Tomi 1.6 Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Húúú, az akkor extra fapados változat. ;) Teherauto! ;)
uhuhu Elküldve November1, 2011 Szerző Elküldve November1, 2011 szar kép de látszik hogy hogy néz ki... http://www.ebay.de/itm/Kombiinstrument-Tac...=item45f5f0d3d9
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör
Stofl Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 itt egy jobb kép.... Jól áttekinthető műszerfal! ;)
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Átnéztem: ECU A29-től, Barna/kék X2-8, majd műszerek 29 (X), 34 (Z). ENGINE ikon. Óra 8: INDEX jobbra ikon. (fekete/zöld) 1/min mérő: műszerek 20, (zöld) X2-63, majd ECU A8 egyről beszélünk ;)
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 ;) most már csak az a kérdés hogy belevaló -e az óra vagy sem... mert lehet hogy csak ennyi a baja .. mi meg itt túrázunk rajta ;)
imy Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Jól áttekinthető műszerfal! ;) ennyire egy puritán....
lajcsi28 Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 reggel megyek a bontóba és teszek bele másik órát, remélem csak annyi baja lesz+ ha nem akkor viszem szakemberhez!
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 reggel megyek a bontóba és teszek bele másik órát, remélem csak annyi baja lesz+ ha nem akkor viszem szakemberhez! próbáljátok meg váz szám alapján kiválasztani a belevalót..
Mc-elek Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 úgyis aktuális... avagy ki mit tud a szmogrendeletről ;) a kérdés : igaz-e hogy gázüzemű autóra nem vonatkozik a korlátozás?
imy Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 úgyis aktuális... avagy ki mit tud a szmogrendeletről ;) a kérdés : igaz-e hogy gázüzemű autóra nem vonatkozik a korlátozás? Egyre több hazai autón is piros LPG matrica hirdeti: gázüzemre is alkalmas autóval van dolgunk. Miért nem tisztán gázüzeműek ezek a járművek? Egyrészt műszaki, másrészt előírási okokból. Nem is egy félreértés keletkezett ebből a legutóbbi szmogriadó alkalmával. A közlekedési korlátozás alól ugyanis csak a tisztán gázüzemű autók kivételek, itthon viszont ilyenek nem közlekednek az utakon.
Mc-elek Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Egyre több hazai autón is piros LPG matrica hirdeti: gázüzemre is alkalmas autóval van dolgunk. Miért nem tisztán gázüzeműek ezek a járművek? Egyrészt műszaki, másrészt előírási okokból. Nem is egy félreértés keletkezett ebből a legutóbbi szmogriadó alkalmával. A közlekedési korlátozás alól ugyanis csak a tisztán gázüzemű autók kivételek, itthon viszont ilyenek nem közlekednek az utakon. ;) sebaj ,asszem most már plakett szerint van a besorolás..
tgabika76 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 ;) sebaj ,asszem most már plakett szerint van a besorolás.. Úgy van, a piros és a fekete plakettel ellátott autók nem mehetnek be erre a területre:
imy Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Úgy van, a piros és a fekete plakettel ellátott autók nem mehetnek be erre a területre: De jó, Én pont erre szoktam járni az Óbudai Egyetemre... Remélem nem lesz korlátozás....
GH Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 De jó, Én pont erre szoktam járni az Óbudai Egyetemre... Remélem nem lesz korlátozás.... Neked amúgy is zöld a plakett, nem? ;)
imy Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Neked amúgy is zöld a plakett, nem? ;) Nem tudom. ;)
GH Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Nem tudom. ;) Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;)
imy Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;) LPG-vel meg főleg. ;)
PGA Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;) Meg az
szopcsi13 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Hogy van a sorrend? Én ehhez (is) hülye vagyok! A zöld a legjobb?
PGA Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Hogy van a sorrend? Én ehhez (is) hülye vagyok! A zöld a legjobb? - Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. - Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. - Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. - Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek.
szopcsi13 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 - Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. - Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. - Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. - Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek. Köszi! Így már valamelyest tisztább a kép! Akkor ha szmogriadót rendelnek el, mi mehetünk a zöld matricás gépünkkel?
Recommended Posts