét mindenkinek! Az lenne az én nagy kérdésem, hogy: Van 1 klímahűtőm fölöslegben. A saját 2002 es 1.4 16v astrámhoz szereztem. Az belemegy egy 2001 es 1.6 os ba? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1502503718.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
krinci Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Megvan a 290.000km!2007-es twinport astra!!!Ja és gond nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Estét mindenkinek! Az lenne az én nagy kérdésem, hogy: Van 1 klímahűtőm fölöslegben. A saját 2002 es 1.4 16v astrámhoz szereztem. Az belemegy egy 2001 es 1.6 os ba? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1502503718.html Elvileg igen, EPC szerint a turbós OPC-t leszámítva az összes benzinesnek egyforma a klímahűtője 1.2-estől 2.2-es motorig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Megvan a 290.000km!2007-es twinport astra!!!Ja és gond nélkül! Az nem sámli!!! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Elvileg igen, EPC szerint a turbós OPC-t leszámítva az összes benzinesnek egyforma a klímahűtője 1.2-estől 2.2-es motorig. köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Első körben Uhuhu-tól kérdezném, hogy vajon lehet-e külön kapni légmennyiség mérőt? Konkrétan az a kérdés, hogy ha ki szeretném váltani az autóban a légszűrőt direktszűrőre, akkor a légszürőházhoz csatlakoztatott mérőt hogy lehetne átbűvészkedni a direktszűrőhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Még izzótémában lenne kérdésem. Hogy kell állnia a H7-es foglalatnak, milyen irányban? Mostanság nemigen tudom eltalálni. A képeken a bal oldali az előző szettben is kicsit magasabbra világított, úgy mint most. tompított tompított2 refi Nem tudom hogy kellene hivatalosan állnia a foglalatnak / a barna csokinak a foglalatban / azért kérdem. Előzőleg teljesen lefele állt mind a kettő. Másik érdekesség: a képeken a jobb oldali szerintem jó, az jól áll ha lefele van a csoki, meg ha ferdén akkor is. A bal oldali a hunyó, az semelyik irányban nem az igazi, akkor viszont a foncsorral lehet valami? Megnéztem egy céges G-ben, hogy áll és ferdén áll mind a kettő, most így van beállítva. Tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Első körben Uhuhu-tól kérdezném, hogy vajon lehet-e külön kapni légmennyiség mérőt? Konkrétan az a kérdés, hogy ha ki szeretném váltani az autóban a légszűrőt direktszűrőre, akkor a légszürőházhoz csatlakoztatott mérőt hogy lehetne átbűvészkedni a direktszűrőhöz? Ez a j-be kell? Ott a szűrőházban van a mérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Meg tudná valaki mondani annak a vízcsonknak a cikkszámát, ami el szokott törni a twp motorokon? Ki szeretném cserélni fémre, de a cromaxban nem boldogultam szám nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Meg tudná valaki mondani annak a vízcsonknak a cikkszámát, ami el szokott törni a twp motorokon? Ki szeretném cserélni fémre, de a cromaxban nem boldogultam szám nélkül. 13 36 376 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2011 Első körben Uhuhu-tól kérdezném, hogy vajon lehet-e külön kapni légmennyiség mérőt? Konkrétan az a kérdés, hogy ha ki szeretném váltani az autóban a légszűrőt direktszűrőre, akkor a légszürőházhoz csatlakoztatott mérőt hogy lehetne átbűvészkedni a direktszűrőhöz? erre nem tudok válaszolni. elméletileg légtömegmérő általában külön kapható... az a baj, hogy nem tudom hogy a tied hogy néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 13 36 376 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Köszi! Azért majd ellenőrizétek le,én is innen kerestem elő egy régebbi hozzászólásból! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Azért majd ellenőrizétek le,én is innen kerestem elő egy régebbi hozzászólásból! ;) Emlékeztem, hogy itt volt a múltkor, de nem boldogultam a keresővel. Hátha így több sikerrel járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2011 ma beszereltük a Zafirába a tempomatot. meglepödtem, hogy autómatikusan felkapcsolja a ződ kis lámpát.... egy autómba se volt még(amibe utolag került a tempomat ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Szia! Bocsi, hogy beleírok, de hasonló fényszóróval küzdök de nálam a D2S lefogatásával vannak problémák. Leszorítógyűrűt nem tudod hol lehet felhajtani? Ez az orosz megoldás elég kókány ;) Meg lehet venni Opel márkaszervizben, ha jól emlékszek Hella adapterkarika néven fut (most nincs kedvem cikkszámot nézni hozzá), én idén tavasszal vettem olyan 2000Ft körüli áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ez a j-be kell? Ott a szűrőházban van a mérő? Hát ahogy néztem úgy van megoldva a dolog, hogy a szűrőház kimeneti csonkján van a mérő, mielőtt az első cső rá van szorítva bilinccsel. tehát igen egybe van öntve a szűrőházzal. ;) de nagyon nem akarok vele trükközni, kókányolni. mondjuk típusspecifikus direktszűrőt még nem láttam hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sleepy Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Meg lehet venni Opel márkaszervizben, ha jól emlékszek Hella adapterkarika néven fut (most nincs kedvem cikkszámot nézni hozzá), én idén tavasszal vettem olyan 2000Ft körüli áron. Köszönöm! Felhívtam "BOSCH valami" ajánlottak 8000 ért ;) találtam egy céget 2.900/db árulnak! Még egyszer köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Hát ahogy néztem úgy van megoldva a dolog, hogy a szűrőház kimeneti csonkján van a mérő, mielőtt az első cső rá van szorítva bilinccsel. tehát igen egybe van öntve a szűrőházzal. ;) de nagyon nem akarok vele trükközni, kókányolni. mondjuk típusspecifikus direktszűrőt még nem láttam hozzá. pedig K&N biztos van. de tuti hogy úgy van? nem lenne túl jó koncepció ez szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 pedig K&N biztos van. de tuti hogy úgy van? nem lenne túl jó koncepció ez szerintem. még nincs K&N ott néztem először. csak sport szűrőbetétet találtam. de talán egyszer ehhez is megcsinálják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Mi lehet T Elekkel?? el van tünve mostanában..... T Uhuhu ;) köszönöm az érdeklődést , elég sok melóm van ,azaz reggel 5től este 6 ,7 ig... így nem sok power marad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts