camaron Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Jó reggelt mindenkinek, a gumisok, mikor cserélik a kereket, mivel kenik be a kerékagyat, hogy köv. szezonba ne kelljen pajszerrel lefejteni a felnit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Jó reggelt mindenkinek, a gumisok, mikor cserélik a kereket, mivel kenik be a kerékagyat, hogy köv. szezonba ne kelljen pajszerrel lefejteni a felnit? Ahol eddig én cseréltettem, sehol nem kenték be semmivel, hanem határozott mozdulattal leütik.... :S Ezért én centrírozás előtt lecserélem otthon, és nagyon kevés gépzsírral bekenem az agyat és a felnit. Eddig így működött nekem. A gumis meg örül hogy könnyen lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 és milyen igaz... el se tudjátok képzelni... és nézz mélyebben magadba. amikor autótkerestél ugye hogy átugrottad a 150.000 km feletti futásteljesítményü autókat??? ( még diesel esetében is ) nem tudom. én ha csak úgy szórakozásból is nézek autókat a hahu-n akkor is 140e-t írok be limitnek. ez egy olyan szimpatikus szám. aki ennyit már bevall kisebb az esélye hogy tekert. amugy eddig volt 2 autó amit használtan "vettem". első autóm (még jogsi elött egy kicsivel :P ) egy golf1 volt. 60e ft 2év műszakival. a másik pedig a pug volt.na az tömény szívás volt (142e km). szal most nem is bánom hogy megkaptam a zafirát. 0km óta nálunk már 6éve. és eddig csak kötelező szervízen volt. (meg stab.rúd cserén) ja és annyi, hogy a cikk nagyon jó. tényleg magára ismerhet benne az emberfia. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 nem tudom. én ha csak úgy szórakozásból is nézek autókat a hahu-n akkor is 140e-t írok be limitnek... Nekem sosem volt szempont a futott km ha használt autókat kerestem. A kis Corsában nem tudom mennyi van, csak 5 számjegyű a kilométerszámlálója, viszont az auto már 20 éves és én is cseréltem már benne órát (nem ezért, hanem mert az új az fordulatszámmérős). A Coupét meg hatévesen 97 ezerrel vettem szervizkönyvesen, de sztem az egy vicc, úgyhogy erős fenntartásokkal kezelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 megérkezett a vizivágó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ]http://www.kephost.com/images4/2011/10/14/jjb2ca86lwmryp4ynylk_tn.jpg[] megérkezett a vizivágó :D Szép,nagy! :P Ára jól jönne ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Szép,nagy! :P Ára jól jönne ! :D 3 lakás ára :D volt para amikor szedtük ki a konténerből :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 3 lakás ára :D volt para amikor szedtük ki a konténerből :P Most már átkeresztelhetünk Teutul Eleknek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Most már átkeresztelhetünk Teutul Eleknek! :D lesz ám faragás :P csak legyen beüzemelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Ahol eddig én cseréltettem, sehol nem kenték be semmivel, hanem határozott mozdulattal leütik.... :S Ezért én centrírozás előtt lecserélem otthon, és nagyon kevés gépzsírral bekenem az agyat és a felnit. Eddig így működött nekem. A gumis meg örül hogy könnyen lejön. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok! Sport légszűrője van valakinek az autójában? Érdemes belerakni 1.2-es mocihoz? Mi az előnyei és hátrányai? Az autó hangja valóban sportosabb lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok! Sport légszűrője van valakinek az autójában? Érdemes belerakni 1.2-es mocihoz? Mi az előnyei és hátrányai? Az autó hangja valóban sportosabb lesz ? mmint sport betétszűrő vagy direct? a betétszűrőtől nem lesz hangja max a deirec-től, de erősebb nem lesz. szerintem kevesebbet se fogyaszt majd, 1,2 meg sportos hanggal sem lesz jobb. úgyse tud a többlet levegővel mit kezdeni. directszűrőtől lehet valamit sportosabb lesz a hangja (bár az inkább ércesebb). de nem én lezek az aki leszólja, hogy 1,2be minek kell.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, nem-e tudja valaki az NJoy felszereltségű Astra G középkonzol szinének a hivatalos nevét? Az EPC-ben rákerestem az autóm alvázszámához tartozó felszereltségi listára a középkonzol CHARCOAL METALLIC (FÉMES SZÉN) szinű. OBD csatlakozó fedelet szeretnék venni, Opel szalonban nem tudtak segíteni, mivel több szürke szinű középkonzol létezik, de fémes szén néven futó nincs. Ezek lennének: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, nem-e tudja valaki az NJoy felszereltségű Astra G középkonzol szinének a hivatalos nevét? Az EPC-ben rákerestem az autóm alvázszámához tartozó felszereltségi listára a középkonzol CHARCOAL METALLIC (FÉMES SZÉN) szinű. OBD csatlakozó fedelet szeretnék venni, Opel szalonban nem tudtak segíteni, mivel több szürke szinű középkonzol létezik, de fémes szén néven futó nincs. Ezek lennének: []http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/71/76/17176_1318685566.jpg csodálkoznék, ha g astra-ba tökkszínű szürke betétet raktak volna. mondd meg a szalonban, hogy itt az autó, nézzék meg és rendeljenek egy ilyet. ha nem olyan akkor mondhatod, hogy ők látták milyen kell és miért nem olyat rendeltek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 csodálkoznék, ha g astra-ba tökkszínű szürke betétet raktak volna. mondd meg a szalonban, hogy itt az autó, nézzék meg és rendeljenek egy ilyet. ha nem olyan akkor mondhatod, hogy ők látták milyen kell és miért nem olyat rendeltek :D jajj képpel nem idézünk BOCSÁNAAT!!! javítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Ez mekkora cikk... http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/1...-vasarlo_hulye/ Jaja, ez üt mint az ipari áram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 jáccósóósss képek elek módra : Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2011 és és??? sikerült, jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 és és??? sikerült, jó lett? katalizátor nélkül is elég gyenge a kiáramló gáz :D tanácstalanok vagyunk :P abban maradtunk hogy használja így... ha nincs változás akkor vissza rakom a katit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2011 ha: katalizátor nincs, a középső dob új, a hátsó dob nincs, akkor csak motor lehet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 katalizátor nélkül is elég gyenge a kiáramló gáz :D tanácstalanok vagyunk :P abban maradtunk hogy használja így... ha nincs változás akkor vissza rakom a katit.. Héééé! Tegnapelőtt engem maceráltál,hogy miért akarom kidobni!!!! Most meg kiderül,hogy fusiban ezzel foglalkozol! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 ha: katalizátor nincs, a középső dob új, a hátsó dob nincs, akkor csak motor lehet..... nincs kat. ,új közép dob,a hátsón átlátni... szerintem nem tartja a kompressziót .... mert van benne,csak az nem lett megnézve hogy megmarad-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Héééé! Tegnapelőtt engem maceráltál,hogy miért akarom kidobni!!!! Most meg kiderül,hogy fusiban ezzel foglalkozol! :P Írtam ilyet tegnap előtt ?? :D Simán csinálok ilyet :P a legjobb a csápos emelőm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 ha: katalizátor nincs, a középső dob új, a hátsó dob nincs, akkor csak motor lehet..... Nemrég estem túl a katalizátor cserémen, úgyhogy csak elméleti kérdés: Kiherélt (üres) katalizátorral való járásnak milyen következménye lehet? Azon túl, hogy a hátsó lambda meghülyül, tönkremehet a nagyobb hőterheléstől? A motor járáskultúrája, fogyasztása nagyon megváltozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Azon túl, hogy a hátsó lambda meghülyül, tönkremehet a nagyobb hőterheléstől? szerintem meghülyíti a vezérlést is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts